سعیدی، امام جمعه قم:
اقتصادی که صرفاً با سیاست خارجی سامان یابد، با سیاست خارجی هم نابسامان میشود
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اقتصادی که صرفاً با سیاست خارجی سامان یابد با سیاست خارجی هم نا به سامان میشود به همین خاطر مسئولان نباید لحظهای از بنا نهادن اقتصادی مقاومتی غفلت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی، امام جمعه قم در خطبه نماز جمعه یازدهم آذر ۱۴۰۱ که در مصلی قدس قم برگزار شد، با اشاره به ایام فاطمیه بیان کرد: حضرت زهرا (س) نماد بصیرت، حضور به موقع در میدان، شفافیت، صراحت در دفاع از آرمان ها و ارزشهای متعالی و ولایت امیرالمومنین (ع) است و قیام عاشور برگرفته از مکتب و بصیرت فاطمی است.
به گزارش حوزه، وی با بیان اینکه ملت ایران مصمم است تا صبح صادق قیام امام زمان (عج) به راه خود ادامه دهد، اظهار کرد: باید از ملت مومن، بصیر صبور و مقاوم ایران، نه تنها به خاطر وحدت تشکر کرد، بلکه باید به خاطر ۴۰ سال ایستادگی و حضور در میدان توحید، اقتصاد مقاومتی، احیا مساجد، زیارت اربعین و … نیز تقدیر و تشکر کرد و مسئولان و مدیران باید بیشتر برای این مردم تلاش کنند و بدانند مردم ایران در دنیا امروز بی نظیر هستند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب از قول شهید بهشتی نقل کردند که دانشجو موذن جامعه است و وقتی خواب بماند مردم نیز خواب میمانند و دانشجویان میتوانند بیدارکننده باشند و نباید احساس کنند کارهای دانشجویی بی اثر است.
آقای سعیدی عنوان کرد: دانشجویان امروز به عنوان موذن های جامعه وظیفهای سنگین در راستای شکل گیری مراحل بعدی انقلاب اسلامی که همان تشکیل دولت اسلامی و تمدن اسلامی است بر دوش دارند.
تولیت حرم حضرت معصومه (س) ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در رابطه با اقتصاد مقاومتی بارها تاکید کردند و تحریمها نشان داده است که استقلال حقیقی و استکبار پذیری پایدار، نیازمند شکل دهی اقتصادی است که با نارضایتی جهان غرب دستخوش تزلزل نشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اقتصادی که صرفاً با سیاست خاجی سامان یابد با سیاست خارجی هم نا به سامان میشود به همین خاطر مسئولان نباید لحظهای از بنا نهادن اقتصادی مقاومتی غفلت کنند و دانشجویان هم باید نسبت به آن واکنش فعال داشته باشند.
وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت ارتقا توان رزمی، استمرار دریا نوردی در آبهای بین المللی و استفاده از ظرفیت دریا و تبدیل آن به فرهنگ عمومی تاکید کردند.
آقای سعیدی اضافه کرد: سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیتهای دریا و ایجاد تحول در امور معیشتی مردمی که در کنار آبهای پر خیر برکت کشور زندگی میکنند نیاز به هم افزایی از ناحیه دولت و نیروی دریایی دارد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست وزیر عراق به نکات مهمی اشاره کردند از جمله اینکه بیان کردند،شما با تکیه بر نیروهای جوان و پرانگیره برای پیشرفت عراق در مقابل دشمنان بایستید و ما معتقد هستیم که شما شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و رساندن این کشور به جایگاه شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب، کشور عراق را برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی دانستند و بیان کردند، متاسفانه عراق نتوانسته در جایگاه واقعی خود قرار بگیرد و امید میرود با وجود شما، عراق در جایگاه حقیقی خود قرار بگیرد.
وی ضمن تشکر از مسئولین استانی برای پاسبانی از حجاب یادآور شد: امیدواریم خانوادهها نیز با تاثیر از آنان از حجاب و عفاف که میراثی فاطمی و زینبی است مراقبت و نگهداری کنند.
آیت الله سعیدی در خطبه اول با اشاره به آیه ۵۹ سوره توبه بیان کرد: وقتی اموالی را نزد پیامبر اکرم (ص) آورند تا بین واجدین شرایط تقسیم کند و پیامبر اسلام (ص) به صورت عادلانه تقسیم کردند؛ برخی از منافقین که مالی به آنها نمیرسید و یا مقدار کمی میرسید لب به طعنه باز میکردند.
وی ادامه داد: خداوند در این آیه از سر دلسوزی به کسانی که به رفتار پیامبر انتقاد میکردند بیان میکند چقدر بهتر بود اگر آنها به آنچه خدا و رسول به آنها عطا کردند راضی بودند و میگفتند که خدا ما را کفایت است، او و هم رسولش از لطف عمیم به ما عطا خواهند کرد، ما تنها به خدا مشتاقیم».
آقای سعیدی با بیان اینکه خداوند در این آیه چهار تذکر به منافقین میدهد، تصریح کرد: خداوند در تذکر اول میگوید که مومن باید بداند پیامبر خدا مجری فضل الهی است.
وی با بیان اینکه تذکر دوم خداوند بیان میکند که انسان مومن باید از سر اعتقاد بگوید «حَسْبُنَا اللَّهُ» خداوند برای ما کافی است، اظهار کرد: خداوند در تذکر سوم میگوید که انسان مومن باید اعتقاد داشته باشد که خداوند از روی فضل به ما عطا میکند.
آقای سعیدی بیان کرد: تذکر چهارم میگوید که انسان مومن باید بداند که به سوی خدا در حرکت است و إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ فقط برای مرگ نیست بلکه و یک دید توحیدی ناب برای انسان مومن است.
دیدگاه تان را بنویسید