کد خبر: 359783
|
۱۳۹۸/۰۸/۲۱ ۱۶:۰۱:۰۰
| |

پورسیدآقایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران:

احداث پارکینگ طبقاتی و عمومی در مرکز شهر ممنوع شد/ طرح بهتری برای کاهش آلودگی هوا دارید ارائه کنید/ برخی دوربین‌های تهران کد جریمه ندارند

محسن پورسیدآقایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، از اصلاح هندسی میدان سپاه و ممنوعیت احداث پارکینگ طبقاتی و عمومی در هسته مرکزی شهر خبر داد.

احداث پارکینگ طبقاتی و عمومی در مرکز شهر ممنوع شد/ طرح بهتری برای کاهش آلودگی هوا دارید ارائه کنید/ برخی دوربین‌های تهران کد جریمه ندارند
کد خبر: 359783
|
۱۳۹۸/۰۸/۲۱ ۱۶:۰۱:۰۰

اعتمادآنلاین| محسن پورسیدآقایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، صبح امروز در جلسه نظارت ستادی حوزه حمل‌ونقل و ترافیک منطقه 7 با اشاره به اقدامات موثر ترافیکی صورت گرفته در منطقه گفت: اصلاح هندسی خطوط بی آر تی، نصب دوربین ثبت تخلف در پایانه‌های تاکسیرانی به‌منظور جلوگیری از ورود خودرو‌های شخصی، هم‌سطح سازی معابر و آزادسازی پیاده‌راه‌ها از کارگاه‌های عملیات عمرانی ازجمله اقدامات موثر صورت گرفته است.


‎معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری دو رکن مهم شهر مدرن امروز است، گفت: اگر می‌خواهیم شهروندان از خودروی شخصی کمتری استفاده کنند باید حمل‌ونقل عمومی کارآمد را در کنار معابر پیاده‌ استاندارد در اختیارشان قرار دهیم، ازاین‌رو مناسب‌سازی پیاده راه‌ها و اصلاح معابر برای معلولین، جانبازان و نابینایان و حتی شهروندان در اولویت برنامه مدیریت شهری قرار دارد.


پورسیدآقایی افزود: ​مناسب‌سازی فضا‌ها و خدمات شهری با توجه به نیاز‌های جانبازان و معلولان، از ضروریات هر جامعه است.


‎وی در ادامه به پیشنهاد احداث پارکینگ در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: سیاست ما در هسته مرکزی شهر، کاهش تردد خودرو و توسعه حمل‌ونقل عمومی کارآمد است، احداث پارکینگ به‌نوعی تشویق شهروندان به استفاده از خودروی شخصی است.


‎پورسیدآقایی تاکید کرد: به‌هیچ‌عنوان مجوز احداث پارکینگ طبقاتی و عمومی در مناطق مرکزی شهر مانند 6، 7، 11 و 12 داده نخواهد شد.


‎معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به بازنگری و اصلاح هندسی میدان سپاه و رفع گره ترافیکی این محدوده از مطالعه طرح کوچک‌سازی میدان سپاه خبر داد و گفت: تبدیل میدان سپاه به یک تقاطع در دستور کار گرفت و مقرر شد طرح کوچک سازی بدون خسارت زدن به درختان این میدان مطالعه و بررسی شود.


‎وی از پیشنهاد احداث دومین ورودی ایستگاه طالقانی با تجهیزات کامل پله‌برقی و آسانسور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه ایستگاه طالقانی یکی از پرترددترین ایستگاه‌هاست و تنها یک ورودی دارد، امکان‌سنجی ساخت دومین ورودی در ضلع شمال شرقی خیابان طالقانی و مفتح در دستور کار قرار گرفت.

طرح بهتری برای کاهش آلودگی هوا دارید ارائه کنید

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران همچنین به اظهارات اعضای شورای شهر تهران درباره تأثیر طرح ترافیک جدید شهر تهران در آلودگی هوا واکنش نشان داد و گفت: وقتی شاخص آلودگی در شهرستان‌ های استان تهران بالای 150 رفته و مدارس تعطیل شده اما در تهران کمتر از 150 مانده و نیاز به تعطیلی مدارس نبوده، آیا نشان نمی‌دهد که آلایندگی خودروها در داخل شهر تهران و به خصوص محدوده مرکزی شهر به نسبت مهار شده است؟

وی افزود: این دوستان، پارسال می‌گفتند بهبود کیفیت هوا فقط به خاطر باد و باران است و کلا حاشا می‌کردند که اقدامات شهرداری می‌تواند اثری داشته باشد.

‎پورسیدآقایی گفت: اما امسال که هواشناسی چندین اطلاعیه هشدار به علت سکون و ایستایی هوا صادر کرده است، این دوستان تقصیر آلودگی هوا را به گردن طرح های ترافیکی شهرداری می‌اندازند و در واقع حرف‌های سال قبل خود را نفی می‌کنند.

برخی دوربین‌های تهران کد جریمه ندارند

معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین با بیان اینکه از ورود قوه قضائیه در خصوص ترافیک استقبال می کنیم، گفت: پلیس کدهای جریمه را برای برخی دوربین‌ها تعریف نکرده‌ است.


روز گذشته سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت خواستار این شد که دستگاه قضایی در موضوع ترافیک و مشکلاتی که برای مردم ایجاد کرده ورود کند، چرا که راه دیگری نمانده است و دستگاه‌های کم‌کار و آنهایی را که همراه نیستند پای کار بیاورند.

وی تاکید کرد که قضیه ترافیک مسئله‌ای نیست که در یک نقطه متمرکز باشد، چرا که آثار آن را در معابر دیگر نیز شاهدیم و در عرض نیم ساعت آثار بعدی این ترافیک را در رسالت، همت و حکیم نیز شاهد بودیم.

محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به صحبت‌های سردار رحیمی گفت: البته که ما از ورود قوه قضائیه استقبال می‌کنیم. بخشی از آلودگی هوای تهران به دلیل نداشتن کد جریمه برخی دوربین‌هاست.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: در یک سال گذشته پلیس راهور، کدهای جریمه را برای برخی از دوربین‌ها تعریف نکرده‌اند، در نتیجه خودروهای فاقد معاینه فنی در تهران به راحتی تردد و آلودگی تولید می کنند.

وی با بیان اینکه ما یک سال است به دنبال تعامل و رفع این مشکلات هستیم، گفت: حال که خود پلیس خواستار ورود قوه قضائیه شده است، ما مشکلی نداریم.

پورسیدآقایی اضافه کرد: دوربین‌های رینگ تهران و برخی دوربین‌های محدوده خروجی طرح کاهش آلودگی هوا هنوز توسط راهور کد جریمه ندارند.

منبع: صدا و سیما

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها