سرپرست وزارت آموزش و پرورش:
تحمیل 12 هزار نیرو از طرف مجلس اشتباه بود
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مجلس 12 هزار نیرو به وزارت آموزش و پرورش تحمیل کرد که کار بسیار اشتباهی بود، گفت: امروز نظام تعلیم و تربیت از مشکلات زیادی رنج میبرد و مشکلات را نباید انکار کرد.
اعتمادآنلاین| سیدجواد حسینی ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه وضعیت برونسپاری در آموزش و پرورش استان کرمان بسیار عالی است اظهار داشت: تا سال 1401 تعداد 255 هزار نفر فرهنگی در کشور بازنشسته میشوند.
وی با بیان اینکه هیچ نیرویی حق رفتن سر کلاس درس را ندارد مگر از کانال دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: مجلس 12 هزار نیرو بر ما تحمیل کرد که کار بسیار اشتباهی بود و ما برای همین نیروها هم دوره یک ساله آموزشی در دانشگاه فرهنگیان گذاشتهایم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با عنوان اینکه یک درصد مدارس غیردولتی ما که اکثرا در تهران هستند هزینههای زیادی میگیرند که آنها را کنترل میکنیم بیان کرد: چند شعار دادیم که بعضیها گفتند عملیاتی نمیشود اما محقق شد.
وی با اشاره به اینکه اول مهرماه پایان مدارس خشت و گلی است و اول مهرماه امسال این اتفاق خواهد افتاد افزود: جشن برچیدن مدارس خشت و گلی را خواهیم گرفت و در استان کرمان 80 کلاس خشت و گلی است که مهرماه امسال تعطیل میشود.
حسینی با بیان اینکه پایان کلاسهای با بخاری نفتی را نیز اعلام کردیم گفت: 24 هزار کلاس درسی داریم که علمک گاز در آنها وجود دارد اما از بخاری نفتی استفاده میکنند که امسال این بخاریها جمعآوری و از بخاری هوشمند و تابشی استفاده میشود.
وی با اشاره به اینکه توسعه آموزشهای فنی و حرفهای باید با جدیت پیگیری شود و در راستای سند تحول بنیادین است بیان کرد: 182 هزار دانشآموز عشایری در کشور داریم که از این تعداد 12 هزار دانشآموز عشایری در استان کرمان وجود دارد.سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه پرداختی به دانشآموزان عشایری را سه برابر کردیم و به آنها توجه ویژهای میشود گفت: این اقدامات در راستای برقراری عدالت آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه در کشور 370 هزار دانشآموز شبانهروزی داریم که در کرمان 32 هزار نفر هستند عنوان کرد: 10 میلیارد تومان برای مدارس شبانهروزی استان کرمان اختصاص داده میشود.
حسینی با بیان اینکه در هفته دولت امسال حدود دو هزار پروژه با بیش از سه هزار میلیارد تومان اعتبار به بهرهبرداری میرسد گفت: امروز نظام تعلیم و تربیت از مشکلات زیادی رنج میبرد و مشکلات را نباید انکار کرد.
وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین برای رفع مشکلات نظام آموزشی تهیه شده است افزود: قبلا نگاه معلول محور برای برطرف کردن مشکلات نظام آموزش و پرورش داشتیم که باید اصلاح شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 670 برنامه از سند تحول بنیادین تولید شده گفت: از این تعداد 370 برنامه در برنامه ششم توسعه دیده شده است.
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید