سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد:

رشد 3 برابری جمعیت سالمندان در برابر رشد جمعیت کشور

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب کلیات «بسته حمایت غذایی اقشار کم‌درآمد» در جلسه یکشنبه گذشته هیات دولت خبر داد و گفت: این بسته حمایتی در اختیار افرادی که درآمد کمتر از سه میلیون تومان دارد، قرار خواهد گرفت.

رشد 3 برابری جمعیت سالمندان در برابر رشد جمعیت کشور
کد خبر: 240347
|
۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۰۹:۳۱:۰۰

اعتمادآنلاین| انوشیروان محسنی بندپی در کنفرانس منطقه‌ای سالمندی با بیان این‌که این بسته حمایتی در قالب برنامه حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد و نیازمند حمایت مثل سالمندان و غیره در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: مقدمات اجرای توزیع بسته حمایتی به زودی فراهم می‌شود و رییس جمهور تاکید دارند که اولین مرحله‌ی این بسته حمایت غذایی در اولین فرصت در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی با اشاره به این‌که براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی این بسته حمایتی در اختیار افرادی که درآمد کمتر از سه میلیون تومان دارد قرار خواهد گرفت، ادامه داد: شاخص بهره‌مندی از این بسته حمایتی، درآمد سرپرست خانوار است و همچنین براساس تاکید رییس جمهور و در 10 روز اول آبان‌ماه فروشگاه‌های ویژه توزیع این بسته‌های حمایتی، مشخص خواهند شد.

محسنی بندپی در ادامه اظهار کرد: این بسته‌ها تا پایان سال 1397 و به شکل غیرمستمر در سه مرحله و در مجموع با مبلغ 600 هزار تومان توزیع می‌شود و کلیه دستگاه‌های تامین‌کننده منابع آن موظف هستند تا هرچه سریع‌تر منابع مورد نیاز را تامین کنند. این بسته حمایتی متناسب با تعداد اعضای خانوار تعلق خواهد گرفت و در راستای سیاست‌های دولت برای تامین اقلام ضروری خانوارهاست.


سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سال 1980 میلادی تعداد سالمندان جهان 382 میلیون بوده و این تعداد در سال 2017، به 962 میلیون نفر رسیده است گفت: این به آن معناست که در طول 37 سال جمعیت سالمندان دو برابر شده و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050 تعداد سالمندان در جهان به 2 میلیارد و 100 میلیون نفر برسد.

انوشیروان محسنی بندپی، بیان اینکه سالمندی یک موهبت الهی است افزود: امید به زندگی در کشور افزایش یافته است و باید بتوانیم مردم را از توان و استعداد سالمندان بهره مند کنیم. بر اساس آخرین سرشماری در سال 95 ، جمعیت سالمندان در کشور 9.3 درصد بوده است. همچنین در حالی که رشد جمعیت کشور تنها 1.2 درصد بوده، رشد جمعیت سالمندی به 3.8 درصد رسیده است.


سرپرست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه باید برای سالمندان خدمات اجتماعی اقتصادی را به دو تا سه برابر افزایش دهیم اظهار کرد: در طول این چند سال برنامه‌ریزی‌های مشخصی برای سالمندان شکل گرفته است، از جمله این اقدامات استقرار دبیرخانه شورای ملی سالمندان و تشکیل کارگروه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ذیل وزارت بهداشت و شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی ذیل وزارت تعاون کار بوده است.


بندپی تدوین و تصویب سند ملی سالمندان را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و تصریح کرد: این سند با همکاری سازمان برنامه و بودجه، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت و درمان تهیه شده و برای اجرا ابلاغ شده است. این سند ابعاد مختلف زندگی سالمندان در نظر گرفته و به عنوان حلقه ارتباطی بین سالمندان و دولت در نظر گرفته می‌شود.


وی با اشاره به برنامه ریزی های علمی و تخصصی و اجرای پیمایش ملی سالمندان با همکاری صندوق بین المللی جمعیت سازمان ملل و اساتید دانشگاهی برای بررسی ابعاد اقتصادی اجتماعی و سلامت سالمندان افزود: این همایش در حال حاضر در دست اجراست و تلاش می‌کند تا شرایطی فراهم کنیم که با استفاده از این پیمایش تصمیم‌گیری‌ها مبتنی بر شواهد علمی باشد.


بندپی با اشاره به دسترسی سالمندان به شبکه مرتبط با خدمات سالمندی اظهار کرد: امیدواریم با استفاده از تجارب بین‌المللی و صندوق بین المللی از سازمان ملل و سازمان help age از این موهبت و جمعیت فعال در جهت توسعه کشور استفاده کنیم.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها