کد خبر: 683113
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۵ ۱۱:۱۰:۲۵
| |

این دو زن ایرانی قاتل سریالی بودند؛ سرنوشت کلثوم اکبری چه شد؟

روزنامه اعتماد نوشت: بهمن ماه سال ۱۳۸۷ با ‌پیدا شدن جسد زنی میانسال در قزوین، داستان قتل‌های زنجیره‌ای مطرح و بعدها مشخص شد، به دست یک زن ‌اتفاق افتاده است. مهین قدیری؛ چهارماه بعد توسط پلیس دستگیر شد. این قاتل سریالی که به عنوان اولین قاتل زن سریالی در ایران شناخته می‌شود پنج زن و یک مرد را ‌کشته بود.

این دو زن ایرانی قاتل سریالی بودند؛ سرنوشت کلثوم اکبری چه شد؟
کد خبر: 683113
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۵ ۱۱:۱۰:۲۵

روزنامه اعتماد به معرفی دو زن که قاتل سریالی بودند پرداخته است. 

به گزارش اعتماد، در این گزارش می‌خوانید:

کلثوم اکبری، قاتل سریالی مردان مسن

کلثوم اکبری، قاتل زنجیره‌ای زن اهل ساری است که پس از مهین قدیری دومین قاتل سریالی زن در تاریخ ایران به حساب می‌آید. او شهریورماه ۱۴۰۲ در پی شکایت یکی از پسران مقتول مورد ظن پلیس قرار گرفت و سپس بازداشت شد. او پس از دستگیری به قتل 10 شوهر صیغه‌ای دیگر خود طی بازه زمانی ۱۳۸۰ تا ۱۴۰۲ اعتراف کرد. البته احتمال می‌رود آمار قتل‌ها بیشتر از آنچه تاکنون اعلام شده، باشد. او طعمه‌های خود را که همگی مردان بالای ۷۰ سال بودند، شناسایی و به عقد موقت آنها درمی‌آمد. سپس با شگردهایی از قبیل خوراندن دارو و خفه کردن قربانی او را به قتل می‌رساند. کلثوم قرص قند یا فشار خون در نوشیدنی‌های مختلف حل می‌کرد و به قربانی می‌داد. در مرتبه‌های اول و زمانی که حال قربانی بد می‌شد او را به بیمارستان می‌رساند و ظاهرا قربانی را نجات می‌داد، اما در مرحله‌های بعد با بالا بردن دوز دارو آنها را بی‌حال می‌کرد و می‌کشت و چون سابقه قبلی داشتند کسی به نحوه مرگ‌شان مشکوک نمی‌شد. کلثوم قتل‌هایش را در شهرهای ساری، نکا، محمودآباد، بابل و قائمشهر مرتکب شده است. آخرین قربانی کلثوم، غلامرضا بابایی ۸۲ ساله بود که با مهریه ۵۰۰ میلیون تومانی او را صیغه کرده بود. او پس از مدت کوتاهی به کلثوم مظنون شد. بابایی چند روز پیش از مرگش به فرزندانش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و فشار خون می‌دهد و هر بار که نوشیدنی‌های کلثوم را می‌خورد از حال می‌رود. او چند روز بعد از گفتن این جمله‌ها جانش را از دست داد و فرزندانش که به مرگش مشکوک شده بودند از کلثوم به اتهام قتل شکایت کردند. او پس از بازداشت اعتراف کرد با حل کردن تعداد زیادی قرص فشار خون در ظرف آب، طی چند مرحله همسرش را بی‌حال و در نهایت با حوله خفه‌اش کرده است.

کلثوم اکبری در حال حاضر در زندان ساری به سر می‌برد و هنوز بعد از یک‌سال ضابطان قضایی و مراجع قضایی جزییات بیشتری از این پرونده منتشر نکردند.

مهین قدیری، قاتل سریالی زنان مسن

بهمن ماه سال ۱۳۸۷ با ‌پیدا شدن جسد زنی میانسال در قزوین، داستان قتل‌های زنجیره‌ای مطرح و بعدها مشخص شد، به دست یک زن ‌اتفاق افتاده است. مهین قدیری؛ چهارماه بعد توسط پلیس دستگیر شد. این قاتل سریالی که به عنوان اولین قاتل زن سریالی در ایران شناخته می‌شود پنج زن و یک مرد را ‌کشته بود. پرونده او بعدها به فیلم سینمایی تبدیل شد. مهین قدیری در ۱۴ سالگی ازدواج کرده بود و زمان قتل‌ها ۳۲ساله بود و دو فرزند داشت. او بعد از دستگیری دلیل قتل‌‌هایش را فقر و نیاز مالی برای درمان یکی از دو فرزندش اعلام کرد. او در این باره گفته بود: «من به کسی بدهکار بودم و چک دست طلبکار داشتم. از جایی هم نمی‌توانستم آن را تامین کنم. به همین دلیل قتل اول را انجام دادم و دو قتل دیگر را هم. حتی مبالغ را عینا تحویل طلبکار می‌دادم، اجازه نمی‌دادم ذره‌ای از این پول‌ها به چرخه زندگی روزمره‌ام وارد شود.» مادر مهین قدیری ارثیه پدری او را نداده بود و همین باعث کدورت میان او و مادرش شده بود. مهین در اعترافاتش در مورد ارثیه پدری خود گفته بود: «اگر مادرم ارثیه پدری‌ام را می‌داد مشکلات مالی نمی‌توانست من را به اینجا بکشاند. شوهرم به عنوان یک مرد و شریک زندگی وظیفه‌اش را به درستی انجام نداد و معتاد بود. قصد داشتم تا زمانی که چک‌هایم پاس شود، قتل‌ها را ادامه دهم و منتظر بودم فرجی حاصل شود و یک جوری از این مخمصه نجات پیدا کنم.»

مهین قدیری با پرسه زدن در اطراف ‌زیارتگاه‌های قزوین، زنان مسنی را که در دست و سر و گردن‌شان زیورآلات طلا داشتند، شناسایی و به ‌بهانه رساندن‌شان به خانه، آنها را سوار رنوی زردش می‌کرد و بعد آنها را با آبمیوه مسموم و خفه‌شان ‌می‌کرد. مهین در زمان اعترافاتش، شخصیتی پیچیده و باهوش از خود نشان داد و همین او را برای ‌بررسی خاص‌تر کرد. او در گفت‌وگویی علت انتخاب زن‌های مسن برای قتل را چنین عنوان کرد: «زن‌های مسن را انتخاب می‌کردم کسانی که دیگر نوه و نتیجه‌شان را هم دیده‌ و زیاد چشم‌شان به دنبال دنیا نیست.» مهین، آذر ماه سال ۸۹ اعدام و پرونده‌اش برای همیشه بسته شد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها