کد خبر: 279482
|
۱۳۹۷/۱۲/۲۵ ۱۵:۱۲:۰۰
| |

مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی:

سالیانه 4 میلیون تن به ظرفیت فرآوری کشاورزی اضافه می‌شود

چنگیز اسفندیاری مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: سالیانه بطور متوسط چهار میلیون تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی افزوده می شود که بیش از تکلیف برنامه ششم توسعه ( 1400- 1396) است.

سالیانه 4 میلیون تن به ظرفیت فرآوری کشاورزی اضافه می‌شود
کد خبر: 279482
|
۱۳۹۷/۱۲/۲۵ ۱۵:۱۲:۰۰

اعتمادآنلاین| چنگیز اسفندیاری گفت: براساس برنامه ششم توسعه ظرف پنج سال باید 12 میلیون تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی افزوده شود و اکنون از برنامه پیش افتاده ایم.


وی استقبال سرمایه گذاران در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی را از دلایل این افزایش دانست و تصریح کرد: بیشترین افزایش در حوزه نگهداری مانند احداث سیلو، انبار، کشتارگاه طیور، فرآوری میوه، سبزی و صیفی و بازسازی نوسازی بوده است.


اسفندیاری با بیان اینکه در 6 ماهه نخست امسال دو میلیون تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی اضافه شده، گفت:اکنون 54 میلیون تن محصولات در این بخش فرآوری می شود.


وی میزان فرآوری محصولات کشاورزی در سال 96 را 52 میلیون تن اعلام کرد و افزود: سال گذشته بطور میانگین نزدیک به دو میلیون تن محصولات زراعی، حدود 750 هزار تن باغی، 1.5 میلیون تن دامی و 140 هزار تن محصولات شیلاتی فرآوری شده است.


اسفند یاری، ایجاد توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی فسادپذیر در قطب های عمده تولید و روستاها، فعال سازی ظرفیت های نیمه خالی با سرمایه گذرای در کشت قرارداری محصولات کشاورزی در داخل، بازسازی و نوسازی واحدهای فرسوده موجود، توسعه باراندازها و واحدهای سردخانه ای کوچک در کنار مزارع و باغات و حمایت از توسعه پایانه های صادراتی در قطب های تولید را از رویکردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی برشمرد.


مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی توسعه کمی و کیفی سردخانه ها،سیلوها و انبارهای کشور را از کارهای شاخص در دولت تدبیر و امید دانست و تصریح کرد: ظرفیت سیلوها، انبارها و سردخانه ها از دو میلیون تن در سال 92 به 4.5 میلوین تن رسید و بزودی یک میلیون تن دیگر به این ظرفیت اضافه می شود که نقش اساسی در نگهداری محصولات و کاهش ضایعات به ویژه در شرایط تحریم دارد.


وی افزود: طی این مدت دو میلیون تن به ظرفیت نگهداری گندم و غلات نیز اضافه شده است.


اسفندیاری، ارزش صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی را سالیانه بطور متوسط 6.5 میلیارد دلار ذکر کرد و گفت: سبد صادراتی کشور در 10 سال گذشته شیرینی و شکلات، لبنیات، زعفران، رب گوجه فرنگی، روغن نباتی، آب میوه، کنستانتره، ماکارونی، چای، شیرین بیان، خوراک دام، طیور و آبزیان با مجموع سهم 65 درصدی ، بیشترین اقلام صادراتی صنعت غذا را به خود اختصاص داده اند.


وی اظهار داشت: مقصد صادراتی صنایع غذایی به بیش از 120 کشور جهان بوده، از جمله کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، اسپانیا، آلمان و لهستان از عمده مقاصد صادراتی محسوب می شوند.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها