چرا پهپاد آمریکایی به محدوده رزمایش ذوالفقار 99 وارد شد؟ / فرمانده نیروی دریایی ارتش: شرارتی بکنند پاسخ محکمی دریافت خواهند کرد
فرماندهان بلندپایه ارتش جمهوری اسلامی با حضور در یک برنامه تلویزیونی ابعاد مختلف رزمایش سهروزه ذوالفقار 99 را تشریح کردند.
اعتمادآنلاین| فرماندهان بلندپایه ارتش جمهوری اسلامی با حضور در یک برنامه تلویزیونی ابعاد مختلف رزمایش سه روزه ذوالفقار 99 را تشریح کردند.
رزمایش سهروزه ذوالفقار 99 ارتش روز شنبه به پایان رسید و امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش با حضور در برنامه نگاه یک، درخصوص ویژگیهای این رزمایش گفت: این رزمایش مشترک انجام شد و رزمایش مشترک سطوح مختلفی دارد. چنین رزمایشی پیچیدگیهایی دارد و هماهنگی بسیار بالایی را میطلبد و در بعد فرماندهی و کنترل خیلی باید پیچیده عمل کرد. همه نیروها با ویژگیهای آموزشی و فرهنگی نیروهای خود را تحت آموزش قرار میدهند و در یک منطقه نیروها با هم ارتباط داشته و باید هماهنگشده و رزمایش مشترک را برگزار کنند.
اهم سخنان فرمانده نیروی هوایی ارتش به شرح ذیل است:
*یکی از ویژگیهای این رزمایش مشارکت همه نیروهای ارتش و قرارگاه پدافند هوایی بود. این رزمایش تقریباً نزدیک به صد درصد به اهداف خود دست پیدا کرد.
*رزمایش با این گستردگی و مشارکت این همه نیرو به خوبی فرماندهی شد و حضور فرمانده کل ارتش و فرماندهان نیرو در منطقه از ویژگیهای مهم این رزمایش بود که باعث شد دستاوردهای مهمی داشته باشد.
{با بیان اینکه در این رزمایش تاکتیکهای بسیاری را تمرین کردیم}: تعداد زیادی مهمات بهینهسازی شده و بومی سازی شده به کار گرفته شد که دستاورد خوبی بود. جوانهای ایرانی در کنار باتجربهها به کار گرفته شدند و انتقال تجربه نیز اتفاق افتاد.
{درخصوص اخطار به هواپیما و پهپادهای خارجی در جریان برگزاری رزمایش}: قطعاً یک اهداف نظامی را دنبال میکردند، چون در یک منطقه نظامی بودند که احتمالاً جمع آوری اطلاعات باشد. ولی در محیط رزمایش معمولاً فضا یا دریا یا زمینی که در آن رزمایش برگزار میشود غرق میشود که در این رزمایش هم این کار انجام شده بود. در حین برگزاری رزمایش بحث تأمین امنیت هوایی کشور هم در دستور کار است و عبوری اگر از منطقه شناسایی پدافند هوایی انجام شود اقدام پدافندی بر علیه آن انجام میشود.
*در دنیای امروزی به هیچ عنوان توسعه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بدون امنیت امکانپذیر نیست.
*در ساخت هواپیما بیش از 50 شرکت دانش بنیان که الزاماً نظامی نیستند و از بیرون هم هستند و جوانان بین 20 تا 30 سال هستند که از دانشگاههای داخلی فارغالتحصیل شده و پای کار آمدهاند. در حال حاضر قطعات هواپیما را هم همین جوانها و شرکتهای دانش بنیان میسازند. ما نمایشگاه برگزار میکنیم و اینها میآیند میبینند، به آنها نمونه میدهیم و آنها میبرند و میسازند.
* شور و شوقی که در بین نیروی انسانی هست اگر در پشت هواپیمای اف 14 ما، سوخوی ما و میگ ما یک خلبان ولایی و یک خلبان پرورش یافته در مکتب امام حسین علیه السلام بنشیند آن یک فروند برای ما میشود هزار فروند و ما آن را نباید یک فروند لحاظ کنیم.
* قطعاً در تمام مهماتمان هم موشکها، هم بمبها و هم مهمات دیگر که داریم به دنبال هوشمندسازی آنها هستیم و انجام هم داده ایم. هم در مهمات محمول و هواپیمای با سرنشین و هم مهمات محمول و هواپیمای بدون سرنشین.
سپاه و ارتش ید واحد هستند
دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در این برنامه تلویزیونی با اشاره به موفقیت ارتش در برگزاری این رزمایش، اظهار داشت: همانطور که در روزهای گذشته شاهد بودیم در رسانهها به ویژه رسانههای غربی هیاهوی زیادی درباره رزمایش به پا شد. چند نکته حائز اهمیت است، یکی اینکه چرا اینقدر با دقت به این موضوع پرداختند؟ بخاطر اینکه با وجود همه تحریمهایی که از ابتدای انقلاب بر جمهوری اسلامی تحمیل شده به ویژه در بخش دفاع، شاهد این هستیم که نه تنها تحریمها اثر نکرده بلکه شاهد دستاوردهای قابل توجهی در بخش دفاع در ایران بودهایم.
اهم مطالب مطرحشده از سوی فرمانده نیروی دریایی ارتش به شرح ذیل است:
*دشمنان میدانند که اگر شرارتی بکنند و دم دست ایران باشند پاسخ محکمی دریافت خواهند کرد. نگرانی دارند و تلاش میکنند با رسانههایی که در اختیار دارند نگرانی را به ملتهای منطقه منتقل کرده و به یک نگرانی مشترک تبدیل کنند.
{درخصوص وسعت منطقه رزمایش}: منطقه رزمایش مجموعهای از ویژگیهای منطقهای و جهانی را در خود جای داده و به لحاظ موقعیت ژئوپلتیکی آنهایی که در این منطقه قضاوت میکنند اینجا را به عنوان مرکز مرکز دنیا میشناسند و موقعیت گذرگاهی که این منطقه دارد و گذرگاههای راهبردی که در این منطقه است حداقل 5 گذرگاه در منطقه داریم که در کنار کانال سوئز میشود 6 گذرگاه.
*نیروی دریایی جزو جوانترین نیروهاست. در این رزمایش نیز آنچه رقم خورد و توفیقاتی که به دست آمد توسط همین جوانان رقم خورد. ما در هر صحنهای که در کنار همرزمان قرار میگرفتیم آنچه مشهود بود روحیه بالای رزمندگان ما بود. این روحیه در رزمندگان ما نهادینه شده است و کارآمدی را به همراه داشته است.
*در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم گفتوگویی در خصوص یکی از تجهیزات پیشرفته که ما در اختیار داریم شد ایشان فرمودند که خودتان قطعات مورد نیاز آن را بسازید ایشان نام چند شرکت دانش بنیان را به ما اعلام کردند که ما به سراغ آنها برویم و بعد از جلسه من از آنها خواستم که با هم دیداری داشته باشیم و دیدم که آنها دنیایی از دانش و توانمندی در اختیار دارند.
*این مملکت توانمندی بسیاری دارد و جوانان ما سرشار از هوش و اشتیاق هستند کافی است که به این جوانان میدان داد و آنها را باور داشت.
{درخصوص پهپاد سیمرغ}: این پهپاد نتیجه هم افزایی اثربخشی در کشور است. خوشبختانه امروز سبد پهپادی کشور بسیار متنوع و کامل است و در حوزههای مختلف پهپادها و تجهیزات مورد نظر در این حوزه را داریم که متناسب با نیازمندیهای خود و حوادثی آن را انتخاب کردیم. این پهپاد دارای ویژگیها و قابلیتهای متناسبی است.
*موشک کروز دریایی ابومهدی این قابلیتها را به ما میدهد و دست خیلی بلندی برای نیروی دریایی است. اگر امروز نیروهای آمریکایی با فاصله 800 کیلومتری ایستاده اند با این موشک قطعاً باید بیم بیشتری داشته باشند و این هیاهوی رسانهای که درباره رزمایش داشتند به همین دلیل بود.
{با اشاره به زیردریایی فاتح}: فاتح میتواند مین را به نقاط هدف هدایت کند، فاتح همچنین از سونارسیصدوهشتاد درجه استفاده میکند و میتواند موشک جاسک دو که یک موشک زیردریایی است را از زیر آب پرتاب کند.
*فرماندهان سپاه همه دوستان و همکاران ما هستند و ما یک ید واحده هستیم که از همین جا به آنها سلام و درود دارم.
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید