آسیبدیدگی 4251 مسافر تابستانی در سواحل خزر
جانشین معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از آسیب دیدن چهار هزار و 251 مسافر تابستانی در سواحل دریایی سه استان گلستان، گیلان و مازندران خبر داد.
اعتمادآنلاین| حامد سجادی با اعلام آخرین گزارش خدمات امداد و نجات در «طرح ساحلی دریای خزر 1398» در استان های گلستان، گیلان و مازندران افزود: این شمار مسافر سواحل شمالی از پانزدهم خرداد تا بیست و نهم تیر ماه جاری به علت عدم توجه به هشدارهای ایمنی نداشتن شناخت کافی از شرایط محیطی، جریان های سطحی و زیرسطحی و امواج در دریا و سایر حوادث از جمله شنا در مناطق خارج از طرح های سالم سازی دریا آسیب دیده اند.
وی ادامه داد: همچنین در مدت یادشده 649 نفر به علت آشنا نبودن با فنون شنا در دریا، وضعیت سواحل، جریانات آبی، وجود جریان های شکافنده مرگبار و بستر خزر، در قالب اجرای طرح ملی امداد و نجات ساحلی از سوی نیروهای متخصص عملیات امداد و نجات در دریا در استان های (مازندران 626 نفر، گیلان 14 نفر و گلستان 9نفر) نجات یافته اند.
جانشین معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اضافه کرد: در اجرا و برگزاری این سلسله عملیات امداد و نجات در طرح ساحلی دریای خزر 56 نفر از نجات یافتگان از مخاطرات دریای خزر از سوی امدادگران حاضر در پست های امداد و نجات به منظور دریافت خدمات تکمیلی درمانی به مراکز درمانی و بیمارستانی اعزام شدند.
سجادی توضیح داد: همچنین در مدت یادشده چهار هزار و 195 نفر از مسافران تابستانی سواحل خزر در سه استان گلستان، گیلان و مازندران از خدمات درمان سرپایی ارائه شده از سوی امدادگران و نجاتگران هلال احمر در سواحل دریای خزر بهره مند شدند.
وی از هموطنان به ویژه مسافران تابستانی استان های شمالی کشور خواست، در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث و سوانح رخ داده در محیط های آبی و ساحلی با شماره 112 مرکز پاسخگویی فوری به انواع حوادث جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.
طرح امداد و نجات تابستانه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به مدت 94 روز و با استقرار پستهای موقت امداد و نجات علاوه بر استفاده از توان عملیاتی تمام پایگاههای ثابت و فعال هلال احمر در محورهای مواصلاتی استانهای کشور در حال برگزاری است.
سازمان امداد و نجات از همه توان لجستیکی شامل 1062 آمبولانس، 456 خودرو نجات، 50 خودرو عملیاتی ویژه، 1218 خودرو عملیاتی، 27 خودرو فرماندهی ارتباطات، 122 موتور سیکلت، 480 موتور سیکلت امدادی، 3439 ناوگان امدادی استفاده میکند و این پایگاهها به صورت شبانه روزی در آمادگی کامل خواهند بود.
در اجرای و برگزاری این طرح ملی امداد و نجات 559 پایگاه ثابت و 729 پستهای موقت مراکز استانها، شعب، پست، آنست و امداد هوایی فعالیت دارند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید