کارشناس حقوقی «اعتمادآنلاین» پاسخ میدهد:
اگر کارگری بدون استعفا اقدام به ترک محل کار کند، چه آثاری دارد؟
اگر کارگری بدون استعفا اقدام به ترک محل کار کند، چه آثاری دارد؟ آیا پس از استعفا میتوان از کارفرما برای دریافت سنوات و پاداش و سابقه بیمه شکایت کرد؟
اعتمادآنلاین| میراندا مهدوی - پرسش مخاطبان اعتمادآنلاین: اگر کارگری بدون استعفا اقدام به ترک محل کار کند، چه آثاری دارد؟ آیا پس از استعفا میتوان از کارفرما برای دریافت سنوات و پاداش و سابقه بیمه شکایت کرد؟
بر اساس قانون کار، کارگرانی که بدون رعایت تشریفات مربوط به استعفا و بدون هماهنگی با کارفرما اقدام به فسخ یکجانبه قرارداد کاری میکنند و محل کار خود را ترک میکنند، در صورت اثبات ترک کار با میل و اراده در مراجع حل اختلاف اداره کار، این امر موجب محرومیت کارگر در استفاده از مقرری بیمه بیکاری میشود.
ارائه استعفا به کارفرما مانع دریافت مطالبات و حق و حقوق طول دوران کارکرد نمیشود. در واقع تاثیر استعفا صرفاً این است که چون با میل و اراده کارگر از کار خارج شده است، نمیتواند از بیمه بیکاری بهرهمند شود.
پایگاه خبری اعتمادآنلاین در راستای انجام رسالت آگاهیبخشی به جامعه و ارتقای سطح دانش شهروندان نسبت به امور شهری و مسئولیتهای قانونی موثر بر آن، همچنین ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان با همکاری وکلای برتر دادگستری، قضات باتجربه و اساتید برجسته حقوقی، به پرسشها و سوالات مخاطبان و شهروندان گرامی در این حوزه پاسخ میدهد.
شما میتوانید مشکلات حقوقی خود را از طریق آیدی Modiretemad@ در تلگرام با ما در میان بگذارید، و مشاوران حقوقی ما در اعتمادآنلاین پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
دیدگاه تان را بنویسید