کد خبر: 707636
|
۱۴۰۴/۰۱/۲۴ ۱۴:۳۰:۲۸
| |

اگر شرط‌بندی در جمهوری اسلامی آزاد بود هرچه نداشتم شرط می‌بستم که ایران و آمریکا توافق می‌کنند

صادق زیباکلام گفت: اگر شرط‌بندی در جمهوری اسلامی آزاد بود من هر داشتم و نداشتم روی این شرط‌بندی می‌کردم که اولاً مذاکره صورت می‌گیرد و ثانیاً این که در نهایت به توافق منجر خواهد شد. چراکه معتقدم دو طرف اصلی یعنی رهبر ایران و رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهند کار به رودررویی بکشد.

اگر شرط‌بندی در جمهوری اسلامی آزاد بود هرچه نداشتم شرط می‌بستم که ایران و آمریکا توافق می‌کنند
کد خبر: 707636
|
۱۴۰۴/۰۱/۲۴ ۱۴:۳۰:۲۸

روزنامه هم میهن با صادق زیباکلام، استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه تهران درباره مذاکرات جاری در عمان گفت‌وگو کرده است.

به گزارش هم میهن، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید‌؛

  • اگر شرط‌بندی در جمهوری اسلامی آزاد بود من هر داشتم و نداشتم روی این شرط‌بندی می‌کردم که اولاً مذاکره صورت می‌گیرد و ثانیاً این که در نهایت به توافق منجر خواهد شد. چراکه معتقدم دو طرف اصلی یعنی رهبر ایران و رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهند کار به رودررویی بکشد.
  • تنها کسانی که می‌خواهند کار به درگیری بکشد و مذاکرات به نتیجه نرسد، نتانیاهو، تندروهای آمریکایی، اپوزیسیون جمهوری اسلامی، نیروهای سلطنت‌طلب و آن دسته از ایرانیانی هستند که امیدوار بودند درگیری به وجود بیاید و از رهگذر آن گشایشی ایجاد شود. اگر هم به‌زعم آنان این درگیری به سقوط سیستم منجر نشد، فضا کمی باز شود.
  •  این گروه آخر از ایرانیان نمی‌دانند این درگیری بهای سنگینی برای زیرساخت‌های  ایران از نیروگاه‌ها تا نفت و گاز و پتروشیمی دارد. بعد از آن آسیب‌ها دیگر فرقی نمی‌کند چه کسی بر سر کار باشد. جز ده‌ها سال خرابی چیزی به بار نمی‌آورد. با توجه به اینکه طرفین اصلی نمی‌خواهند درگیری اتفاق بیفتد، دو طرف مقداری از خواسته‌هایشان کوتاه خواهند آمد و کار به توافق می‌کشد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها