کد خبر: 353232
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۸ ۱۲:۲۷:۰۰
| |

رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران:

روزانه 250 مترمکعب شیرابه در آرادکوه تولید می‌‌شود

رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران گفت: روزانه بالغ بر 7500 تا 8000 تن پسماند به سایت آرادکوه منتقل و دست کم 250 مترمکعب شیرابه از آن‌ها تولید می‌شود.

روزانه 250 مترمکعب شیرابه در آرادکوه تولید می‌‌شود
کد خبر: 353232
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۸ ۱۲:۲۷:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ فاطمه اکبرپوراظهار کرد: در استان تهران شیرابه‌های زباله فقط مربوط به سایت آرادکوه نمی‌شود چون در این استان مراکز دفع پسماند دیگری نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه پسماند به‌صورت مستمر در همه جای کشور از جمله استان تهران و در پی آن شیرابه تولید می‌شود،گفت: متاسفانه شیرابه یکی از معضلات حوزه مدیریت پسماند است و در مدیریت و کنترل آن در استان تهران تاکنون ضعیف عمل کرده‌ و موفق نبوده‌ایم.

رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران تصریح کرد: مدیریت شیرابه زباله همانند یک کلاف سردرگم است چون این موضوع از مبدا به‌درستی مدیریت و به مردم اطلاع‌رسانی و آموزش کافی ارایه نمی‌شود.

وی افزود: مشکل اساسی شیرابه در مرکز دفع نمود پیدا می‌کند. بر اساس قانون، کنترل و مدیریت شیرایه برعهده مدیر اجرایی یعنی شهرداری‌ها است البته این بدان معنا نیست که شهرداری تهران کاری انجام نداده است. در سال‌های اخیر شهرداری تهران با هزینه‌های میلیاردی سیستم تصفیه شیرابه به ظرفیت اسمی تقریبا 1400 مترمکعب در روز را راه‌اندازی و سیستم تصفیه شیرابه چند مرحله‌ای احداث کرد. متاسفانه این سیستم به علت ایراد در طراحی یا مشکل فنی و یا بهره‌برداری نادرست کارایی لازم را نداشت بنابراین مدتی از مدار خارج شد.

رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران تاکید کرد: شنیده‌ها حاکیست که این سیستم اخیرا وارد مدار شده است و دوباره شیرابه را وارد آن کرده‌اند. این سیستم باید کار کند تا ما بر اساس خروجی آن آنالیز کنیم که موفق عمل کرده است یانه؟ پس سرمایه گذاری انجام شده است اما نیاز به بهره‌برداری و اپراتوری مطلوب دارد.

وی درباره مزایای استفاده مطلوب از شیرابه‌ها گفت: فضای سبز کهریزک وحوالی آراد کوه برای آبیاری مشکل آب دارد و آب به‌صورت تانکری تامین می‌شود. اگر روی شیرابه‌ها مدیریت اصولی و تصفیه درست انجام شود، آب تولید شده در همین مکان صرف می‌شود.

اکبرپور تاکید کرد: با توجه به مشکل کمبود آب، شیرابه می‌تواند یکی از منابع آبیاری فضای سبز باشد. ما نیاز به بازچرخانی آب داریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سایر مراکز دفع پسماند استان تهران توانسته‌اند از شیرابه‌ها استفاده کنند،اظهارکرد: متاسفانه جز آراد کوه در سایر مراکز دفع پسماند استان تهران این کار انجام نشده است البته سایر مراکز دفع پسماند پیگیری‌هایی انجام داده‌اند و سرمایه‌گذاری‌هایی در این مکان‌ها شروع شده است و تا به سرانجام برسد زمان می‌برد.

اکبرپور در پایان درباره میزان صرفه اقتصادی سرمایه‌گذاری در مراکز دفع پسماند گفت: نمی‌توان انتظار صرفه اقتصادی از محل تصفیه شیرابه داشت. این سرمایه‌گذاری بیشتر باید با هدف ارتقای سلامت بهداشت محیط و جامعه انجام شود.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها