تاکید وزیرکشور برای اجرای طرح کاهش آسیبهای اجتماعی
وزیر کشور بر بهره گیری از همه روشها و ظرفیتهای موجود در کشور برای اجرای طرح جامع کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
اعتمادآنلاین| عبدالرضا رحمانی فضلی در یکصد و بیست و یکمین نشست شورای اجتماعی کشور، پس از ارائه گزارشی از طرح جامع کاهش آسیبهای اجتماعی، ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت برنامهریزی و اقدام در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: پیش از این دستگاههای مختلف طرحهایی را در جهت کاهش یا پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا میکردند و اقداماتی انجام میدادند اما این طرح در جهت یکپارچهسازی و جلوگیری از موازی کاری و تکرار تدوین شده است تا ضمن صرفهجویی در هزینهها مسیری که همه دستگاهها طی میکنند به نتیجه مشخص برسد.
وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اینکه از تجربیات همه دستگاهها در اجرای هرچه بهتر این طرح استفاده میشود،اظهارکرد: همه دستگاههای مرتبط باید همگرایی و هم افزایی لازم را در مسیر اجرا داشته باشند. مسئولان اجرای طرح نیز ضمن نظارت، ارزیابی مداوم و دریافت بازخوردها، پروژه را کنترل و اجرای مستمر و دقیق آن را نهادینه کنند.
وزیر کشور تاکید کرد: با این طرح همه مشکلات حل نمیشود اما در خروجی این طرح میتواند معضلات و مسائل مختلفی ریشهیابی و به دستگاههای مرتبط برای اقدام ارائه شود.
وی ضمن اشاره به اهمیت اولویتبندی موضوعات مهم گفت: به دلیل امکانات کم و زمان محدود باید اولویتبندی از لحاظ سنی، جنسی، شغلی و موضوعی داشته باشیم. با این حال هزینه اجرای این طرح از بودجه داخلی دستگاههای مجری طرح پرداخت خواهد شد.
رحمانی فضلی همچنین به لزوم تهیه بانک اطلاعاتی قوی اشاره کرد و گفت: این بانک اطلاعاتی بایستی زمینه قدرت دسترسی و پردازش و تحلیل داشته باشد تا بتوان گزارشها و تحلیلهای مورد نظر را استخراج کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: باید با اجتماعی کردن مسائل اجتماعی آن را به دغدغه، نیاز و خواست مردم تبدیل کنیم تا منجر به مشارکت عمومی مردم در جهت حل این مسائل شود همچنین سهولت دسترسی برای مردم بسیار مهم است تا بهراحتی بتوانند از خدمات این طرح بهرهمند شوند.
وزیر کشور به اهمیت آگاهی بخشی اشاره کرد و گفت: باید در زمینه اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و آموزش عمومی قویتر عمل شود.
رحمانی فضلی همچنین به بهرهگیری از همه روشها، شیوهها و ظرفیتهای موجود در کشور برای اجرای طرح جامع کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره و تصریح کرد: باید همه ظرفیتهای دینی، فرهنگی، مذهبی، سازمانهای مردم نهاد و نهادهای عمومی پای کار بیایند تا این طرح به خوبی اجرا شود و به نتیجه برسد. اگر این موضوع را صرفاً دولتی تلقی کنیم قطعا نمیتواند جامع و فراگیر عملیاتی شود.
وی اضافه کرد: گروههای مرجع مانند علما، مراجع، مساجد، اساتید دانشگاه، بازیگران و هنرمندان در این مسیر میتوانند کمک کننده باشند و باید از همه کسانی که می توانند این موضوع را به موضوع اجتماعی تبدیل کنند، استفاده کرد.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، رحمانی فضلی در پایان ضمن اشاره به علاقه مردم به حضور در مراسم مذهبی و اشاره به برکات روزهایی خاص چون روز عرفه خاطرنشان کرد: تمام مناسک دینی و اعمال مذهبی می توانند روزنههایی در مسیر افزایش سلامت روانی جامعه باشند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید