جوابیه بیمارستان میلاد درباره برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد
بیمارستان میلاد در رابطه با برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد، جوابیهای ارسال کرد.
اعتمادآنلاین| مصطفی رحیمی راد مدیر روابط عمومی و امور بینالملل بیمارستان میلاد در رابطه با برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد توضیحاتی را به شرح ذیل ارائه داده است.
1. همراه بیمار مورد اشاره طبیعتا میدانست که باتوجه به توضیحاتی که خودش داده، باید به قسمت اورژانس بیمارستان مراجعه میکرده است، در صورتی که وی بیمار خود را به سمت درمانگاهها برده که بدون نوبت قبلی، بیماری مورد ویزیت قرار نمیگیرد.
2. طبق متن منتشره حتی اگر پذیرش بیمار محترم هم انجام میشد، باز بیمار حالت بی اختیاری ادرار داشت و پذیرش بیمار تأثیری در این حالت و خیس شدن شلوار بیمار نداشته است.
3. در بخشی از اظهارت همراه بیمار آمده است که آنها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند، که باید پرسید کدام شخص این گفته را میپذیرد که برای تعویض لباس بیماری که بی اختیاری ادرار داشته باشد باید از کسی اجازه گرفت تا لباس بیمار محترم را تعویض کرد.
4. زمان پذیرش شیفت عصر درمانگاههای بیمارستان میلاد از ساعت 12 ظهر است و اعلام تعطیلی واحد پذیرش در ساعت ناهار و نماز صحت ندارد، هرچند که تعداد باجههای پذیرش در این زمان به نصف تقلیل یابد.
5. لازم به ذکر است اورژانس بیمارستان میلاد به صورت 24 ساعته با حداکثر توان در حال رسیدگی و ارائه خدمت به بیماران اورژانسی است. نحوه پذیرش بیماران در درمانگاه از روشهای اخذ نوبت به صورت تلفنی، اینترنتی، نامه ارجاع از مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی استان تهران جهت بیماران تهرانی و معرفی نامه ارجاع از ستاد توزیع بیماران تأمین اجتماعی جهت بیماران شهرستانی است.
که در این خصوص توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذیل ارائه می شود:
در مورد بند اول باید گفت که مسئولان بیمارستان به همراه بیمار مورد اشاره اعلام کرده بودند که تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار مورد اورژانسی نیست و باید به درمانگاه مراجعه کنند. در گزارش فوق نیز از قول همراه بیمار ذکر شده است که "هنگامی که با صف طولانی پذیرش مواجه شدیم به مسئول پذیرش بیمارستان اعلام کردم که پدر بزرگم به علت بیماری تکرر و بی اختیاری ادرار، قادر به ایستادن در صف پذیرش نیست" و "درخواست کردم پذیرش پدربزرگم خارج از نوبت انجام شود که مسئول پذیرش اعلام کرد: " قادر به انجام چنین درخواستی نیست و ثبت پذیرش باید به نوبت انجام شود" و این در حالی است که به همراه بیمار گفته شده است که پدربزرگ او بیمار اورژانسی نیست و پذیرش نشده است.
در خصوص بند دوم باید گفت که هرچند پذیرش نشدن بیمار تأثیری در حالت وی نداشته است، اما اگر زودتر پذیرش میشد، از بروز وضعیت نامناسب بیمار (خیس شدن شلوار بیمار) جلوگیری میشد. حال که این شرایط برای بیمار پیش آمده بود، حداقل باید پذیرش بیمار را قبول میکردند تا وی را از این وضعیت نجات دهند تا اینگونه در مقابل حاضران در محل قرار نگیرد. طبیعی است که پذیرش بسیاری از بیماران دارای وضعیت وخیم نیز تغییری در حالت آنها ایجاد نخواهد کرد اما وظیفه بیمارستان پذیرش و رسیدگی به بیماران است حتی اگر تغییری در حالت آنها ایجاد نشود.
در خصوص بند سوم این جوابیه باید گفت اظهارات بیمار در گزارش مبنی بر اینکه " آنها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند" باید گفت که منظور از لباس بیمار، لباس بیمارستان بوده است، چرا که او لباسی به همراه نداشت و از پذیرش درمانگاه بیمارستان تقاضای تعویض لباس بیمارستان را کرده بود، اما آنها قبول نکردند.
در خصوص بند چهارم این جوابیه باید گفت که در این گزارش منظور از پذیرش شیفت عصر درمانگاه، بخش پذیرش بیماران ناتوان و کم توان جسمی و سالمندان مد نظر بوده است که حضور نداشتند.
در خصوص بند پنجم این جوابیه نیز باید گفت که نحوه پذیرش بیماران به وسیله روشهای ذکر شده در این جوابیه صورت میگیرد، اما باید به این نوع خاص از بیماران هم توجه کرد، چرا که دسترسی به اینترنت نداشتند و تلفنهای پذیرش هم دائما اشغال بوده و همراه بیمار نیز همانگونه که در گزارش قید شده است، از تلاش دو روزه خود برای گرفتن وقت خبر داده که موفق به انجام این امر نشده است. در این خصوص لازم است که نظر مسئولان بیمارستان را به گزارش های منتشر شده در رسانه های دیگر جلب کنیم که نشان می دهد بیماران از نحوه نوبت گیری اینترنتی و تلفنی گلایه های بسیاری دارند که لازم است مسئولان نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید