کد خبر: 334706
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۸:۳۲:۱۱
| |

مطالبات مهم زنان؛ تحکیم بنیاد خانواده و افزایش مشارکت اقتصادی

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: یکی از نگرانی‌ها افزایش آمار طلاق در کشور است که البته تحلیل‌های مختلفی راجع به این مساله وجود دارد.

مطالبات مهم زنان؛ تحکیم بنیاد خانواده و افزایش مشارکت اقتصادی
کد خبر: 334706
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۸:۳۲:۱۱

اعتمادآنلاین| ‌ اطهره نژادی امروز در یاسوج درباره نقش تشکل‌های مردم‌نهاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: آنچه که به نظر می‌رسد تشکل‌های مردم‌نهاد می‌توانند برای پیشرفت و توسعه کشور به‌ دور از آسیب‌های اجتماعی انجام دهند این است که ما اعتقاد به برنامه‌ریزی مشارکتی داشته باشیم.

وی در ادامه اظهارکرد: دولت به‌تنهایی نمی‌تواند همه مسایل را حل کند و با توجه به اینکه در همه دولت‌ها دغدغه دولتمردان این بود که آسیب‌های اجتماعی را به حداقل برسانند اگر می توانستند هم اکنون وضعیت آنچه که امروز مشاهده می کنیم، نبود.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بنابراین بهترین راه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی فراهم کردن زمینه برای همیاری مردم با دولت و نظام حاکمیت است. باید شنونده حرف‌های مردم و جوامع محلی باشیم و نسخه واحد پیچیدن برای تمام نقاط کشور منطقی، علمی و صحیح نیست.

نژادی تصریح کرد: باید از زوایای مختلف از شکل‌گیری تا پایداری نهاد خانواده و نشاط و شکوفا بودن به خانواده پرداخته شود که شاخص‌های شکوفایی خانواده در حال تدوین است. دستگاه‌های مختلف در قوای مختلف از منظر تخصصی و شرح وظایفه سازمانی خود به این مساله پرداخته‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: یکی از نگرانی‌ها افزایش آمار طلاق در کشور است که البته تحلیل های مختلفی راجع به این مساله وجود دارد.

نژادی در ادامه گفت: در پروژه بررسی مطالبات زنان کشور به این نتیجه رسیده‌ایم که زنان ما دو مطالبه تحکیم بنیاد خانواده و افزایش مشارکت اقتصادی را دارند.

وی تاکید کرد: طرح ملی گفت و گوی خانواده و بین نسلی با کمک انجمن علمی جامعه شناسی ایران در کشور از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجراست که مدرسان بحث خانواده را در استانهای مختلف بررسی می‌کنند و اینکه چطور می‌شود گفت و گو را نهادینه کنند.

نژادی در خصوص ازدواج سفید گفت: انکار قضیه مشکلی را حل نمی‌کند اما باید به ریشه‌ها پرداخت و از نگاه پیشگیرانه وارد شد چراکه عوارض جانبی و حاشیه‌های این شکل از ازدواج برای دختران زیاد است و پیامدهای خوبی ندارد.

وی تصریح کرد: در ماده 80 برنامه ششم توسعه به‌طور خاص به توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اشاره شده است و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پروژه توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار را شروع کرده‌ایم که از مرحله آموزش تا رساندن تولیدات به بازار را توانمندسازی خواهیم کرد و در صورت تامین بودجه کافی نتایج خوبی در پی خواهد داشت.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها