مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند خبر داد:
آنالیز فیزیکی پسماند تهران در دستور کار سازمان مدیریت پسماند
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند خبر داد: در راستای پیشبرد اهداف طرح جامع وانجام بهینه مدیریت پسماند، آنالیز فیزیکی پسماند شهر تهران به منظور کاهش آثار سوء محیط زیستی در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
اعتمادآنلاین| صدر الدین علی پور در تشریح این طرح خاطرنشان کرد: در این طرح که توسط مجری پروژه تدوین طرح جامع مدیریت پسماند و با همکاری آموزشگران مناطق 22 گانه صورت می پذیرد، تعیین ترکیب فیزیکی و شیمیایی پسماند مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.دکتر علی پور با اشاره به اهمیت تعیین خصوصیات فیزیکی پسماند بعنوان یکی از مهم ترین و اساسی ترین روش های انتخاب مدیریت پسماند شهر و به روز رسانی روش های جاری گفت: آنالیز فیزیکی و تعیین خصوصیات پسماندهای شهری تهران در دهه گذشته صورت پذیرفته بود.
وی با اشاره به تولید روزانه حدود 6 هزار تن انواع پسماند شهری در تهران و حومه و ضرورت مدیریت صحیح و بهینه آن خاطر نشان کرد: طی سالهای اخیر و با عنایت به پیگیری های اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، تهیه و تدوین دومین طرح جامع مدیریت پسماند تهران در دستورکار شهرداری و سازمان قرار گرفت و از آنجایی که یکی از مراحل مهم درتدوین طرح جامع مدیریت پسماند، شناسایی و مستند سازی وضعیت موجود است، این سازمان برنامه ریزی و هماهنگی های لازم را برای انجام مجدد آنالیز فیزیکی پسماند شهری در مناطق 22 گانه طی چند ماه گذشته انجام داده است.
علیپور در ادامه به انجام منظم و فصلی این طرح تا رسیدن به نتیجه نهایی اشاره کرد و افزود: برای داشتن یک مدیریت اصولی و موثر نیاز به داشتن اطلاعات پایه و داده های مناسب است و لازمه این مدیریت انجام آنالیزفیزیکی پسماندهای تولید شده و شناسایی اجزاء آن است تا بتوان برای هر بخش برنامه های خاص خودش را اجرا کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند اظهار کرد: تعیین خصوصیات فیزیکی پسماند شهر تهران سبب می گردد بتوانیم شاخص های مدیریتی مناسبی برای پسماند درمبدا و مقصد نهایی آن تعیین کنیم تا نوع و روش مدیریت پسماند که باید بکار بگیریم از قبیل احداث نیروگاه زباله سوز با در نظر گرفتن ارزش حرارتی بر حسب درصد وزنی و رطوبت ، میزان تبدیل پسماند به کمپوست، میزان بازیافت آن و... مشخص شود.
وی در خصوص ارتباط میزان تولید پسماند و سطح درآمد جوامع مختلف گفت: ترکیب پسماند متاثر از عوامل مختلف از جمله فرهنگ، سطح توسعه اقتصادی، آب و هوا و منابع انرژی می باشد که معمولاً سهم پسماندهای آلی و تجزیه پذیر کشورهای با درآمد پایین به مراتب بیشتر از میزان این پسماندها در کشورهای توسعه یافته و با درآمد بالاست. در مقابل کاغذ، پلاستیک و سایر اقلام غیر آلی بیشترین سهم را در پسماندهای تولید کشورهای توسعه یافته دارند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید