مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی:
سیل در استان مرکزی دور از انتظار نیست/ شهروندان به رودخانهها نزدیک نشوند/ استان مرکزی تا چهارشنبه 80 تا 100 میلیمتر دیگر بارش دریافت می کند
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: طبق پیش بینی هواشناسی 120 تا 150 میلیمتر بارش در استان خواهیم داشت که تا ظهر امروز 50 میلیمتر آن دریافت شد و تا چهارشنبه 80 تا 100 میلیمتر دیگر بارش دریافت خواهیم کرد.
اعتمادآنلاین| مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی، سه شنبه ششم اسفندماه در جمع خبرنگاران بیان کرد: از روز دوشنبه جلسه مدیریت بحران به ریاست استاندار مرکزی برگزار شده و شرایط آمادگی کامل برای دستگاه های عضو شورای مدیریت بحران استان و خدمات رسان در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به آغاز بارش ها از بامداد سه شنبه در استان گفت: تا ظهر امروز میزان بارندگی در استان به 50 میلیمتر رسید. البته پیش بینی هواشناسی استان بارش 120 تا 150 میلیمتری است و کماکان با ادامه بارندگی ها تا چهارشنبه، بارش 80 تا 100 میلیمتر دیگر نیز انتظار می رود.
زندیه وکیلی تصریح کرد: تمامی شهرداری ها آمادگی لازم جهت آبگرفتگی معابر و مسیل های شهری را دارند، دهیاری ها فعال شده اند و فرمانداران شورای مدیریت بحران شهرستان ها را تشکیل داده اند؛ همچنین به جهت سهولت تردد در جاده ها راهداری استان تجهیزات و امکانات خود را به کار گرفته است تا اگر در برخی نقاط بارش برف رخ دهد برفروبی و بازگشایی به سرعت انجام شود که البته تاکنون بارش برف گزارش نشده است و تمامی مسیرها باز و تردد در جریان است.
وی با بیان اینکه پیش بینی سیلاب انجام شده است، افزود: به هرحال بارش 100 تا 120 میلیمتر بارش در 24 ساعت و وقوع سیلاب دور از ذهن نیست و درخواست داریم روستاییان و افراد نزدیک به رودخانه ها در نقاط شهری از عبور یا توقف در این نقاط اجتناب کنند، همچنین اگر سدها و بندهای روستایی دچار مشکل شدند به سرعت اطلاع رسانی صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با بیان اینکه بیشتر بارش در غرب و جنوب استان پیش بینی شده است و باقی شهرستان ها نیز بارش خواهند داشت، گفت: در بارندگی فروردین ماه سیلاب تجربه شد و درخواست شد که تعدادی از ساکنان که در حریم رودخانه ساخت و ساز کرده اند منازل خود را تخلیه کنند، شهرداری با همکاری شرکت آب منطقه ای موظف بود اقدامات و تمهیدات لازم جهت جابجایی دائم را انجام دهند ولی در این مقطع زمانی لازم است که منازل تخلیه شود تا شاهد خسارت جانی و مالی نباشیم. در منطقه ضامنجان نیز برخی منازل در معرض خطر هستند البته مسیل ها نسبت به فروردین ماه 98 بیشتر لایروبی شده و تمهیدات بیشتری اندیشیده شده و انتظار می رود خساراتی در حد فرورین ماه هم نداشته باشیم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید