کد خبر: 318762
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۵ ۱۸:۴۸:۵۲
| |

معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد:

بازتوانی سیل زدگان همگام با بازسازی اماکن

معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به گزارش دستگاه‌های متولی امر بازتوانی در مناطق سیل زده گفت: همچنان که از گزارش ها برمی‌آید بازتوانی همزمان با بازسازی در مناطق یادشده در حال انجام است و دستگاه‌ها وظایف خود را در این باره انجام می‌دهند.

بازتوانی سیل زدگان همگام با بازسازی اماکن
کد خبر: 318762
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۵ ۱۸:۴۸:۵۲

اعتمادآنلاین| ‌ امیر قادری در جلسه گزارش اقدامات مربوط به بازتوانی با حضور معاون بازسازی و بازتوانی و نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی، هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) در محل سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، این مطلب را عنوان کرد.

وی ادامه داد: در طرح جامع بازتوانی پنج بُعد بازتوانی شامل بازتوانی روانی، جسمی، اقتصادی، اجتماعی و معنوی در نظر گرفته شده که استاندارد بازتوانی روانی در سال 1396 تدوین و در سازمان استاندارد ثبت و استاندارد بازتوانی جسمی نیز در سال 1397 اخذ شده است.


معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: این نشست با توجه به وظایف دستگاه‌های متولی امر بازتوانی که در طرح جامع بازتوانی مشخص و ابلاغ شده است در سیل اخیر برگزار شده است تا دستگاه‌های ذیربط نسبت به اقدامات خود گزارش ارائه کنند.


قادری با اشاره به انعکاس کمتر مسائل مربوط به بازتوانی به این سازمان افزود: مقرر شد که وزارت بهداشت نیازهای اولویت دار مربوط به امر بازتوانی را به سازمان مدیریت بحران منعکس کند تا از طریق قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده پیگیری و اجرایی شوند.

وی با اشاره به تهیه و تدوین طرح جامع بازتوانی کشور در سال 1393 گفت: طرح جامع بازتوانی کشور براساس بند 4 سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از حوادث و سوانح غیرمترقبه تدوین شده است.


معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: پیشنهاد سازمان جوانان هلال احمر جهت تخصیص بخشی از کمک‌های مردمی به بحث بازتوانی را قابل پیگیری از قرارگاه بازسازی و نوسازی است.

قادری تصریح کرد: ممکن است در بحث بازسازی گاهی ناهماهنگی‌هایی بین سازمان‌ها رخ دهد اما سعی می کنیم در برخی از این موارد را در شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور مشخص کنیم.


«سازمان مدیریت بحران کشور یک سازمان هماهنگ کننده، سیاستگزار، هدایت کننده و نظارت کننده بر ایجاد آمادگی و مقابله در مقابل انواع حوادث است.»

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها