کد خبر: 238899
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۲:۰۸:۰۰
| |

سرپرست وزارت کار:

تا الان جز گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت‌خانه نیستم

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کارکنان این وزارتخانه نسبت به سایر دستگاه‌ها از حقوق و مزایای پایین‌تری برخوردارند گفت: امیدواریم انگیزه‌های کاری و عدالت در پرداخت حقوق و مزایا را در همه دستگاه‌های کشور شاهد باشیم.

تا الان جز گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت‌خانه نیستم
کد خبر: 238899
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۲:۰۸:۰۰

اعتمادآنلاین| انوشیروان محسنی بندپی سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم تجلیل از تلاشگران عرصه خدمت در جشنواره شهید رجایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در سالن 17 شهریور این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه اگر توسعه را هدفی مطلوب دارای ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تعریف کنیم برای هدفگذاری کشور توسعه مدار به ابزارهایی نیاز داریم گفت: برنامه ریزی خوب مبتنی بر علم و شواهد، مدیریت و راهبرد عوامل و ابزارها لازمه یک نظام اداری منظم، منسجم و کارآمد است.

وی افزود: کارایی و همه سو نگری، پاسخگویی و شفافیت، اثربخشی و نتیجه گرایی، مردم سالاری، مشارکت جویی و مشارکت پذیری و آینده نگری از ویژگی های یک نظام اداری مطلوب است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه از جمله لوازم دستیابی به نظام اداری مطلوب ایجاد یک فضای بانشاط و برخورداری از بدنه کارشناسی است گفت: هر جامعه مجمع الجزایری از دستگاه‌ها و ادارات است و میزان موفقیتشان به اندازه ای است که زمینه رشد و بالندگی نیروها را فراهم کنیم. در وزارتخانه بسیار بزرگی مشغول خدمت ایم که بزرگترین وزراتخانه اجتماعی در کشور محسوب می‌شود و ماموریت‌های مهمی دارد که راهبری تعاون از این جمله است. راهبری در امر مهارت آموزی که بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم از دیگر ماموریت‌های ماست.

وی افزود: باید بپذیریم نتوانستیم مهارت‌های عملی و تخصصی را در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی افزایش دهیم. راهبری در حل آسیب های اجتماعی ماموریت دیگر است. ما فقط به سلامت جسمانی توجه و از توجه به ابعاد دیگر سلامت غفلت کردیم و امروز گرفتار آسیب های اجتماعی هستیم. وظیفه داریم فرصت‌های برابر اجتماعی برای اقشار مختلف ایجاد کنیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به راهبری امور معیشتی طبقات خاص اشاره کرد و گفت: تحت پوشش بردن پشت نوبتی ها از جمله اقدامات خوب دولت در سال‌های اخیر است. راهبری و حفظ حقوق کارگران را نیز باید انجام دهیم. اقدامات صورت گرفته نشان دهنده آن است که به سمت ادغام واقعی سه بخش رفاه، تعاون و کار حرکت می کنیم و این پیوند را می‌توان در راستای عدالت اجتماعی مدنظر قرار داد.

وی با اشاره به ضرورت چابک سازی در زیرمجموعه وزارت رفاه گفت: تلاش می‌کنیم بتوانیم در عمل به وظایف خودمان خدمات شایسته ای انجام دهیم که استقرار میزخدمت از جمله آنهاست.


بندپی افزود: عملکرد سازمان های زیرمجموعه در جشنواره شهید رجایی قابل توجه بوده است و به معنای آن است که نسبت به سال 95 جهش خوبی داشتیم و در شاخص های اختصاصی به دلیل دانش گرا بودن و بدنه تخصصی حائز رتبه خوبی شده‌ایم، اما برای ارتقای شاخص‌های عمومی باید بهینه سازی و چابک سازی را انجام دهیم. این خط مشی ما برای امسال باید باشد که بهینه سازی و تحول اساسی را در شاخص های عمومی شاهد باشیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این وزارتخانه بزرگ اجتماعی به 42 میلیون نفر در تامین اجتماعی، 1 میلیون و 600 هزار خانوار روستایی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و معلولان و سایر اقشار در سازمان بهزیستی ارائه خدمت می کند اظهار کرد: گسترش تعاونی ها و کاهش فقر مطلق از دیگر سیاست‌هایی است که چند سالی است شروع شده و امیدواریم اقدامات اثربخشی در این راستا را شاهد باشیم. کارکنان این وزارتخانه نسبت به سایر دستگاه‌ها از حقوق و مزایای پایین تری برخوردارند و امیدواریم انگیزه‌های کاری و عدالت در پرداخت حقوق و مزایا را در همه دستگاه‌های کشور شاهد باشیم.

یکشنبه آینده بسته حمایت تصویب نهایی می‌شود

انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه مراسم تجلیل از تلاشگران عرصه خدمت در جشنواره شهید رجایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در سالن 17 شهریور این وزارتخانه برگزار شد، در پاسخ به پرسشی مبنی بر زمان معرفی وزیر پیشنهادی رفاه به مجلس و اینکه آیا جزو گزینه‌های پیشنهادی رئیس جمهور برای این وزارتخانه قرار دارد یا خیر؟ گفت: فکر می‌کنم روز یکشنبه هفته آتی رئیس جمهور وزرای پیشنهادی دو وزارتخانه رفاه و اقتصاد را به مجلس معرفی کند. البته تا الان که خیر و جزو گزینه‌های پیشنهادی نبودم، تا ببینیم در چند روز آینده چه پیش می آید.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره بسته حمایتی از مردم و زمان اعلام جزئیات آن اظهار کرد: در شرایطی که با آن مواجه شدیم دولت عزم و اراده جدی برای حمایت از اقشار نیازمند دریافت مساعدت‌های اجتماعی دارد و بسته حمایتی و جمعیتی که باید از این حمایت اجتماعی بهره مند شوند یکشنبه هفته آینده به تصویب نهایی می رسد. جمعیت بهره‌مند از این حمایت‌های اجتماعی نهایی نشده و پیش بینی ما این است تمام کسانی که درآمد ماهانه آنها زیر سه میلیون تومان باشد از این حمایت اجتماعی برخوردار شوند.

بندپی درباره ارزش ریالی این بسته‌ها اظهار کرد: نظر رئیس جمهور این است که میزان این بسته ها طوری باشد که با توجه به افزایش قیمت‌ها و فشارهایی که وجود دارد بتواند تا حدودی یک جبران تکمیلی باشد. ولی هنوز به رقم نهایی نرسیده ایم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره علت تاخیر در تصویب بسته‌های حمایتی عنوان کرد: زمان‌برده است اما به بالاخره دقت عمل مهم است و اینکه خدایی ناکرده در مرحله اول که اعلام عمومی می کنیم بسیاری افراد اعتراض نکنند که می توانستند از این بسته برخوردار باشند اما حذف شدند.

وی با بیان اینکه یکشنبه آینده جمعیت برخوردار از بسته‌های حمایتی مشخص می‌شود درباره مشمولان نیز گفت: تمام تلاش ما این است که آنها که زیر سه میلیون تومان درآمد ماهانه دارند مشمول شوند که عدد و رقم مستمری بگیران و بیمه شدگان تامین اجتماعی و افراد تحت تکفل مشخص است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درپاسخ به اینکه آن دسته از مردم مانند کارگران فصلی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند چگونه در فهرست دریافت بسته قرار می‌گیرند؟ گفت: درست است افرادی داریم که بیمه نیستند و شاید هنوز درآمدشان از مستمری که ما در امداد و بهزیستی پرداخت می کنیم هم کمتر باشد، فرصت برای این افراد وجود دارد و در پیش نویس مصوبه هیئت وزیران بندی آمده مبنی بر آنکه آن دسته از افراد که تصور می‌کنند در این جمعیت لحاظ نشده‌اند به کمیته امداد و سازمان بهزیستی مراجعه کنند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه باید پایگاه اطلاعات کل ایرانیان را در دست داشته باشیم گفت: یک علت اینکه در ارایه بسته‌های حمایتی تاخیر افتاده این است که اطلاعات ما اطلاعات جامعی نیست، اگر سیستم جامعی داشته باشیم تصمیم سخت نیست. از استراتژی های ما تکمیل پایگاه اطلاعات ایرانیان است.

بندپی درباره گلایه کارمندان در باب حقوق و مزایا و همچنین کاهش قدرت خرید در پی مشکلات اقتصادی اخیر نیز اظهار کرد: دولت 13.5 میلیارد دلار برای تامین 25 قلم کالای اساسی صرف کرده است. در وهله دوم نیز حمایت های اجتماعی را دنبال می‌کنیم تا حداقل فشار به اقشار مردم وارد شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه تامین مسکن مددجویان در حال انجام است گفت: سال آینده هزارمین مسکن مددجویان تحویل داده می‌شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها