یک متخصص روانشناسی تربیتی بیان کرد:
افزایش فرسودگی تحصیلی در دانشگاهها
یک متخصص روانشناسی تربیتی با اشاره به افزایش فرسودگی تحصیلی در دانشگاهها گفت: از آنجا که آموزش و یادگیری به گونهای است که دانشجویان علاوه بر استرس آموزش، تحت تاثیر استرسهای دیگری ازجمله استرس حضور در محیط کار قرار دارند، فرسودگی در آنان اتفاق میافتد.
اعتمادآنلاین| حسنعلی ویسکرمی متخصص روانشناسی تربیتی اظهار کرد: در جامعه ما دانشجویان از دو منظر شایان توجه و اهمیت بیشتری هستند، اول آنکه در گستره عمر خود، پرتوانترین و آمادهترین دوران را سپری میکنند و دوم آنکه این جوانان به لحاظ توانمندی ذهنی و استعدادهای تحصیلی، دانشجویان گروهی برگزیده هستند.
وی ادامه داد: از همین رو انتظار میرود دانشجویان الگوهای موفقیت در جوامع باشند، اما در برخی موراد آنها در موقعیتهای تحصیلی با چالشهایی مواجه میشوند. چالشهایی که اگر منفی قلمداد شوند، توانمندیهای دانشجویان را کاهش میدهند که به نام فرسودگی تحصیلی رخ میدهد.
ویسکرمی یادآور شد: متأسفانه بحث فرسودگی در دانشگاهها طی سالهای گذشته افزایش یافته است و پیامدهای منفی بسیاری چون افت تحصیلی و... را به دنبال داشته است.
این مدرس دانشگاه لرستان گفت: از آنجا که آموزش و یادگیری به گونهای است که دانشجویان علاوه بر استرس آموزش، تحت تاثیر استرسهای دیگری ازجمله استرس حضور در محیط کار قرار دارند، فرسودگی در آنان اتفاق میافتد.
وی یادآور شد: فرسودگی به موقعیتها و بافتهای آموزش گسترش پیدا کرده است و از آن با عنوان فرسودگی تحصیلی نام برده میشود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید