محمد محسنی، وکیل پایه یک دادگستری در گفتوگو با «اعتمادآنلاین» پاسخ داد:
هنگام صدور سفته برای قراردادهای کاری چه نکاتی باید رعایت شود؟
بابت انعقاد قرارداد کاری سفتهای از من خواسته شده اما با توجه به آثار قانونی آن چه نکاتی را باید رعایت کنم تا بعد از قطع همکاری با مشکلی مواجهه نشوم و دردسری برایم ایجاد نشود؟
اعتمادآنلاین| پایگاه خبری «اعتمادآنلاین» در نظر دارد در راستای انجام رسالت آگاهیبخشی به جامعه و ارتقای سطح دانش شهروندان نسبت به امور شهری و مسئولیتهای قانونی موثر بر آن همچنین ارایه خدمات مشاوره حقوقی رایگان با همکاری وکلای برتر دادگستری، قضات با تجربه و اساتید برجسته حقوقی، به پرسشها و سوالات مخاطبان و شهروندان گرامی در این حوزه پاسخ دهد.
شما میتوانید سوالات و مشکلات حقوقی خود را از طریق تلگرام به آیدی @Modiretemad با ما در میان بگذارید، مشاوران حقوقی ما در «اعتمادآنلاین» پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
پرسش مخاطبان اعتمادآنلاین: با سلام؛ بابت انعقاد قرارداد کاری سفتهای از من خواسته شده اما با توجه به آثار قانونی آن چه نکاتی را باید رعایت کنم تا بعد از قطع همکاری با مشکلی مواجهه نشوم و دردسری برایم ایجاد نشود؟
پاسخ: محمد محسنی وکیل پایه یک دادگستری: شما باید در زمان انعقاد قرارداد همکاری چند نکته را مورد توجه قرار دهید
اول: اینکه در قسمت گیرنده سفته مشخصات کامل طرفی که با او قرارداد منعقد میشود مثلا صاحب شرکت حتماً نوشته شود.
دوم: مشخصات سفته (شماره سفتهها) در قرارداد کاری آورده شود.
سوم: در قرار داد کاری نوشته شود این سفتهها بابت حسن انجام کار ارائه شده است.
چهارم: روی سفته هم حتما عبارت «بابت حسن انجام کار» نوشته شود. ضمن اینکه از سفتهها کپی تهیه کنید و نزد خود نگهدارید.
پنجم: مبلغ الزاما در سفته درج شود چرا که عدم درج آن مشکلات عدیدهای را برای صادرکننده آن در پی خواهد داشت.
ششم: حتما در قرارداد ذکر شود که در صورت قطع همکاری با شرکت سفتهها در طی زمانی خاص (مثلا یک ماه بعد از قطع همکاری) به صادر کننده آن عودت داده میشود.
لازم به ذکر است که درصورت درج بند ششم و عدم عودت سفتهها میتوانید از طرف قرارداد کاری که سفتهها را در اختیار دارد حسب مورد تحت عنوان «استرداد لاشه سفته» و یا «خیانت در امانت» در مراجع قضایی طرح دعوی کنید.
دیدگاه تان را بنویسید