تشریح اقدامات مدیریت شهری برای استفاده از موتورسیکلتهای برقی
معاون شهردار اسبق تهران با اشاره به اینکه آلایندگی موتورسیکلتهای کاربراتوری یکی از تهدیدهای زیست محیطی است؛ اقدامات مدیریت شهری برای استفاده از موتورسیکلتهای برقی در تهران را تشریح کرد.
اعتمادآنلاین| سیدجعفر تشکری هاشمی معاون شهردار اسبق تهران درباره اقدامات مدیریت شهری سابق شهر تهران برای استفاده از موتورسیکلتهای برقی، اظهار داشت: همکاران سابق بنده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران طی مطالعاتی که انجام داده به نتیجه بسیار نگران کنندهای دست یافتند و آن میزان بالای آلایندگی موتور سیکلتهای کاربراتی بود. این موتورها چندین برابر یک خودروی یورو 2 آلایندگی تولید میکنند.
وی با اشاره به اینکه آلایندگی موتورسیکلتهای کاربراتوری یکی از تهدیدهای زیست محیطی محسوب شده بودند، ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده در شهرداری تهران جمعبندی نهایی، استفاده از موتور سیکلتهای برقی بود. به گونهای که بتوانیم با کمک مؤسسه استاندارد موتورهایی مناسب با شرایط آب و هوایی تهران شناسایی کنیم.
معاون شهردار اسبق تهران تصریح کرد: در این زمینه کار مفصلی صورت گرفت و نتیجه جلساتی که با سازندهها برگزار شد، این بود که توانستند موتورسیکلتهای برقی در داخل کشور تولید کنند و در برخی موارد اقدام به واردات آن کردند که توسط سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت صنایع و موسسه استاندارد به تأیید رسید.
وی خاطرنشان کرد: در پایان دوره مدیریت ما قرار بود نمونههای تأیید شده با تولید انبوه به نوعی جایگزین موتورسیکلتهای کاربراتوری شوند. شورای شهر تهران نیز اعتباری پیشبینی کرد که بر اساس آن اعتباری به خریداران موتورسیکلتها به صورت وامهایی با حداقل کارمزد ارائه شود.
تشکریهاشمی گفت: بر این اساس تفاهمنامههایی هم امضا شد اما به دلیل اینکه سازندگان داخلی و واردکنندگان تا پایان دوره نتوانستند این نوع از موتورها را به تولید انبوه برسانند به دوره بعد موکول شد. علاوه بر این اقدامات قرار بود شهرداری تهران محلهایی را برای شارژ این موتورسیکلتها در سطح شهر پیشبینی کند و تجهیزات شارژ آنها تعیین شود.
وی با بیان اینکه پیشبینی شد این موتورسیکلتها از امتیازاتی برای تردد در محدوده مرکزی شهر برخوردار باشند، اظهار کرد: کارهای ستادی و برنامهریزی صورت گرفت اما ورود این موتورسیکلتها تا پایان دوره قبلی مدیریت شهری به تولید انبوه نرسید.
معاون شهردار اسبق تهران، گفت: در کنار اقدامات دیگر، جلسات زیادی با مسئولان وزارت صنعت و موسسه استاندارد و سایر نهادهای ذیربط برگزار کردیم و قرار شد تولید مورتورهای کاربراتوری ممنوع شود و تنها مهلت کوتاهی تعیین شود تا موتورهای موجود در انبار توزیع شود. متأسفانه تا جایی که بنده اطلاع دارم مصوبه دولت اجرایی نشده و همچنان موتورهای کاربراتوری دراختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی اظهارداشت: خوشبختانه تمام کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی و پژوهشی و حتی مصوبات قانونی در دولت یازدهم انجام شده است بنابراین نمیشود گفت دولت عوض شده و ساخت نوع تصمیمات دولت تغییر کرده است. انتظار ما از مسئولان این است که بدانند اگر وضعیت آب و هوایی در شهر خوب است، هیچ ربطی به شیوههای مدیریتی ندارد و آن چیزی که اثرگذار بوده الطاف الهی بوده است.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید