کد خبر: 256989
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۲ ۰۸:۵۵:۰۰
| |

ایجاد 10هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ایجاد 10هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته، گفت: باتوجه به اینکه در بخش درمان تشکیل سازمان‌های مردم نهاد به حد اشباع رسیده است باید فعالیت آنها به سمت پیشگیری و صیانت، توانمند سازی، ایجاد اشتغال و حمایت از خانواده سوق داده شود. 

ایجاد 10هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته
کد خبر: 256989
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۲ ۰۸:۵۵:۰۰

اعتمادآنلاین| پرویز افشار معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر روز چهارشنبه در آئین اختتامیه همایش 2 روزه هشتمین همایش ملی منطقه ای توسعه گفتمان ساز اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با رویکرد توانمندسازی و صیانت از خانواده گفت: ایجاد اشتغال برای آسیب دیدگان اجتماعی ناشی از مواد مخدر از سیاست های این ستاد است و در این راستا پارسال 10 هزار فرصت شغلی برای بهبود یافتگان ایجاد شد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ایجاد این میزان اشتغال برای بهبود یافتگان مواد مخدر آغازی است که نیازمند حمایت همه تشکل ها و سازمان های مردم نهاد است.


وی بیان کرد: در این راستا رونق فضاهای جدید کسب و کار و استفاده مفید از فضای مجازی برای ایجاد فرصت های شغلی از ضرورت هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


افشار اضافه کرد: در زمان حاضر در حوزه توسعه مشارکت ها تشکیل سرا و خانه سازمان های مردم نهاد (سمن) و تشکیل نمایشگاه و فروشگاه های دائمی برای عرضه محصولات بهبود یافتگان از اولویت هایی است که در استان ها دنبال و اعتبار و حمایت های لازم انجام می شود.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: باتوجه به اینکه در بخش درمان تشکیل سازمان های مردم نهاد به حد اشباع رسیده است باید فعالیت آنها به سمت پیشگیری و صیانت، توانمند سازی، ایجاد اشتغال و حمایت از خانواده سوق داده شود.


وی ادامه داد: آنچه که امروز باید مورد توجه قرار گیرد این است که نباید گرفتار آسیب های اجتماعی شویم بلکه باید خود، خانواده و جامعه پیرامونی را از این آسیب ها مصون سازیم.


افشار خطاب به سازمانهای مردم نهاد فعال عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: سازمانهای غیردولتی باید در حوزه ای که شکل می گیرند فعالیت کنند و در سایر حوزه ها نباید فعالیت کنند چون در این صورت آسیب می بینند.


وی یادآورشد: تعداد سازمان های مردم نهاد فعال در این بخش از یک هزار و 200 سمن امروز به 2هزار و 400 سمن افزایش یافته است که شکل گیری، سطح بندی، سنجش توانایی و تقسیم آنها به سه دسته کار ساده ای نیست.


افشار گفت: در سه سال گذشته در نشست های بین المللی با سایر کشورها هرآنچه هدیه داده شده از تولیدات بهبود یافتگان مواد مخدر بوده است و این بیانگر این است که جمهوری اسلامی توانمندی و کرامت انسانها را در دستور کار دارد.


استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر نیزگفت: هرچند برخوردهای خوبی در بخش مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته ولی کافی نیست.


عبدالکریم گراوند افزود: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و اینکه مردم نباید به سمت مواد مخدر و محرک ها بروند از جمله مواردی است که امروز باید مورد توجه جامعه قرار گیرد.


وی بیان کرد: برای استفاده از ظرفیت مردمی مقابله با پدیده اعتیاد و مواد مخدر راهی به غیر از استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد نداریم.


استاندار بوشهر یادآورشد: با توجه به اهمیت موضوع مواد مخدر باید از ظرفیت سایر سازمانهای مردم نهاد فعال در بخش اجتماعی و فرهنگی نیز در این راستا بهره ببریم.


وی یادآورشد: بدلیل اینکه مسیر ترانزیت مواد مخدر از خشکی به سمت دریا تغییر کرده است در این راستا تقویت تجهیزات لازم و یگانهای فعال در این بخش برای مقابله با سوداگران مرگ در دریا ضروری است.


استاندار بوشهر گفت: هنر مسئولان، سمن ها و نهادهای اجتماعی در بحث مواد مخدر باید پیشگیری باشد.


هشتمین همایش ملی منطقه ای توسعه گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با رویکرد توانمندسازی و صیانت از خانواده به مدت 2 روز در بوشهر برپاست.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها