نایب رییس مجلس شورای اسلامی:
مسببان حوادث جادهای را نقرهداغ کنید
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: کسانی که به راحتی قوانین و مقررات را زیرپا گذاشته و انواع حوادث رانندگی را در شهرها و جادهها ایجاد میکنند باید توسط سیاستگذاران با وضع قوانین سخت، نقرهداغ شوند.
اعتمادآنلاین| مسعود پزشکیان روز جمعه در مراسم گشایش بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی حمایت از جوامع ایمن، افزود: کسانی که به وسیله خودروهای گران قیمت با جان مردم در جاده ها، با انواع قانون شکنی ها و رفتارهای خطرآفرین بازی می کنند، با اعمال جریمه های 100 هزار تومانی به هیچ عنوان متنبه نشده و دست از اعمال خلاف خود بر نمی دارند، بر همین اساس باید قوانین سفت و سخت تری برای این عده در نظر گرفت.
وی اظهار داشت: این افراد با نرخ جرایم کنونی به هیچ عنوان دست از خطاهای خود بر نمیدارند و فردای همان روز با همان خودرو شروع به نقض قوانین خواهند کرد که بر همین اساس نقره داغ کردن آنها و جلوگیری از رانندگی دایمی برای این عده اجتناب ناپذیر است چون آنان با جریمه اصلاح نمیشوند.
پزشکیان تاکید کرد: اگر کسی در چارچوب عادت های غلط، رفتارهای خود را تغییر ندهد، برخوردهای قاطع و قانونی با شدت تمام با آنها لازم و ضروری است.
وی مهندسی خودرو و جاده ها و آموزش را پایه های اصلی و مهم اصلاح رفتارها و کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی بیان و اضافه کرد: در این راستا باید عزم و اراده جدی و تصمیمات قاطع در دستور کار نهادها و ارگان های مسئول قرار بگیرد تا چالش های موجود رفع شود.
پزشکیان، آموزش را مهمترین بخش در برنامه های مربوط به کاهش خطرات رانندگی در شهرها و جاده ها دانست و اظهار داشت: باید توجه داشت تا زمانی که ما نپذیریم یک انسان به دلیل راه غلط جان خود و هم نوعانش را می گیرد، هیچ برنامه ای برای کاهش تلفات رانندگی به نتیجه نخواهد رسید، بنابراین تغییر نگرش ها و فرهنگ سازی در جامعه باید اولین برنامه راهبردی در این زمینه باشد.
وی مهمترین مساله در اصلاح رفتار ترافیکی را تعهد و عزم سیاسی برشمرد و با تاکید بر اینکه برخوردهای قانونی محکم با متخلفان رانندگی لازم است، یادآوری کرد: کسی حق ندارد با رفتارهای نادرست رانندگی، برای دیگران تهدیدی ایجاد کند.
پزشکیان ادامه داد: برای اصلاح رفتارهای ترافیکی و حوادث جاده ای، تعهد و عزم سیاسی لازم است و اگر این تعهد و عزم در ارکان مختلف به وجود آید به راهکارهای مورد نیاز نیز خواهیم رسید.
وی اضافه کرد: باید در ذهن سیاست گذاران و مجریان این آگاهی ایجاد شود که نباید اجازه داد افراد زیادی به دلیل رفتارهای نادرست رانندگی و تخلفات، جان خود و دیگران را به خطر انداخته و باعث معلولیت عده زیادی از افراد جامعه و متلاشی شدن خانواده ها شوند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت نقش آموزش، تشویق، برخورد با متخلفان و اصلاح زیرساخت های جاده ای و وسایل نقلیه تاکید کرد و افزود: باید قدرت و اجبار قانون به گونه ای باشد که رفتارهای نادرست ترافیکی را اصلاح کند، چون بیشترین علت مرگ و میر جوانان حوادث و سوانح مربوط به رانندگی است.
پزشکیان از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای اصلاح برخی قوانین خبر داد و از ائمه جمعه، استانداران و افراد تاثیرگذار اجتماعی درخواست کرد تا در حوزه فرهنگ سازی برای کاهش آسیب ها و تلفات رانندگی وارد عمل شوند.
به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی حمایت از جوامع ایمن از امروز به مدت سه روز بخ میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز به کار کرد.
در این کنفرانس 30 نفر از صاحب نظران و پژوهشگران حوزه ترافیک از 20 کشور جهان حضور دارند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید