کد خبر: 238661
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۳ ۱۱:۲۲:۰۰
| |

مدیرعامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان:

سن اعتیاد به زیر 15 سال رسید

مدیرعامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان با بیان اینکه دامنه اعتیاد به نوجوانان زیر 15 سال رسیده اکارگروه کاهش تقاضای اعتیادست، گفت: سن اعتیاد به رده سنی 15 تا 18 سال و حتی زیر 15 سال کاهش یافته و دختران و زنان را نیز درگیر کرده که این مساله بسیار نگران کننده است.

سن اعتیاد به زیر 15 سال رسید
کد خبر: 238661
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۳ ۱۱:۲۲:۰۰

اعتمادآنلاین| اکرم مصوری منش مدیرعامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان در رابطع با سن مصرف مواد مخدر اعلام کرد: در حال حاضر سن مصرف موادمخدر و اعتیاد در میان نوجوانان و جوانان به شدت کاهش یافته است. از این رو، ضروری است راهکارهای اساسی برای کاهش میزان مصرف موادمخدر در این افراد اندیشیده شود. بزرگترین آسیب اجتماعی در کشور اعتیاد است که زنان و دختران را نیز شامل می شود؛ آمارها نشان می دهند که اعتیاد از سن 15 و 18 سالگی هم پایین تر آمده و حتی وارد مدارس شده است.

مصوری منش با بیان اینکه باید به صورت ویژه به موضوع اعتیاد در سنین پایین رسیدگی شود، ادامه داد: چون موضوع آسیب های اجتماعی ریشه در همه مسائل کشور دارد، مساله اقتصاد که اکنون با بحران مواجه است، به عنوان یک مقوله بسیار مهم و تاثیرگذار در گرایش افراد به اعتیاد باید بیشتر مدنظر باشد. 30 تا 50 درصد جمعیت بسیاری از استان های کشور، زندگی حاشیه نشینی دارند که به عنوان آسیب اجتماعی به شمار می رود؛ زیرا زمانی که امکانات و رفاه وجود ندارد و معیشت افراد کامل نیست، به طور مسلم دچار آسیب می شوند و آسیب دیگر زن و مرد نمی شناسد.

مصوری منش خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در راستای کاهش مشکلات ناشی از اعتیاد و مصرف موادمخدر، تامین رفاه، بهبود وضعیت اقتصادی و حل مسائل فرهنگی است، البته مسایل فرهنگی در انتهای نیازها است و باید به اولویت ها که تامین معیشت و رفاه است بیشتر توجه کرد. در زمینه مساله مهمی به نام اقتصاد و بهبود وضعیت اقتصادی مردم، دولت باید رسیدگی کامل داشته باشد تا مردم از نظر اقتصادی در مضیقه نباشند.

وی در خصوص وجود آسیب‌های اجتماعی در میان بانوان اظهار داشت: زن به عنوان مادر، کانون و محور خانواده است و وقتی زن دچار آسیب می‌شود، خانواده و فرزندان نیز از دوران کودکی آسیب می‌بینند، از این نظر دولت‌ها موظفند رسیدگی بیشتری در این زمینه داشته باشند.

مصوری منش اضافه کرد: اکنون وزارت کشور به موضوع آسیب‌ های اجتماعی با تشکیل شورای اجتماعی ورود کرده است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو و زیرمجموعه این شورا هستند تا موضوع را بررسی کنند اما اینکه تا چه حدی موفق هستند که بتوانند آسیب‌ها را بر اساس برنامه ششم توسعه تا 25 درصد کاهش دهند، مشخص نیست. پس نیاز است همه دستگاه ها برای رفع این مشکلات تلاش کنند.

منبع: عصر ایران

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها