درخواست محسن رضایی از رضا سیفاللهی
پس از انتشار خبر رفتن سیفاللهی از معاونت سیاسی- اجتماعی، اخباری غیررسمی مبنی بر برکناری او از شورای معاونان دبیرخانه منتشر شد. با این حال یک منبع آگاه در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به «اعتماد» گفت که ماجرای رفتن رضا سیفاللهی از دبیرخانه شورا برکناری نبوده است.
اعتمادآنلاین| روز گذشته معاون سیاسی- اجتماعی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تودیع شد. جلسه شورای معاونان دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با حضور دریابان علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی صبح روز سهشنبه برگزار شد و رضا سیفاللهی که از سال 1393 تاکنون مسوولیت معاونت سیاسی- اجتماعی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را برعهده داشت و گفته میشد از اعضای کلیدی بررسی پرونده درگذشت آیتالله هاشمیرفسنجانی و همچنین حصر بود؛ در این نشست تودیع و از خدمات او در طول تصدی این مسوولیت قدردانی شد.
پس از انتشار خبر رفتن سیفاللهی از معاونت سیاسی- اجتماعی، اخباری غیررسمی مبنی بر برکناری او از شورای معاونان دبیرخانه منتشر شد. با این حال یک منبع آگاه در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به «اعتماد» گفت که ماجرای رفتن رضا سیفاللهی از دبیرخانه شورا برکناری نبوده است.
او توضیح داد که رضا سیفاللهی پیشنهادی از دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته است. این منبع آگاه همچنین تاکید داشت که رفتن او از شورای عالی امنیت ملی به پروندههای مهمی همچون حصر یا ماجرای مرگ آیتالله هاشمیرفسنجانی که در معاونت سیاسی-اجتماعی است ارتباطی ندارد و بررسی این پروندهها به قوت خود باقی است. در حالی که دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خبر تودیع و تقدیر از رضا سیفاللهی را از سمت معاونت سیاسی- اجتماعی منتشر کرده است اما رضا سیفاللهی در گفتوگو با «اعتماد» توضیح داده که محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حضور او در دبیرخانه مجمع اصرار دارد و به او پیشنهاد سمتی در این دبیرخانه داده است گرچه او هنوز تصمیم قطعی برای رفتن به مجمع تشخیص مصلحت نظام نگرفته است.
رضا سیفاللهی کیست؟
رضا سیفاللهی تحصیلکرده رشته فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است که دروس حوزوی را در مدرسه حقانی همزمان باتحصیلات دانشگاهی گذراند. سیفاللهی از موسسان سپاه پاسداران اصفهان است که بنا به دستور امام خمینی جهاد سازندگی این استان را نیز تاسیس کرد. او همچنین از جمله دانشجویان پیرو خط امام بوده که در تسخیر سفارت امریکا نقش داشتند. سرتیپ سیفاللهی سال 71 با حکم رهبری به عنوان فرمانده نیروی انتظامی کشور منصوب شد و تا سال 75 در این سمت باقی ماند. پس از رفتن او از فرماندهی نیروی انتظامی سرتیپ هدایت لطفیان به این سمت منصوب شد. در زمان حضور سیفاللهی به عنوان فرمانده نیروی انتظامی کشور اتفاقات مثبتی در زمینه ساماندهی وضع نیروهای انتظامی در زمان ادغام رخ داد. او همچنین در تشکیل واحد پلیس اینترپل در نیروی انتظامی نقش داشته است. سیفاللهی سال 92 از سوی علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی به عنوان معاون امور امنیت داخلی این شورا منصوب شد. سال 90 و پیش از رفتن به شورای امنیت با حکم محسن رضایی معاونتهای امور قوا، اجرایی، امنیتی، بینالملل و اطلاعرسانی زیرنظر معاونت هماهنگکننده یعنی «رضا سیفاللهی» اداره میشده است.
منبع: روزنامه اعتماد
دیدگاه تان را بنویسید