کد خبر: 268353
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۷ ۱۱:۲۷:۵۱
| |

نگاه صادرکنندگان میوه پاکستان به بازار ایران

صادرکنندگان مرکبات و سبزیجات در پاکستان همواره ایران را بازاری قوی و پرظرفیت می دانند به همین دلیل آنان از دولت خود انتظار دارند تا جهت صادرات محصولات به ویژه «نارنگی کینو» به این کشور همسایه شرایط لازم را تامین کند.

نگاه صادرکنندگان میوه پاکستان به بازار ایران
کد خبر: 268353
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۷ ۱۱:۲۷:۵۱

اعتمادآنلاین| منابع خبری پاکستان پیش تر گزارش داده بودند که محدودیت اخیر دولت این کشور در خصوص واردات میوه تازه از ایران موجب نگرانی صادرکنندگان پاکستانی شده است که ایران امکان دارد با اعمال محدودیت های مشابه در خصوص صادرات محصولات پاکستان اقدام متقابل کند.


سال گذشته اعمال محدودیت ها بر میوه ایران از سوی دولت پاکستان، واردات میوه های تازه ایرانی تا 90 درصد کاهش یافت.
با این حال صادر کنندگان پاکستانی این بار از دولت خود انتظار دارند تا برای دسترسی به بازار ایران به آنان کمک و شرایط لازم را به منظور صادرات مرکبات و سبزیجات فراهم کند.


خبرگزاری رسمی دولت پاکستان در این خصوص گزارش داد: اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان مرکبات و سبزیجات (PFVA) به دولت این کشور توصیه کرد تا برای کمک به دسترسی به بازار ایران جهت صادرات نارنگی کینو و دیگر مرکبات گام رو به جلو بردارد.


«وحید احمد» رئیس این اتحادیه در گفت وگو با خبرگزاری رسمی پاکستان گفت: صادرکنندگان این کشور در صورت دریافت مجوز واردات از ایران می توانند 70 الی 80 هزار تن از انواع مرکبات را به این کشور همسایه صادر کنند.


وی تاکید کرد: در زمان فعلی ما شاهد واردات مرکبات و سبزیجات از ایران هستیم اما در مقابل صادراتی انجام نمی شود بنابراین دولت پاکستان باید برای بازگشایی بازار ایران بروی تاجران پاکستانی کمک کند.


این فعال اقتصادی پاکستان افزود: تاجران این کشور بین سال های 2017 تا 2018، 370 هزار تن صادرات به ثبت رساندند که در نتیجه آن 220 میلیون دلار ارز وارد کشور شد.


به گفته فعالان اقتصادی پاکستان فقدان کانال بانکی میان ایران و پاکستان یکی از موانع در مسیر توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی است.
به گزارش رسانه های پاکستانی، قرار بود بانک ملی ایران و نشنال بانک پاکستان شعبه های خود را در کشورهای یکدیگر فعال کنند اما پیشرفتی در این مورد انجام نشد.


حتی هیچ بانک خصوصی دیگری در پاکستان برای این کار به خاطر تحریم های آمریکا آمادگی نشان نمی دهد در حالی که جمهوری اسلامی ایران از این تحریم ها عبور می کند.


ایران و پاکستان چندی پیش اتاق بازرگانی مشترک نیز تشکیل دادند که تلاش می کند ارز محلی را در تجارت دو جانبه مورد استفاده قرار دهد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها