کد خبر: 365628
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۰ ۱۱:۴۱:۴۴
| |

علی بختیار، رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس:

بی‌توجهی به استانداردهای زیست محیطی از دلایل اصلی آلایندگی در کلانشهرهاست

علی بختیار، رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد که اگر به استانداردهای زیست محیطی در مدیریت‌های شهری توجه می‌کردیم امروز با معضل آلودگی با این حجم گسترده مواجه نبودیم و امروز باید به دنبال راهکاری علمی برای مقابله با این معضل باشیم.

بی‌توجهی به استانداردهای زیست محیطی از دلایل اصلی آلایندگی در کلانشهرهاست
کد خبر: 365628
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۰ ۱۱:۴۱:۴۴

اعتمادآنلاین| علی بختیار، رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه باید به دنبال راهکاری علمی برای مقابله با آلودگی هوا در کلانشهرها گشت، گفت: متاسفانه یکی از مشکلاتی که هر ساله در فصول سرد سال در کلانشهرها با آن مواجه هستیم، بحث آلودگی هوا است. آلودگی هوا نه تنها به سلامتی شهروندان آسیب وارد می کند بلکه با تعطیلی مدارس و بعضا اداره‌ها باعث ایجاد اختلال در امور جامعه می گردد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما اگر به استانداردهای زیست محیطی در مدیریت‌های شهری توجه می کردیم امروز با این معضل با این حجم گسترده مواجه نبودیم. یکی از مهم‌ترین دلایل آلودگی کلانشهرها تجمع صنایع بزرگ و کوچک در آنان است. به عنوان مثال امروز تهران مرکز سیاسی، درمانی، صنعتی و تجاری کشور است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس تصریح کرد: به دنبال تجمع صنایع در کلانشهرها به تبع جمعیت نیز به داخل و اطراف کلانشهرها آمده و با ازدحام جمعیت نیز مواجه می‌شویم. باید این مسیر تغییر کند. امروز ما شاهد هستیم صنایع بزرگی که از آلوده‌کننده‌ترین صنایع هستند در تهران و اطراف آن فعالیت دارند.

وی در ادامه تاکید کرد: مسیر توسعه یافتگی در کشور باید به گونه‌ای باشد که حداقل جمعیت اندک باقی مانده در شهرستان‌ها، هم آنجا بمانند و همچنین از مهاجرت به کلانشهرها نیز جلوگیری شود. متاسفانه ما در این سال‌ها صرفا شعار توسعه یافتگی متوازن را در کشور سر داده‌ایم و در عمل برعکس پیش رفته‌ایم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مقابله با مسئله آلودگی و ترافیک کلانشهرها نیز قطعا دارای راهکار علمی است، گفت: قطعا اگر ما نگاه اصولی به مسئله آلودگی و ترافیک در کلانشهرها داشته باشیم، راهکاری علمی نیز برای مقابله با آن وجود دارد. باید به دنبال راهکاری علمی برای مقابله با این معضل باشیم.

وی افزود: در گام اول تنها چیزی که می‌تواند تهران را از این حد از آلایندگی نجات دهد، توقف و انتقال صنایع کوچک و بزرگی است که در داخل شهر یا اطراف آن فعالیت دارند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها