کد خبر: 189672
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۱۰:۰۰:۰۰
| |

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:

برخوردهای ضربتی با معتادان راه به‌جایی نمی‌برد

رسول خضری، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در واکنش به آغاز طرح ضربتی جمع‌آوری معتادان متجاهر، گفت: « وقتی نیروی انتظامی تنها به متفرق کردن و راندن معتادان متجاهر از پاتوق‌هایشان اقدام می‌کند، آن هم به شکل ضربتی، فقط شاهد پراکنده شدن معتادان و انتقال موقتشان به محله‌های اطراف هستیم. این موضوع نه تنها کمکی نمی‌کند بلکه به گسترش پاتوق‌های معتادان در سایر محله‌ها هم می‌انجامد.»

برخوردهای ضربتی با معتادان راه به‌جایی نمی‌برد
کد خبر: 189672
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۱۰:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از عملیات جدید برای از بین بردن پاتوق معتادان متجاهر خبر داده و اعلام کرده که این عملیات در محله‌های هرندی، شوش و مولوی کلید خورده است. این اولین بار نیست که چنین طرح‌هایی در نقاط پر آسیب تهران اجرا می‌شود اما به ندرت شاهد اثربخشی آنها بوده‌ایم.

رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هم این موضوع را تأیید می‌کند و به اعتمادآنلاین می‌گوید: «وقتی نیروی انتظامی تنها به متفرق کردن و راندن معتادان متجاهر از پاتوق‌هایشان اقدام می‌کند، آن هم به شکل ضربتی، فقط شاهد پراکنده شدن معتادان و انتقال موقتشان به محله‌های اطراف هستیم. این موضوع نه تنها کمکی نمی‌کند بلکه به گسترش پاتوق‌های معتادان در سایر محله‌ها هم می‌انجامد.»

او عدم کاهش تعداد معتادان در تهران و کلان‌شهرهای دیگر را نشانه عدم توفیق این دست طرح‌ها می‌داند و می‌گوید: «در حال حاضر بیشتر از 9 هزار معتاد کارتن‌خواب و متجاهر داریم. اگر طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و پراکنده کردن معتادان اثربخش بود نباید امروز شاهد رشد آمار معتادان بودیم.»

خضری تاکید می‌کند که مخالف ساماندهی معتادان متجاهر نیست و می‌گوید: «متأسفانه حضور کسانی با این وضعیت در سطح شهر می‌تواند منشأ مشکلات زیادی باشد، از شیوع انواع بیماری‌ها گرفته تا تأثیرات فرهنگی و توسعه خرید و فروش مواد مخدر اما باید به این موضوع فکر کرد که معتادان هم به عنوان بیمار، قربانی وضعیت جامعه محسوب می‌شوند و برای درمان آنها و همچنین پاک شدن چهره شهر از این آسیب جدی باید فکر اساسی بشود و ساماندهی معتادان به شکلی اصولی انجام شود.»

او ادامه می‌دهد: «درمان اعتیاد با پشتوانه درمان‌های روانی و جسمی نزدیک به دو سال زمان می‌برد اما در طرح‌های ضربتی معتادانی که جمع‌آوری می‌شوند نه تنها از حمایت‌های لازم و برنامه درمانی مناسب برخوردار نیستند بلکه بعد از یکی دو هفته رها می‌شوند. این کار که با صرف هزینه همراه است نتیجه‌ای ندارد و به نوعی هدر رفت منابع محسوب می‌شود.»

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها