توضیحات کمیتهامداد درخصوص سوءبرداشتها از اردوهای مددجویان
اردوها جداگانه برگزار میشوند
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) درخصوص سو برداشتها درباره اردوهای برگزار شده از سوی این کمیته برای دانشآموزان، دانشجویان، دختران بازمانده از تحصیل و دختران بازمانده از ازدواج، با تفکیک چگونگی برگزاری و اعزام مددجویان به اردوها، توضیحاتی ارایه کرد.
اعتمادآنلاین| حسین احمدیان با اشاره به اردوهای کمیته امداد برای دانش آموزان، گفت: دختران و پسران دانشآموز مقطع دبیرستان به مناطق مختلف استانی و خارج از استانی از جمله مشهد و قم برای اردوهای فرهنگی و زیارتی اعزام میشوند. در هر دوره از این اردوها بین 500 تا هزار دانش آموز، بین 4 تا 10 روز به ویژه در فصل تابستان به اردو میروند.
وی با بیان اینکه اردوهای دانشجویی نیز بین 4 تا 10 روز برگزار میشوند، افزود: کمیته امداد برای دختران بازمانده از تحصیل نیز اردوهای جداگانهای را برگزار میکند. این دختران ممکن است در سنین مختلف قرار داشته باشند اما حداکثر تا سن 30 سال هستند. در این اردوها سعی میشود ضمن شناسایی مشکل اصلی بازماندگی از تحصیل آنها، کلاسهای آموزشی و مشاورهای نیز برایشان برگزار شود.
وی ضمن تشریح جزییات اردوهای کمیته امداد برای دختران بازمانده از ازدواج، گفت: این اردوها برای دختران بالای 35 سال برگزار میشود که ضمن اردوها برای آنها کلاسهای آموزشی، مشاورهای با محور موضوعات فرهنگی و اخلاقی برگزار شده و در کنار بحث اردو از حضور اساتید و مشاوران نیز برای این دختران بهره گرفته می شود.
معاون فرهنگی کمیته امداد از برگزاری اردوهای مختلف برای 180 هزار نفر در طول سال خبر داد و گفت: 140 هزار نفر از این تعداد به مشهد مقدس و 43 هزار نفر به سفر عتبات اعزام شدهاند. همچنین سفر مشهد برای بیش از 30 هزار دانشآموز و دانشجو برگزار شده است که بیش از 50 هزار نفر از این تعداد زائر اولی بودهاند. تلاش کمیته امداد این است که عمدتا افرادی که تا به حال به سفرهای زیارتی از جمله مشهد مقدس نرفتهاند، یا خانوادههایی که بعد از گذشت سالها همچنان امکان سفر به این اماکن را نداشتهاند را به این اردوها اعزام کند.
به گفته وی برگزاری بیش از 90 هزار اردو از سوی خیرین بوده است.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید