کد خبر: 253632
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۲ ۱۳:۴۹:۰۰
| |

جزئیات تحقیق و تفحص از موسسه همشهری؛

حقوق بیش از 10 میلیون تومانی مدیران همشهری/ استخدام 250 نفر باوجود تراکم نیرو/ قراردادهای موسسه بدون برگزاری مناقصه واگذار شده/ درآمد سال 96 نسبت به 2 سال گذشته 25 درصد کاهش داشته

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران جزئیات گزارش تحقیق و تفحص از مؤسسه همشهری در زمان فعالیت شهرداری محمدباقر قالیباف بین سال های 84 تا 96 را در صحن این شورا قرائت کرد.

حقوق بیش از 10 میلیون تومانی مدیران همشهری/ استخدام 250 نفر باوجود تراکم نیرو/ قراردادهای موسسه بدون برگزاری مناقصه واگذار شده/ درآمد سال 96 نسبت به 2 سال گذشته 25 درصد کاهش داشته
کد خبر: 253632
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۲ ۱۳:۴۹:۰۰

اعتمادآنلاین| حجت نظری در یکصد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در ارایه این گزارش افزود: این گزارش برخی از تخلفات شناسایی شده در این مؤسسه را تائید می‌کند.


وی بیان کرد: در بسیاری از موارد مسئولان قبلی همشهری حاضر به همکاری و ارایه مدرک به هیات هفت نفره تحقیق و تفحص نشدند.


نظری گفت: بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیق و تفحص از همشهری، این مؤسسه از سال 86 اقدام به راه‌اندازی گروه مجلات کرد که در طول زمان، تنوع مجلات تا 18 نوع افزایش یافته و در سال 96 به علت زیان ده بودن مجلات، شرکت صرفا به چاپ و انتشار 8 مجله شامل هفته‌نامه جوان، دو هفته‌نامه سرنخ، دوهفته‌نامه دانستنی‌ها، دوهفته‌نامه بچه‌ها، ماهنامه تندرستی، داستان، سرزمین من و 24 مبادرت می‌کند.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: فروش مجلات در سال 96 به علت کاهش 56 درصدی فروش نسخه ها نسبت به سال‌های قبل با وجود افزایش 50درصدی قیمت، نسبت به سال‌های 94 و 95، 33 درصد کاهش درآمد داشته است.


وی گفت: در طول مدت تحقیق و تفحص، مبنای محاسبه قیمت فروش هر نسخه ارائه نشد و بر اساس این گزارش، به طور متوسط 45 درصد بهای تمام شده مجلات، سربار تولید است.


نظری عنوان کرد: در بخش دوم این گزارش که به استخدام‌های سال 95 اختصاص دارد، آمده است که 136 پست جدید، خارج از طبقه‌بندی مصوب سال 83 اجرایی و به افراد تخصیص داده شده و متناسب با پست جدید غیرمصوب گروه‌ها و پایه حقوقی به پرسنل، اعطا و در نتیجه حقوق و مزایای پرداختی افزایش یافته است.

استخدام 250 نفر باوجود تراکم نیرو


سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از گزارش خود اظهارداشت: برغم تراکم در نیروی انسانی و به تبع آن افزایش قیمت تمام شده، شرکت همشهری در سال 95 با استناد به دستور ابلاغی شهردار وقت، نسبت به تغییر وضعیت استخدامی نیروهای انسانی کرده است.


نظری افزود: بر این اساس بالغ بر 250 نفر از نیروهای قراردادی به نیروهای دائمی، تبدیل وضعیت یافته و با این تغییر وضعیت، تعهدات حقوقی و استخدامی شرکت افزایش پیدا کرده است.


وی بیان کرد: همچنین 30 نفر از نیروهای پیمانکاری تبدیل وضعیت یافته و به کارکنان شرکت همشهری افزوده شده‌اند.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه موسسه همشهری، با خرید چاپخانه نیز 41 نفر از نیروهای آن را به جمع شرکت اضافه کرد، گفت: در مجموع متوسط پرسنل شرکت طی سال 94 از 1299 نفر به 1375 نفر در سال 96 افزایش یافته است.


نظری افزود: در بخش دیگری از این گزارش مشخص شده 12 نفر از کارکنان، مدرک جعلی ارائه داده‌اند و بر اساس آن، شغل، پست، حقوق و مزایا دریافت کرده‌اند که پس از افشاشدن موضوع، 6 نفر به کمیته انضباطی و 6 نفر نیز پرونده‌شان در حال بررسی است.


وی تاکید کرد: همچنین در بخش دیگری از گزارش هیات تحقیق و تفحص، به حقوق و مزایای مدیران عالی و میانی پرداخته شده و مشخص شده در سال 94 حقوق مدیران عالی بیش از 10 میلیون، در سال 95، 10 میلیون و 140 هزار تومان، شش ماهه اول سال 96 نه میلیون و 100 هزار تومان و 6 ماهه دوم 10 میلیون و 200 هزار تومان پرداخت شده است.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران افزود: مدیران میانی نیز در سال 94 شش میلیون تومان، در سال 95 هفت میلیون و 700 هزار تومان و در سال 96 نه میلیون و 100 هزار تومان دریافت کرده‌اند.


به گفته نظری در بخش دیگری از این گزارش، به نامه‌های مدیریتی حسابرس مستقل شرکت از سال 86 تا 95 اشاره شده که جمعاً 295 بند ایراد عملکردی اعلام شده که عمده ایرادات شامل وجود مستندات، عدم پیگیری وصول مطالبات، عدم رعایت آئین‌نامه، عدم رعایت مفاد قراردادها، عدم تنظیم صحیح قراردادها و عدم رعایت قوانین است.


وی افزود: بر اساس گزارش هیئت تحقیق و تفحص، در سال‌های 94 تا 96 به ترتیب 45، 54 و 42 میلیارد ریال روزنامه و ویژه‌نامه اهدا شده است.


عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اکثر معاملات عمده بدون برگزاری مناقصه و مزایده صورت گرفته و نقطه اشتراک غالب قراردادها، عدم رعایت تشریفات در انتخاب طرف قرارداد و الحاقیه، اصلاحیه و متمم مکرر به قراردادها بوده است.


نظری عنوان کرد: برخی از قراردادهای این موسسه، با اساسنامه شرکت همشهری بی ارتباط بوده و مواردی نیز بدون رعایت صرفه و صلاح شرکت یا بدون اخذ تضامین مناسب منعقد شده است.


وی گفت: نمونه‌هایی از این موارد، قرارداد ساخت فیلم مستند از مبارزات مردم عراق علیه داعش، قرارداد بررسی مهم‌ترین مسئله‌های جمهوری اسلامی و راهکارهای مواجهه با این مسائل، قرارداد چاپ روزنامه همدلی متعلق به ولی‌الله شجاع‌پوریان، قرارداد تولید مطلب جهت بهره‌برداری در رسانه‌های همشهری، قرارداد بررسی وضعیت عفاف و حجاب کارمندان زن شهرداری، قرارداد بررسی حقوقی اموال مصادره شده ایران توسط آمریکا، قرارداد خرید کاغذ، قرارداد ساخت فیلم مستند فرهنگی اجتماعی 40 دقیقه‌ ای در قالب 25 عدد سی‌دی، قرارداد تولید و توزیع محصولات فرهنگی منطقه 12، قرارداد نمایندگی انحصار چاپ و توزیع روزنامه همشهری در کشور امارات و قرارداد چاپ و انتشار نشریه حزب‌الله است.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با بیان اینکه، هیات تحقیق و تفحص پیشنهاداتی را برای این موسسه پیشنهاد کردند، گفت: با بازنگری در اساسنامه و تغییر هویت حقوقی، شرکت همشهری از شرکت به مؤسسه تبدیل شود.


نظری افزود: واحد حقوقی در وصول مطالبات معوق و وجوه غیرقانونی دریافتی برخی مدیران سابق اقدام کند.


وی عنوان کرد: همچنین کارگروه امور قراردادها نیز در این شرکت، تشکیل و کمیته حسابرسی داخلی به منظور بهبود روش‌ها مستقر شود.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بازنگری در کلیه قراردادهایی که به صرفه و صلاح مؤسسه نیست، را از دیگر پیشنهادات عنوان کرد.


در نهایت اعضای شورای شهر با 21 رای این گزارش را تصویب کردند.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها