کد خبر: 363081
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۵:۱۷:۴۱
| |

محمد علی اسفنانی، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران:

مسافرکشی رانندگان خودروی شخصی بدون دریافت مجوز، غیرقانونی است

 محمد علی اسفنانی، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران، گفت: تا زمانی که تصمیم جدیدی از ناحیه دولت درخصوص افزایش قیمت سوخت اتخاذ نشود رویکرد تشدید نظارتی را ادامه خواهیم داد.

مسافرکشی رانندگان خودروی شخصی بدون دریافت مجوز، غیرقانونی است
کد خبر: 363081
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۲ ۱۵:۱۷:۴۱

اعتمادآنلاین| محمد علی اسفنانی، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران، در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" که با موضوع مکانیزم‌های کنترل و تنظیم بازار در شرایط اصلاح نرخ بنزین از رادیو گفت‌وگو پخش شد، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی از لحظه اجرای "طرح اصلاح نرخ بنزین" و با توجه به احتمال سوء استفاده سودجویان از این شرایط، اقدامات خود را آغاز کرد.

وی با اشاره به افزایش دو برابری تعداد گشت‌های تعزیراتی در سطح شهر گفت: روز چهارشنبه مقرر شد تعداد گشت‌هایی که به دو برابر رسیده بودند در دو شیفت صبح و عصر در بازار حاضر شوند.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران تأکید کرد: نیروهای گشت تعزیرات فقط با ماشین گشت آرم‌دار و چراغ گردان در بازار حاضر می‌شوند، لذا مردم در جریان باشند اگر کسی بدون این مشخصات ادعای تعزیراتی کرد سودجوست و باید به مقامات پلیس معرفی شود.

وی یادآور شد: سازمان تعزیراتی دائماً بازار را رصد و پیمایش می‌کند اما تا زمانی که تصمیم جدیدی از ناحیه دولت در خصوص افزایش قیمت سوخت اتخاذ نشود رویکرد تشدید نظارتی را ادامه خواهیم داد.

اسفنانی از افزایش ساعات گشت تعزیراتی خبرداد و گفت: گشت‌های تعزیرات در ساعاتی از شب هم آماده حضور در محل بازار هستند.

وی همچنین از همکاری سازمان تعزیرات با دادستانی تهران سخن گفت و افزود: مقرر شده که این همکاری به نحو احسن ادامه پیدا کند و تا زمان تصمیم گیری جدید دولت ادامه خواهد یافت.

اسفنانی در رابطه با نظارت بر کرایه مسافرکش‌های شخصی گفت: گزارشات محدودی از افزایش قیمت کرایه آن هم مربوط به مسافرکش‌های شخصی رسیده که باید بگویم مسافرکشی رانندگان خودروی شخصی بدون دریافت مجوز غیرقانونی است و مراجع متولی باید جلوی این کار را بگیرند و حتی مانع از فعالیت آنها شوند.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی شهر تهران تصریح کرد: سازمان تعزیرات در هر نقطه عرضه کالا و خدمات به مباحث گرانفروشی، کم فروشی، احتکار، تقلب، قاچاق و امثال آن ورود و با متخلفان برخورد می‌کند.

وی در پایان گفت: متخلفان در زمانی که شاکی خصوصی است ضمن پرداخت جریمه باید خسارت وارده به شاکی را هم بپردازند و در مواردی که امکان این کار وجود نداشته باشد طبق قانون باید دو تا پنج برابر آنچه که فروخته‌اند جریمه بپردازند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها