ابداع مچ‌بند مراقبت در خانه برای مبتلایان به پارکینسون

دانشمندان انگلیسی مچ‌بندی ساخته‌اند که با کنترل علائم حرکتی مبتلایان به پارکینسون در خانه و پردازش آن، فرآیند مراقبت موثر از این بیماران را تسهیل می‌کند.

ابداع مچ‌بند مراقبت در خانه برای مبتلایان به پارکینسون
کد خبر: 285201
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۲:۴۳:۰۴

اعتمادآنلاین| مبتلایان به پارکینسون فارغ از مرحله بیماریشان باید در فواصل زمانی منظم مورد معاینه پزشک متخصص قرار گیرند اما بررسی تجربیات این بیماران نشان داده است که 46 درصد از آنان دیدار با پزشک را برای بیش از یک سال به تاخیر انداخته‌اند.


حال پژوهشگران با اتکا به فناوری‌های پوشیدنی (wearable technologies) سرویس جدیدی خلق کرده‌اند که می‌تواند انقلابی در زمینه مراقبت از این بیماران به پا کند.


دانشمندان دانشگاه پلیموث و بیمارستان‌های آموزشی NHS Trust این دانشگاه انگلیسی، در پروژه جدیدی که «مراقبت از پارکینسون در خانه» نام دارد، مچ‌بندی را برای این منظور طراحی کرده‌اند.


این مچ بند علائم حرکتی پارکینسون را کنترل و آنها را از طریق یک الگوریتم انحصاری (proprietary algorithm) پردازش می‌کند. کنار این مچ بند، پرسشنامه‌ای نیز طراحی شده است که از بیمار می‌خواهد تا علائم غیرحرکتی خود از جمله تغییرات روحی‌شان را نیز ثبت کنند.


نتایج به دست آمده از آنالیزهای این دستگاه به بیماران و تیم درمانی‌شان این امکان را می‌دهد تا هر تغییر موردنیاز در درمان را تشخیص داده و اجرا کنند.


«دکتر کامیل کارول» رهبر این پروژه و از استادیاران دانشگاه پلیموث در این‌باره می‌گوید: ما می‌خواهیم به مبتلایان به پارکینسون کمک کنیم تا بیشترین طول عمر و بهترین زندگی را داشته باشند. هدف از این پروژه، این است که بیماران کنترل شرایطشان را به دست بگیرند.


یکی از بخش های کلیدی این پروژه طراحی سرویس جدیدی است که مبتلایان به پارکینسون، خانواده ها و تیم‌های درمانی آنها را در کارگاه‌هایی گردهم می‌آورد.


در این سرویس همچنین ارائه بسته‌ای آموزشی نیز پیش‌بینی شده است تا به افراد شیوه استفاده موثر از این فناوری را آموزش داده و اطلاعات لازم در مورد نحوه مدیریت علائم پارکینسون و زندگی با این بیماری را در اختیار بیماران قرار دهد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها