اعتمادآنلاین| سید اسماعیل موسوی، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در وزارت کشور به ارائهی گزارشی از آمار ثبت نام کنندگان در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: تا ساعت 18 و 30 دقیقه دومین روز ثبت نام،1844 نفر برای داوطلبی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردهاند که 11 درصد از این تعداد از بین خانمها و 89 درصد مربوط به آقایان است.
وی افزود: 3.3 درصد از مجموع ثبت نام کنندگان دارای تحصیلات حوزوی هستند، 12.8 درصد دارای تحصیلات دکترا و 76.8 درصد دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و 7.1 درصد دارای مدارک لیسانس و کمتر از آن هستند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: تعداد دیگری از ثبتنام کنندگان هستند که هنوز مرحله ثبت نام آنها تکمیل و نهایی نشده است. همچنین تعدادی دیگر هستند که کارشناسان ستاد انتخابات و ناظرین در حال کنترل مدارک آنها هستند و پس از تایید نهایی به آمار تعداد افراد ثبت نام شده طی دو روز نخست ثبت نام اضافه خواهند شد.
موسوی در پایان گفت که همچنان استان کهگیلویه و بویراحمد با تعداد 9 نفر ثبت نامی کمترین میزان مشارکت در ثبت نام را دارد.
منبع: ایسنا