کد خبر: 323656
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۱ ۱۲:۲۴:۰۱
| |

تداوم میل خانواده‌ها به تحصیل فرزندانشان در رشته تجربی/ فقط 15 هزار نفر از داوطلبان کنکور تجربی وارد رشته‌های خوب می‌شوند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: متاسفانه برخی خانواده‌ها فرزندانشان را به سمت رشته تجربی سوق می‌دهند و همه ساله شاهد حضور بیش از 600 هزار داوطلب تجربی در کنکور سراسری هستیم در حالی که شاید 15 هزار نفر آنها وارد رشته‌های خوب و در آینده شغل خوبی بشوند.

تداوم میل خانواده‌ها به تحصیل فرزندانشان در رشته تجربی/ فقط 15 هزار نفر از داوطلبان کنکور تجربی وارد رشته‌های خوب می‌شوند
کد خبر: 323656
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۱ ۱۲:۲۴:۰۱

اعتمادآنلاین| ‌ علیرضا کاظمی با اشاره به فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم اظهار کرد: فرایند هدایت تحصیلی از 16 تیرماه آغاز و برگه‌های هدایت تحصیلی صادر شد.

وی افزود: تا کنون بیش از 740 منطقه آموزش و پرورش برگه‌های هدایت تحصیلی دانش‌آموزان خود را صادر کرده‌اند و تنها چند منطقه دچار مشکل بودند که پیگیر حل آن هستیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فرآیند هدایت تحصیلی همانند سال گذشته است گفت: به عنوان مثال رشته‌های ریاضی و علوم انسانی برای هر کسی که نمرات و شرایط لازم را کسب کرده باشد در اولویت "الف" است. رشته‌های فنی و حرفه‌ای دارای اولویت "الف" و "ب" و رشته تجربی دارای اولویت "الف"، "ب" و "ج" است. کف نمره برای ورود به رشته‌های مختلف نیز همانند سال گذشته است و تغییری نکرده است.

(به گزارش ایسنا، لازم به توضیح است که درج گزینه( الف تا د ) در زیر هر رشته یا زمینه، به منزله وضعیت دانش آموز با توجه به عملکرد تحصیلی و ظرفیت آن زمینه یا رشته در سطح منطقه برای اولویت زمان بندی ثبت نام است. درج گزینه اولویتی «الف» به معنای احراز شرایط مطلوب برای انتخاب آن زمینه و رشته است و از آنجا که در اولویت اول ثبت نام قرار دارند، لازم است در مدت زمانی تعیین شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. درج گزینه « ب» تا «د» به معنای احراز شرایط دانش آموز در آن زمینه یا رشته است ولی ثبت نام فرد پس از اتمام زمان ثبت نام گروه یا گروه های دارای اولویت بالاتر مقدور است).

کاظمی ادامه داد: برای هر دانش آموز دو فرم با عنوان فرم 6 و 7 صادر می‌کنیم که فرم 6 جنبه ارشادی و توصیه ای دارد و با توجه به استانداردهای هدایت تحصیلی یعنی آزمون رغبت، توانایی، نظر معلم، اولیای دانش آموز تهیه شده و به دانش آموز توصیه می‌کنیم که به فلان رشته برود بهتر است. فرم شماره 7 نیز بر اساس عملکرد تحصیلی و ظرفیتی که برای هر رشته در مناطق وجود دارد آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه دانش آموز با قرار دادن این دو فرم در کنار یکدیگر می‌تواند رشته تحصیلی مناسب خود را برگزیند؛ درباره بازار کار ورود به رشته‌های فنی و حرفه ای عنوان کرد: در همه جای دنیا درصد اشتغال دانش آموزان فنی بالاتر است. از خانواده‌ها می‌خواهیم به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند و فرزندانشان را در مسیری هدایت کنند که هم به آن علاقه دارند و هم شغلشان را در آینده تضمین می‌کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: توصیه ما این است که دانش آموز حتی اگر به رشته‌های نظری رفت تا حد امکان در کنار تحصیل مهارتی را بیاموزد و خود را هر چه بیشتر توانمند کند. متاسفانه برخی خانواده‌ها فرزندانشان را به سمت رشته تجربی سوق می‌دهند و همه ساله شاهد حضور بیش از 600 هزار داوطلب تجربی در کنکور سراسری هستیم در حالی که شاید 15 هزار نفر آنها وارد رشته‌های خوب و در آینده شغل خوبی بشوند.

کاظمی تاکید کرد که باید هدایت تحصیلی بر اساس نیازهای جامعه و بازار کار انجام شود.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها