فعالیت سمنهای جوانان برای مناطق سیلزده:
از قایقرانی جوانان برای نجات سیلزدگان تا اسکان در خانههای جوان
مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اقدامات اعضای سازمانهای مردم نهاد جوانان را همزمان با سیل اخیر در برخی از استانهای کشور تشریح کرد.
اعتمادآنلاین| امید محدث با بیان اینکه تقریبا تمام مجامع استانی در کشور بنا به امکانات یا همجواری با استانهای سیلزده، برای امدادرسانی وارد عمل شده اند، گفت: برای مثال استانهای مازندران، گیلان و خراسان رضوی به دلیل همجواری با گلستان، اقدامات قابل توجهی انجام دادهاند، به طوریکه تمام اماکن ورزشی، خانههای جوان و حتی منازل شخصی اعضای سمن ها در اختیار آسیب دیدگان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه هر کدام از این سمنها بنا بر ظرفیتهای خود برای کمکرسانی اقدام کردهاند، افزود: برای مثال در مورد سیل گلستان با توجه به نیاز قایق رانی در منطقه، سمن های فعال ورزشی و قایقرانان عضو سمنهای جوانان برای کمک وارد شدند.
مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اقدام سازمانهای مردمنهاد استان فارس درخصوص تهیه غذا برای مسافران نوروزی گرفتار سیل در شیراز، اظهار کرد:تعدادی از اعضای سمنهای خراسان رضوی نیز با جمعآوری کمکهای نقدی و اقلام مورد نیاز و ارسال آنها به مردم آسیب دیده یاری رسانی کردند.
به گفته محدث الگو و نوع کمک ها بسیار متنوع بوده و این جوانان از هر ظرفیتی که داشتند استفاده کردند تا به عنوان نیروهای داوطلب به نیروهای امدادی و مردم کمک کنند.
وی با اشاره به ورود هیات های ورزشی مختلف در سراسر کشور برای امدادرسانی تصریح کرد: براساس استعلام معاونت جوانان از روسای مجامع استانی سمنها و مدیرکلهای مربوطه، تقریبا تمام مجامع استانی و سمنهای جوانان سراسر کشور همزمان با این حادثه فعال شدند و به امدادرسانی یا جمع آوری کمکهای مردمی پرداختند. این مجامع با هماهنگی از طریق شبکه های اجتماعی تقسیم وظایف کردند و هر کدام به نوعی گوشهای از کار را دست گرفتند.
مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: پس از وقوع حادثه در استان گلستان و سپس سایر استانها از طریق شبکه های اجتماعی نسبت به پناهگاه ها و اماکن امن برای سکونت مردم اطلاع رسانی شد. با توجه به ایام نوروز و مسافر پذیر بودن استان ها سیل زده باید برای مهمانان و مسافران نوروزی تدبیری اندیشیده میشد، به همین دلیل مجامع استانی با اختصاص اماکن و ورزشگاههای امن برای سکونت آسیب دیدگان این امر را سهولت بخشیدند.
محدث با اشاره به اینکه بسیاری از این جوانان از منازل شخصی خود برای اسکان آسیب دیدگان استفاده کردند، اظهار کرد: همچنین معاونتهای جوانان در استانها مامور شدند با در اختیار قرار دادن خانههای جوان نسبت به ساماندهی آسیب دیدگان اقدام کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: مجمع استانی سیستان و بلوچستان هم برای استان گلستان بخشی از اقلام و کالاهای مورد نیاز سیل
زدگان را تامین و ارسال کرده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: در شرایطی که بسیاری در کشور مشغول ماهی گیری سیاسی ازاب گل الود سیل در کشور بودند، این جوانان و اعضای سمن ها بدون درگیر شدن در مسایل حاشیهای به مسئولیت اجتماعیشان عمل کردند. وقت شناسی و درک عمیق این جوانان از شرایط اضطراری توانست درس بزرگی برای همه باشد. باید کشور به این باور برسد که راه حل های منسوخ گذشته برای بحرانهای جدید راه گشا نیست.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید