کد خبر: 706663
|
۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۱:۳۲:۵۵
| |

بقایی: موافقت اصولی برای سفر گروسی به تهران انجام شده است

بقایی گفت: موافقت اصولی برای سفر آقای مدیر کل انجام شده است در مورد جزئیات و برنامه‌های سفر رایزنی‌ها بین ما و دبیرخانه آژانس ادامه دارد و به محض نهایی شدن اطلاع‌رسانی می‌شود.

بقایی: موافقت اصولی برای سفر گروسی به تهران انجام شده است
کد خبر: 706663
|
۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۱:۳۲:۵۵

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در مورد گفت‌وگوی اخیر وزیر خارجه و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و زمان سفر گروسی به تهران گفت: در جریان این تماس با توجه به تحولات، ما نگرانی‌ها و ملاحظات خود را بیان کردیم، انتظارات خود را بیان کردیم و بر تکالیفی که آژانس در برابر کشورهای عضو دارد تاکید شد.

وی ادامه داد: موافقت اصولی برای سفر آقای مدیر کل انجام شده است در مورد جزئیات و برنامه‌های سفر رایزنی‌ها بین ما و دبیرخانه آژانس ادامه دارد و به محض نهایی شدن اطلاع‌رسانی می‌شود.

بقائی با بیان این‌که «این سفر در چارچوب همکاری‌های موجود بین ایران و آژانس که شامل همکاری برای حل فصل در ارتباط با چند موضوع پادمانی باقی مانده است انجام می‌شود»، گفت: آژانس تکالیف مشخصی در برابر کشورها دارد و با توجه به استمرار تهدیدها از سوی آمریکا و رژیم اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، آژانس باید تکالیف خود را در ارتباط با این موضوع و تهدیدات انجام دهد، موضع‌گیری کند و  این تهدیدات که در واقع تهدید صلح بین‌الملل است را محکوم کند.

با مسئولان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا به زودی دیدار خواهیم داشت

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که به زودی یک نشست در سطح معاونین با مسئولان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهیم داشت.

بقایی همچنین با بیان اینکه «نشست کارشناسی ایران و سه کشور اروپایی در ایام نوروز برگزار شد»، ادامه داد: ظرف امروز و فردا نیز نشست سه جانبه چین ، روسیه و ایران در سطح کارشناسی در مورد جنبه‌های مختلف از  جمله موضوع هسته‌ای در مسکو برگزار می‌شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها