کد خبر: 350876
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۸ ۱۷:۴۵:۰۰
| |

کارشناس حقوقی «اعتمادآنلاین» پاسخ می‌دهد:

آیا هک تلگرام توسط همسر یا شخص دیگری جرم محسوب می‌شود و قابل پیگیری است؟

آیا هک تلگرام توسط همسر یا شخص دیگری جرم محسوب می‌شود و قابل پیگیری است؟

آیا هک تلگرام توسط همسر یا شخص دیگری جرم محسوب می‌شود و قابل پیگیری است؟
کد خبر: 350876
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۸ ۱۷:۴۵:۰۰

اعتمادآنلاین| میراندا مهدوی - پرسش مخاطبان اعتمادآنلاین: آیا هک تلگرام توسط همسر یا شخص دیگری جرم محسوب می‌شود و قابل پیگیری است؟


کارشناس حقوقی اعتمادآنلاین: با توجه به قانون جرائم رایانه‌ای مصوب 1388، هک شبکه‌های اجتماعی و نفوذ به تلفن همراه و دسترسی به اطلاعات آن، چه به قصد اخاذی و چه به قصد کنجکاوی و تفریح، حتی اگر توسط همسر رخ دهد، جرم محسوب می‎شود؛ این قانون هیچ تفاوتی بین همسر یا اشخاص دیگر قائل نشده است و هر شخصی که اقدام به این کار کند بر طبق قانون فوق، مجازات خواهد شد. چرا که در قانون هیچ گونه حقی مبنی بر بررسی کردن همسران در ابعاد مختلف زندگی یکدیگر تعریف نشده است.

مطابق ماده 17 قانون جرائم رایانه‌ای: «هر کس به‌ وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا 400 میلیون ریال یا هر 2 مجازات محکوم خواهد شد.»

پایگاه خبری اعتمادآنلاین در راستای انجام رسالت آگاهی‌بخشی به جامعه و ارتقای سطح دانش شهروندان نسبت به امور شهری و مسئولیت‌های قانونی موثر بر آن، همچنین ارائه خدمات مشاوره‌ حقوقی رایگان با همکاری وکلای برتر دادگستری، قضات باتجربه و اساتید برجسته حقوقی، به پرسش‌ها و سوالات مخاطبان و شهروندان گرامی در این حوزه پاسخ می‌دهد.

شما می‌توانید مشکلات حقوقی خود را از طریق آی‌دی Modiretemad@ در تلگرام با ما در میان بگذارید، و مشاوران حقوقی ما در اعتمادآنلاین پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها