15 نفری که در ترکیه به جرم جاسوسی برای موساد دستگیر شدند چه اطلاعاتی داشتند؟
پس از گزارش منابع ترکیهای درباره دستگیری عوامل مرتبط با دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در خاک این کشور، منابع خبری ترکیه جزئیات جدیدی از چگونگی فعالیت موساد در این کشور منتشر کردند.
اعتمادآنلاین| روزنامه ترکیهای «صاباح»، امروز (جمعه)، جزئیات جدیدی درباره گروه جاسوسی موساد که اخیرا اعضای آن در ترکیه دستگیر شدهاند، منتشر کرد.
به گزارش فارس، منابع ترکیهای روز گذشته خبر دادند که نیروهای امنیتی این کشور گروهی پانزده نفره از جاسوسان دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی را دستگیر کردهاند.
بر اساس گزارش امروز روزنامه صاباح، یکی از متهمان این پرونده با یک جاسوس موساد در ارتباط بوده و به ازای ارسال تحقیقات و پژوهشها برای او پول دریافت میکرده است بیآنکه بداند این فرد برای رژیم صهیونیستی کار میکند.
صاباح اضافه کرد که یکی دیگر از متهمان که در استانبول شرکت داشته، به دانشجویان خارج از ترکیه مشاوره ارائه میکرده است و اولین ارتباط او با عناصر موساد در سال 2018 صورت گرفته. عناصر موساد از طریق برنامه «واتساپ» با او ارتباط برقرار کردهاند و به او گفتهاند که چند مشتری عربی در کشور آلمان دارند که فرزندانشان تمایل دارند در ترکیه ادامه تحصیل دهند به همین ترتیب از او اطلاعات دریافت میکردهاند.
این متهم که «م.ا.س» نامیده شده است، به یک جاسوس موساد به نام «ا.ز» درباره روش ورود دانشجویان فلسطینی به دانشگاههای ترکیه و امکانات و تسهیلاتی که آنکارا به آنها اعطا میکرده، اطلاعاتی ارائه کرده است.
این روزنامه ترکیهای افزود یک هفته پس از ارسال تحقیقاتی که متهم یادشده آن را برای جاسوس موساد ارسال کرده بود، این فرد صدها هزار یورو از طریق شرکت معاملاتی «وسترن یونیون» دریافت کرده است.
این متهم میگوید که جاسوس موساد بعدها از او خواسته است که دو تحقیق جداگانه درباره سازمانهای غیردولتی فلسطینی در ترکیه انجام دهد و اطلاعات را به شیوه پیشین برای او ارسال کند.
صاباح همچنین اضافه کرد که دو طرف برای اولین بار در سال 2019 با یکدیگر ملاقات کردهاند و جاسوس موساد به این متهم گفته است که یکی از دوستان نزدیکش قصد کمک به مردم فلسطین را دارد.
در اظهارات متهم مذکور آمده است: «دوست این جاسوس موساد به من گفت که برای اتحادیه اروپا کار میکند و تمایل دارد به فلسطین و فلسطینیها کمک کند. او از من اطلاعاتی درباره سازمانهای غیردولتی فلسطنی که در ترکیه فعالیت دارند، درخواست کرد. او همچنین به من گفت که یک شرکت در آلمان دارند و برای ادامه ارتباط، حساب خود در Protonmail را به من داد».
بر اساس این گزارش، متهم مذکور هزاران یورو از این مقام موساد که ادعا کرده از اعضای اتحادیه اروپاست، پول دریافت کرده و تا سال 2020 برای او چندین پرونده در زمینههای مختلف ارسال کرده است.
این جاسوس موساد همچنین در موردی دیگر از او درباره فلسطینیانی که در فرودگاه استانبول به علت تدابیر احتیاطی کرونا سرگردان مانده بودند و افرادی که به آنها کمک کردهاند، تقاضای اطلاعات کرده بوده است.
طبق این گزارش، ارتباط دو طرف مدتها به این صورت تا تاریخ آوریل سال 2021 ادامه داشته و پس از آن جاسوس موساد از متهم مذکور خواسته که در یک کشور اروپایی با یکدیگر دیدار داشته باشند.
صاباح اضافه کرد که تمام هزینههای مربوط به ویزا و هتل را موساد پرداخت کرده و ارتباط از راه کنسولگری سوئیس و دعوتی به نام European Student Guidence Center" (ESGC)" صورت گرفته است.
متهم اظهار داشته که آن زمان به کنسولگری سوئیس رفته و درخواست دریافت ویزا کرده و تنها در عرض یک ساعت ویزای او صادر شده است.
او در ادامه بیان کرد، ا.ز جاسوس موساد از او در فرودگاه زوریخ استقبال کرده و به او پانصد یورو داده و او را به هتل فرستاده است.
این متهم همچنین گفت که این جاسوس موساد وی را برای دیدار با جاسوس دوم که ادعا کرده بود از اعضای اتحادیه اروپاست، به هتلی دیگر برده و در آنجا ضمن دادن مقداری پول او، چگونگی رمزگذاری فایلهای «Word» از طریق برنامه Protonmail را به این فرد آموزش دادهاند.
این فرد همچنین به نیروهای امنیتی ترکیه گفته است که در ماه آگوست گذشته نیز بار دیگر به زوریخ رفته و با یک مقام دیگر موساد دیدار داشته و در آنجا به او گفته شده که آنها اعضای یکی از سازمانهای اطلاعاتی وابسته به اتحادیه اروپا هستند.
این گزارش پس از آن منتشر شده است که رسانههای ترکیهای، صبح روز گذشته خبر دادند که سازمان اطلاعات این کشور اعضای یک گروه وابسته به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را دستگیر کرده است.
روزنامه صاباح در این خصوص گزارش داد که گروه یادشده متشکل از پانزده نفر بوده و در کشور ترکیه اقدام به جاسوسی میکرده است.
صاباح در ادامه اضافه کرده بود که هدف این گروه صهیونیستی جمعآوری اطلاعات از شهروندان ترکیهای، دانشجویان خارجی و افراد مقیم در ترکیه و جاسوسی از آنها بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید