کد خبر: 258163
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۰۹:۱۹:۰۰
| |

استعفای هاشمی برنامه وزارت بهداشت را تغییر نداد

معاون برنامه ریزی راهبری و هماهنگی وزارت بهداشت گفت: برنامه های وزارت بهداشت و سیاست های آن مشخص است و احتمالا با وجود تغییر وزیر بهداشت همان سیاست ها ادامه پیدا می کند، هر چند امکان دارد کمی تغییرات ایجاد شود.

استعفای هاشمی برنامه وزارت بهداشت را تغییر نداد
کد خبر: 258163
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۰۹:۱۹:۰۰

اعتمادآنلاین| علی اکبر حق دوست درباره احتمال تغییر برنامه های وزارت بهداشت با توجه به تغییر وزیر بهداشت افزود: با توجه به تغییرات انجام شده باید جلسه هایی با سرپرست جدید وزارت بهداشت برگزار شود تا با سیاست های دکتر نمکی آشنا شویم.


وی ادامه داد: تاکنون معاونان وزارت بهداشت فقط یک جلسه کوتاه با دکتر نمکی داشتند که با حضور دکتر هاشمی برگزار شد و فقط جنبه تودیع و معارفه داشت. احتمالا دو تا سه روز برای بررسی برنامه های معاونان با سرپرست وزارت بهداشت زمان نیاز است و تا زمانی که جلسه ها برگزار نشود نمی توان با قطعیت از برنامه های پیش رو سخن گفت.


حق دوست اظهار داشت: برنامه های وزارت بهداشت بر اساس مستندات قابل دفاع تنظیم شده و طی یک سال گذشته نیز بر همین محور پیش رفتیم. دکتر نمکی در سازمان برنامه و بودجه نیز در جریان برنامه ریزی ها بوده و بعید است که برنامه های سال آینده تغییر چندانی داشته باشد.


معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت درباره ادامه حضور خود در این وزارتخانه نیز بیان کرد: بستگی به نظر سرپرست وزارت بهداشت دارد. به هر حال حق انتخاب برای افراد وجود دارد و باید منتظر اعلام و بررسی برنامه ها ماند.


سید حسن هاشمی به دنبال بروز مشکلاتی برای بودجه سال 98 حوزه سلامت هفته گذشته استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرد. صبح پنجشنبه این استعفا مورد موافقت قرار گرفت و سعید نمکی با حکم حسن روحانی به عنوان سرپرست وزارت بهداشت انتخاب شد.


مهمترین برنامه وزارت بهداشت در 5 سال گذشته اجرای طرح تحول سلامت بوده است که در چهار فاز تحول در حوزه بهداشت، تحول و نوسازی حوزه درمان (شامل کاهش فرانشیز و ممنوعیت خروج بیماران برای تهیه ملزومات پزشکی)، افزایش تعرفه های پزشکی و اصلاحات حوزه آموزش پزشکی (شامل بین المللی شدن و ماموریت گرا شدن دانشگاه های علوم پزشکی) اجرا شده است.


از جمله مشکلات بودجه ای وزارت بهداشت کسری چند هزار میلیارد تومانی بودجه سازمان بیمه سلامت و بدهی چند هزار میلیارد تومانی بیمارستان هاست که موجب تأخیر و تعویق پرداخت مطالبات کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و نیز مطالبات تولیدکنندگان دارو و نیز تأخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان وزارت بهداشت بود.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها