شهردار منطقه ۶ شهرداری تهران مطرح کرد؛
سودآوری ماهانه 150 میلیون تومانی پسماند خشک برای شهرداری
شهردار منطقه 6 شهرداری تهران با بیان اینکه مزایده پسماند خشک ماهانه 150 میلیون تومان برای ما سودآوری خواهد داشت، گفت: تلاش شده است تا با فرهنگسازی میزان تولید زباله را به حداقل برسانیم.
اعتمادآنلاین| محمدرضا دهداری پور شهردار منطقه 6 شهرداری تهران در بازدید از پروژههای در حال تکمیل منطقه 6 به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
شهردار منطقه 6 از پروژه تفکیک پسماند خشک که آماده بهرهبرداری است، گفت: این مرکز 2 هزار و 350 متر زیربنا دارد که برای راه اندازی آن 6.5 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه تا مرداد ماه سال جاری این پروژه 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و اکنون آماده بهره برداری است، تصریح کرد: روزانه 50 تن زباله خشک قابلیت تفکیک و جداسازی در این محل را دارد.
دهداری پور با بیان اینکه مزایده پسماند خشک ماهانه 150 میلیون تومان برای ما سودآوری خواهد داشت، گفت: تلاش شده است تا با فرهنگسازی میزان تولید زباله را به حداقل برسانیم.
در ادامه از انبار مرکزی مدیریت بحران منطقه هم بازدیدی به عمل آمد که شهردار منطقه 6 هزینه راه اندازی این مرکز را 22 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تأمین تجهیزات مدیریت بحران 5 میلیارد تومان هزینه داشته است.
شهردار منطقه 6 شهرداری تهران با بیان اینکه طبقات دیگر این ساختمان به مجموعه ورزشی اختصاص یافته است، گفت: بخش ورزشی دارای سالن بدنسازی، ورزشهای توپی و ورزشهای هوازی است و یک طبقه دیگر هم مختص به ورزشهای رزمی دارد.
دهداری پور با بیان اینکه در سطح منطقه 6 اماکن مهمی، چون وزارتخانهها، سازمان انرژی اتمی، دانشگاه تهران و امیر کبیر واقع شده است، تصریح کرد: موفق شدیم در مرداد 97، 50 درصد درآمد نقدی منطقه را محقق و اکنون 95 درصد آن را به ثمر برسانیم.
وی با اشاره به احداث مسجد حضرت فاطمه (س) در میدان گلها گفت: این مسجد به سرای محله متصل است و شهروندان میتوانند از آنجا وارد مسجد شوند.
شهردار منطقه 6 شهرداری تهران با بیان اینکه یک سوله بحران هم در شهرک والفجر داریم، افزود: این سوله دارای یک مخزن 1500 متر مکعبی است که به منظور مکانیزه کردن آب تا اردیبهشت آماده میشود.
وی تصریح کرد: هفته گذشته تفاهم نامهای را با دانشگاه امیرکبیر امضا کردیم تا اولین محله هوشمند به بهره برداری برسد.
دهداری پور ادامه داد: باهمکاری که با بخش خصوصی داشتیم، دوچرخههای اشتراکی را در منطقه مستقر کردیم و در حال حاضر 15 ایستگاه را در سطح منطقه فعال کردیم و 10 ایستگاه هم در سال آینده فعال خواهد شد و مسیر دوچرخه کوی دانشگاه تا پردیس هم تا 2 ماه دیگر آماده میشود.
وی در ادامه گریزی هم به جمع آوری کارگاه عمرانی میدان 7 تیر زد و گفت: با دستور شهردار مقرر شده تا تمام کارگاههای غیر فعال جمع آوری شوند و تا انتهای اردیبهشت ماه سال آینده اصلاحات هندسی میدان 7 تیر به اتمام میرسد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید