کد خبر: 267023
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۰۹:۵۴:۰۰
| |

از سوی رئیس مرکز انتظام نیروی انتظامی اعلام شد؛

چه کسانی اجازه حمل اسلحه دارند؟

رئیس مرکز انتظام نیروی انتظامی از فعالیت 750 شرکت مجوزدار در حوزه مراقبتی و حفاظتی در سراسر کشور خبر داد و گفت: فقط سه گروه از افرادی که در این شرکت‌ها فعالیت می‌کنند، اجازه حمل سلاح دارند.

چه کسانی اجازه حمل اسلحه دارند؟
کد خبر: 267023
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۰۹:۵۴:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ سردار سیروس فتحی رئیس مرکز انتظام نیروی انتظامی درباره فعالیت شرکت‌های حفاظتی و مراقبتی گفت: شرکت های مراقبتی و حفاظتی در سال 83 تشکیل و آیین‌نامه این شرکت‌ها در سال 88 به صورت رسمی مصوب شده است.

وی ادامه داد: موسساتی که در حال حاضر خدمات حفاظتی و مراقبتی ارائه می‌دهند به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت دارند و ضمن اینکه این افراد دارای سابقه در امور نظامی و انتظامی هستند، آموزش‌های لازم در این خصوص به آنها ارائه شده است و در عین حال نظارت و کنترل قوه قضاییه و نیروی انتظامی بر این موسسات نیز به صورت مداوم وجود دارد.

رئیس مرکز انتظام نیروی انتظامی درباره فعالیت غیرقانونی شرکت هایی که اقدامات حفاظتی و مراقبتی انجام می‌دهند، گفت: در گذشته بدلیل اینکه شرکت‌های تخصصی حفاظتی و مراقبتی وجود نداشتند، شرکت‌های خدماتی نیز به ارائه خدمات در حوزه مراقبت و حفاظت می پرداختند؛ امروز که به سمت تخصصی شدن پیش می‌رویم، لازم است شرکت‌های خدماتی دیگر در این حوزه فعالیتی نداشته باشند و موسسات حفاظتی و مراقبتی که دارای تجربه لازم در این خصوص هستند به امر حفاظت و مراقبت بپردازند.

سردار فتحی ادامه داد: در گذشته موسساتی بودند که به طور غیرقانونی در این خصوص نیز فعالیت می‌کردند و با تذکرات و پیگیری‌هایی انجام شده با بیشتر این موسسات برخورد شد و در حال حاضر تعداد اندکی از آنها در حال فعالیت هستند که ما تلاش می‌کنیم با پیگیری‌های زیاد این موسسات نیز دیگر در این خصوص فعالیتی نداشته باشند، البته مهمترین موضوع این است که با فرهنگ سازی مردم دیگر برای انجام خدمات حفاظتی و مراقبتی از شرکت‌های خدماتی استفاده نکرده و از شرکت‌های تخصصی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، خدمات دریافت کنند.

وی درباره فعالیت شرکت‌های مراقبتی و حفاظتی در سراسر کشور تصریح کرد: بیش از 750 موسسه مجوزدار در سراسر کشور فعالیت می‌کنند و بیش از 4000 هیئت مدیره در سطح موسسات فعال هستند. همچنین بیش از 100 هزار نفر امروز در سراسر کشور در لباس نگهبان و در امور حفاظتی و مراقبتی فعالیت دارند.

رئیس مرکز انتظام نیروی انتظامی در خصوص حمل استفاده از سلاح و استفاده آن توسط این افراد یادآور شد: سه گروه اجازه حمل و استفاده سلاح دارند. نخستین گروه بسیجیان آموزش دیده هستند که زیر نظر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آموزش دقیق و کاملی دیده‌اند، گروه دوم نظامیان بازنشسته‌ای هستند که در دوران خدمت خود حق حمل سلاح داشتند. همچنین گروه سوم کارکنان نیروهای مسلح و به ویژه نیروی انتظامی هستند که در شیفت (نوبت) فراغت خود در موسسات حفاظتی و مراقبتی، اشتغال به کار دارند.

سردار فتحی ادامه داد: همه این گروه‌ها باید زیر نظر پلیس پیشگیری آموزش‌های لازم را بار دیگر سپری کنند و پس از گذراندن یک دوره آموزشی و احراز صلاحیت لازم اعم از صلاحیت تخصصی تیراندازی و سلامت روانی و روحی، مجوز حمل استفاده از سلاح به آنها داده می شود و بر اساس آیین‌نامه 129 هم می‌توانند از سلاح استفاده کنند.

وی همچنین در خصوص استفاده از نگهبان محله در محلات پایین شهر تهران گفت: تلاش می‌کنیم با شورای شهر در این خصوص جلساتی برگزار کنیم تا بتوانیم اعتبارات لازم در خصوص نگهبانی محلات در نقاط مختلف شهر اعم از شمال و جنوب شهر که دارای خلاءهای انتظامی هستند بر اساس نیازمندی‌ها با استفاده از این اعتبارات شرکت‌های مراقبتی و حفاظتی بتوانند در آنجا خدمات ارائه دهند.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها