پیگیری 6 مسیر تولید واکسن کرونا از سوی ستاد اجرایی فرمان امام

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در دفتر وزیر بهداشت، به جامعه سلامت خسته نباشید گفت و تعدادی از اقلام و تجهیزات پزشکی تولیدی ضدکرونایی ستاد را به وزارت بهداشت اهدا کرد.

پیگیری 6 مسیر تولید واکسن کرونا از سوی ستاد اجرایی فرمان امام
کد خبر: 423566
|
۱۳۹۹/۰۵/۱۲ ۱۳:۲۹:۰۱

اعتمادآنلاین| محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: ما برای عرض خسته نباشید و خداقوت خدمت شما رسیدیم، بیماری کرونا ضایعه بزرگی برای کشور بود که امیدواریم این بلا از جان بشریت رفع شود و شاهد ارامش در کشور باشیم.

وی افزود: به عنوان حس وظیفه شرعی و انسانی که خودمان احساس کردیم از روز اول در خدمت وزارت بهداشت بودیم و این کمک تا روز آخر ادامه دارد، منابع فنی و نیروی انسانی ما نیز در اختیار وزارت بهداشت است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: اولین جلسه ستاد پس از انتخابات برگزار شد، روی بحث تولید تجهیزات متمرکز شدیم، در زمینه تامین تجهیزات پزشکی از خارج از کشور در روزهای نخست نیز موفق بودیم هرچند در برخی مواقع دشمن عهدشکنی کرد اما توجه داشته باشید ستاد اجرایی موفق شد کمتر از 24 روز کارخانه تولید ماسک را راه اندازی کند و تاکنون نزدیک به صد میلیون ماسک تولید و در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: در اوایل شیوع کرونا با حمایت ستاد، کارخانه‌ای در کردستان خط تولید خود را تغییر داد و هفته‌ای 2500 لباس پزشکی و گان را تولید کرد، روزانه 250 هزار لیتر مواد ضد عفونی تولید می‌کنیم، بخش زیادی از کیت تشخیص مورد نیاز را تولید کردیم.

مخبر گفت: در حوزه تولید ونتیلاتور نیز قدم‌های بزرگی برداشته شد و توانستیم این دستگاه حیاتی برای بیماران تنفسی را تولید کنیم، در حوزه تولید دستگاه اکسیژن‌ساز نیز موفق شدیم به دانش بومی تولید آن دست یابیم و بخشی از نیاز مراکز درمانی را تامین کنیم، در زمینه تولید دارو تلاش کردیم قدم به قدم نیاز کشور را برطرف کنیم، امروز توانایی تولید هر داروی مورد نیاز مقابله با کرونا را داریم و در زمینه تولید داروی رمدسیور نیز گام خوبی برداشته شد و امروز 10هزار عدد از این داروی تحریمی که قیمت آن در بازار سیاه به 50 میلیون رسیده بود، را به وزارت بهداشت اهدا می کنیم.

وی تصریح کرد: با کمک متخصصان 24 بیمار از طریق سلول درمانی بهبود یافتند و در زمینه استفاده از روش پلاسمادرمانی نیز اتفاقات خوبی رخ داده، از همان روزهای اول تاکید کردیم در بحث واکسن نباید از هیچ کشوری عقب بمانیم، از شش مسیر تولید واکسن را دنبال می‌کنیم و خوشبختانه از دو مسیر تست‌های حیوانی با موفقیت به پایان رسیده است و امیدواریم در حوزه تست انسانی نیز نتایج خوبی بگیریم.

وی افزود: تولید و تامین داروهای بیماران کرونایی، ساخت کارخانه با ظرفیت تولید روزانه 4 میلیون ماسک در روز بخشی از خدمات ستاد اجرایی در این چند ماه بوده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام افزود: راه‌اندازی سامانه 4030 و تله مدیسین و ارائه خدمات رایگان به مردم از دیگر اقدامات ما بوده، ماهانه حدود سه میلیارد تومان هزینه سامانه 4030 است و بیش از 2هزار نیروی جهادی در این سامانه فعال هستند.

وی در خصوص حمایت از آسیب‌دیدگان کرونا در مناطق محروم نیز گفت: از نیمه‌شعبان تا امروز 5 میلیون بسته معیشتی و پروتئینی و 2 میلیون بسته مواد بهداشتی توزیع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: همچنین 8هزار میلیارد تومان‌ با اولویت مشاغل آسیب دیده کرونا به اشتغالزایی در کشور تخصیص دادیم و 20 میلیارد به شرکت‌های دانش بنیان آسیب دیده به صورت قرض‌الحسنه وام پرداخت کردیم، همچنین 18 هزار میلیارد برای بنگاه‌های بزرگ آسیب دیده نیز در نظر گرفتیم.

در پایان این مراسم محموله شامل 100 دستگاه تی‌وپس، 10هزار داروی رمدسیور، 100 هزار کیت مولکولی پی سی آر، 100 هزار ماسک n95 و 100 هزار گان تولیدشده توسط ستاد اجرایی فرمان امام به وزارت بهداشت اهدا شد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها