کد خبر: 332804
|
۱۳۹۸/۰۵/۳۰ ۱۳:۰۸:۲۱
| |

مشکلات مالی فدراسیون کشتی

روزهای بحرانی فدراسیون کشتی تمامی ندارند. حالا که بعد از ماه‌ها بلاتکلیفی، این فدراسیون صاحب رئیس شده، اما اوضاع باز هم ناآرام و آشفته است. ناآرامی‌ها مربوط به بدهی‌های میلیاردی به اتحادیه جهانی کشتی است؛ موضوعی که اگر این‌بار به طور جدی حل نشود، تعلیق کشتی ایران حتمی است.

مشکلات مالی فدراسیون کشتی
کد خبر: 332804
|
۱۳۹۸/۰۵/۳۰ ۱۳:۰۸:۲۱

اعتمادآنلاین| ‌ خردادماه گذشته بود که نناد لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی، با ارسال نامه‌ای به بهروز نعمتی، سرپرست موقت فدراسیون کشتی، نسبت به بدهی ایران به این اتحادیه هشدار داد و گفت اگر ایران این بدهی‌ها را تسویه نکند، با خطر محرومیت و تعلیق روبه‌رو خواهد شد.

بعد از این اتفاق بود که نعمتی بلافاصله راهی سوئیس شد و به دیدار رئیس اتحادیه جهانی رفت تا با رایزنی‌های لازم بتواند فرصتی برای تأمین و پرداخت این بدهی که رقمی بالغ بر چهار میلیارد تومان است بگیرد. ملاقات نعمتی با لالوویچ در نهایت منجر به این شد که فدراسیون کشتی ایران در سه مرحله این چهار میلیارد تومان را به اتحادیه جهانی بدهد و تا زمان رقابت‌های قهرمانی جهان 2019 قزاقستان تسویه‌حساب کرده باشد.

با توجه به تحریم‌های بین‌المللی ایران در جابه‌جایی ارز، قرار بر این شد که هرکدام از اقساط در اعزام تیم‌های ملی به مسابقات جهانی به صورت نقد به نماینده اتحادیه جهانی پرداخت شود. متأسفانه اما این وعده عملی نشده و با وجود اینکه از آن زمان تاکنون تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان و جوانان در دو رویداد قهرمانی جهان شرکت کرده‌اند، اما فدراسیون نتوانسته هیچ پولی را به اتحادیه جهانی بدهد.

بر اساس مدارک و مستندات موجود، فدراسیون کشتی چیزی بیش از 270 هزار فرانک سوئیس به اتحادیه جهانی کشتی بدهی دارد. این بدهی از سال 2016 و زمان ریاست رسول خادم در فدراسیون کشتی به‌جا مانده و بخشی نیز مربوط به دوران سرپرستی حمید بنی‌تمیم است. طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، بدهی به‌بارآمده که با محاسبه نرخ روز ارز چیزی حدود چهار میلیارد تومان می‌شود، مربوط به حق ترانسفر کشتی‌گیران خارجی برای حضور در لیگ باشگاه‌های کشور است.

علیرضا دبیر در حالی مسئولیت فدراسیون کشتی را برای چهار سال آینده برعهده گرفته که در بدو ورودش به این مجموعه با دغدغه‌ای بزرگ مواجه شده است؛ دغدغه‌ای که از فدراسیون رسول خادم برجا مانده است. البته باید به این نکته اشاره کرد که خادم در سال‌های حضور در فدراسیون کشتی با جذب بانک پاسارگاد به‌عنوان حامی مالی ثابت تیم‌های ملی قدم مثبت و بزرگی در این رشته برداشت.

اما این‌همه دردسرهای علیرضا دبیر در روزهای آغازین مدیریتش در این فدراسیون نیست. چندی پیش نیز اعلام شد حساب‌های فدراسیون کشتی به دلیل بدهی‌های مالیاتی سنگین مسدود شده است.

آن‌طور‌که گفته می‌شود، بدهی‌های این فدراسیون در داخل آن‌قدر بالاست که چهار میلیارد اتحادیه جهانی کشتی در برابر آن چیزی نیست: بدهی به 45 میلیارد تومان، این رقم، رقم سنگینی است که بعید به نظر می‌رسد حتی وزارت ورزش و جوانان یا کمیته ملی المپیک به‌عنوان متولیان اصلی ورزش کشور هم بتوانند از عهده پرداخت آن بربیایند.

تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در شرایطی در دو رویداد اخیر قهرمانی جهان شرکت کرده‌اند که هزینه سفر آنها به‌سختی تأمین شده است. شنیده می‌شود هفت آژانس هواپیمایی که تا پیش از این فدراسیون کشتی از آنها بلیت خریداری می‌کرده، در این مدت حاضر نشده‌اند هیچی بلیتی به فدراسیون بفروشند.

آنچه مسلم است علیرضا دبیر، به‌عنوان فردی که هم از جنس کشتی است و هم مدیریت در صحنه سیاست را تجربه کرده، باید بهترین تصمیم را در این برهه حساس و سال قبل از المپیک بگیرد؛ چراکه بیش از هر چیز، مدال‌های کشتی است که به‌عنوان ورزش اول مملکت دل مردم را شاد می‌کند. دبیر روز گذشته گفت: «فدراسیون بدهی‌های فراوانی دارد که به موقعش درباره آن به مردم گزارش می‌دهیم تا بدانند ما کشتی را با چه وضعیتی تحویل گرفتیم. تصمیمات لازم اتخاذ شده و نامه‌نگاری خواهیم کرد. ان‌شاءالله که اجازه نمی‌دهیم اتفاق بدی برای کشتی ایران بیفتد. این چهار میلیارد در برابر بدهی‌های فدراسیون عددی نیست! هرروز یک فرد جدید می‌آید و بدهی جدیدی ثبت می‌شود. ما مسابقات جهانی را در پیش داریم و علاوه بر حق ورودی که باید به یورو پرداخت کنیم، باید در هر قسط 20 هزار یورو هم به اتحادیه جهانی بدهیم».

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها