پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهری خبر داد:
افزایش دوربینهای سطح شهر تهران به 1240 دوربین/ پیشبینی خودروهای سیار برای شناسایی پلاکهای مخدوششده
معاون حمل و نقل و ترافیک شهری گفت: از ابتدای آبان ماه مجموع دوربینهای سطح شهر تهران از 300 دروبین به 1240 دوربین افزایش پیدا میکند.
اعتمادآنلاین| محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهری در نشست خبری آغاز فاز دوم طرح کاهش که از ابتدای آبان ماه در سطح شهر تهران اجرا میشود، گفت: موضوع آلودگی هوا موضوعی بسیار جدی در سطح شهر تهران است و بر همین اساس ما از تمام توان برای کاهش آلودگی هوا استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه دو معضل آلودگی هوا و ترافیک از مهمترین معضلات اصلی شهر تهران است، افزود: برنامه های ویژهای برای مقابله با آلودگی هوا در نیمه دوم سال 97 اجرا میشود و بیشترین آلودگی هوا متعلق به کامیونها و خودروهای دیزلی است از همین رو ما توجه زیادی در خصوص کنترل این خودروها داریم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهری با بیان اینکه 54 درصد آلودگی هوای تهران متعلق به کامیونها و خودروهای دیزلی است، گفت: آلایندگی خودروهای سواری کماثرتر از خودروهای دیزلی است. مرحله دوم طرح کاهش از ابتدای آبانماه اجرا خواهد شد و بر همین اساس تمام رینگ ورودی شهر تهران مجهز به دوربین شده و ورود و خروج خودروها ثبت و ضبط میشود و در صورتی که خودرویی فاقد معاینه فنی شود اعمال قانون و جریمه میشود. این قانون در خصوص همه خودروهای سواری، کامیونها و اتوبوسها اجرا خواهد شد.
پورسیدآقایی با بیان اینکه از ابتدای آبان ماه مجموع دوربینهای سطح شهر تهران از 300 دروبین به 1240 دوربین افزایش پیدا میکند، تصریح کرد: دوربینهای سطح شهر تهران چهار برابر شده و تمام سطح شهر تهران را پوشش داده و کنترل میشود در همین زمینه هماهنگیهای لازم نیز با وزارت کشور و فاوا در نیروی انتظامی در خصوص بحث معاینه فنی خودروها انجام شده و آمادگی لازم برای اجرای این طرح وجود دارد.
وی تاکید کرد: در اجرای این طرح با خودروهایی که برگه معاینه فنی دریافت کرده، اما دودزا باشند نیز برخورد شده و خودرو متوقف و برای اخذ مجدد معاینه فنی به مراکز مربوطه ارجاع داده میشوند.
پورسیدآقایی در خصوص درآمد حاصل از جریمه این طرح گفت: تقسیم منابع حاصل از جرائم در مجلس مصوب و توسط دولت نیز اجرا میشود. منابع حاصل از جریمه متاسفانه به شهرداریها ارائه نشده و برخلاف قانون در دولت هزینه میشود. بر اساس قانون 60 درصد منابع حاصل از جریمه باید به شهرداری همان شهر پرداخت شود تا در شهر هزینه شود، اما متاسفانه کمتر از 10 درصد به شهرداریها تعلق میگیرد.
معاون حمل و نقل ترافیک شهری تاکید کرد: هدف ما از اجرای طرح کاهش کسب درآمد نیست و بیشتر به دنبال بازدارندگی و کاهش آلودگی هوا هستیم.
وی در خصوص سوخت خودروهای دیزلی نیز گفت: بر اساس نمونهبرداریهایی که در شهر تهران انجام شده در تمام نمونهها میزان گوگرد به زیر 50 پیپیام رسیده و میانگین در حدود 30 پیپیام بوده و این نشان میدهد که شرکت ملی نفت گازوئیل استاندارد یورو 4 را در اختیار جایگاههای سوخت قرار داده است. دی اکسید گوگرد در تهران درحال حاضر به استاندارد جهانی رسیده و میزان آن از بیش از 40 واحد در سالهای گذشته به هفت واحد رسیده است.
پورسیدآقایی در خصوص معاینه فنی موتورسیکلتها نیز گفت: اقدامات خوبی در زمینه موتورسیکلتها انجام شده از جمله اینکه از ابتدای سال تاکنون هیچ موتورسیکلت کاربراتوری شماره گذاری نمیشود و دولت این جدیت را داشته است که دیگر شمارهگذاری این موتورها صورت نگیرد اما جمعآوری بیش از سه میلیون موتور از سطح شهر تهران کار سادهای نیست و نمیتوان در کوتاهمدت پاسخ گرفت. تلاش ما در زمینه کاهش آلودگی هوا بیشتر خودروهای عمومی و دیزلی است که اثرگذاری بیشتری در خصوص آلودگی هوا دارند.
وی با بیان اینکه مجموع آلایندگی موتورسیکلت 10 درصد و مجموع آلایندگی خودورهای دیزلی 54 درصد است خاطرنشان کرد: انشاءالله با تمرکز بر این طرح و حل مشکل خودروهای دیزلی در تهران بعد از آن به سراغ موتورسیکلتها میرویم.
پورسیدآقایی در خصوص مخدوش کردن پلاکهای خودرو نیز گفت: به رانندگانی که اقدام به مخدوش کردن پلاکهای خودرو میدهند هشدار میدهیم ماشینهای سیاری پیشبینی شدهاند که قطعا این خودروها را شناسایی و با آنها برخورد خواهد شد این تصور که در ورودی طرح پلاک خودرو را پوشانده و مشکل حل میشود اشتباه است چرا که دوربینهای طرح ترافیک در هنگام خروج نیز پلاک خودروها را میخوانند و در صورت عدم معاینه فنی اعمال قانون صورت میگیرد.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید