کد خبر: 368750
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۰ ۱۷:۰۰:۰۰
| |

گزارش «اعتمادآنلاین» از نشست «کارآفرینی در فضای مجازی جهش‌ها و چالش‌ها»:

ابوالحسنی، مدیرعامل دیرین دیرین: همه باید دست از سیاسی‌کاری بردارند و کار جوانان را راه بیندازند/ حافظی‌پور، مدیرعامل تلویزیون اینترنت آیو: استانداردهای دوگانه نهادها باعث سردرگمی کسب‌وکارهای آنلاین می‌شود

سی‌ و پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های نقد و اندیشه با موضوع «کارآفرینی در فضای مجازی جهش‌ها و چالش‌ها» امروز، 20 آذرماه، در وزارت ارتباطات برگزار شد.

ابوالحسنی، مدیرعامل دیرین دیرین: همه باید دست از سیاسی‌کاری بردارند و کار جوانان را راه بیندازند/ حافظی‌پور، مدیرعامل تلویزیون اینترنت آیو: استانداردهای دوگانه نهادها باعث سردرگمی کسب‌وکارهای آنلاین می‌شود
کد خبر: 368750
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۰ ۱۷:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ سی‌ و پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های نقد و اندیشه با موضوع «کارآفرینی در فضای مجازی جهش‌ها و چالش‌ها» امروز، 20 آذرماه، در وزارت ارتباطات برگزار شد.

محمد ابوالحسنی، مدیرعامل شرکت نسل اندیشه سبز نما (دیرین دیرین) و محمدحسن حافظی‌پور، مدیرعامل شرکت باران تلکام (تلویزیون اینترنتی آیو) مهمانان این برنامه بودند.

مجوزدهی تسهیل شود، مردم به سمت کسب‌و‌کار قانونی می‌روند

محمدحسن حافظی‌پور، مدیرعامل تلویزیون اینترنت آیو، در ابتدای این نشست به موضوع ارائه مجوز از سوی نهادهای قانونی اشاره کرد و گفت: مساله مهم در زمینه فعالیت و اشتغال‌یابی در حوزه کسب‌ و کارهای نوپا مجوز است. موضوعی که به شدت باعث به عقب افتادن کارها می‌شود و گاهی می‌بینید یک پروژه ماه‌ها به خاطر یک مجوز به مرحله اجرا نرسیده است.

او ادامه داد: اگر می‌خواهیم کسب و کارهای نوپا رونق پیدا کند، باید ارائه مجوزها آسان شود تا جوان‌ها راحت‌تر بتوانند کارشان را شروع کنند. وقتی پرونده جوانان را بررسی می‌کنیم و می‌بینیم مشکلی برای انجام چنین کاری که می‌تواند اشتغال‌زا هم باشد ندارند، چرا باید مانع‌شان بشویم و با سنگ‌اندازی و اتلاف وقت انرژی و انگیزه‌ آنها را از بین ببریم؟

حافظی‌پور همچنین بر مساله استانداردهای کاری این حوزه هم تاکید کرد: برای اینکه امنیت مردم به خطر نیفتد، باید استانداردهایی برای کسب و کارها تعریف شود. مثلاً برای فعالیت VOD در کشور به خاطر اختلافات صداوسیما و وزارت ارشاد هنوز استانداردها مشخص نیست. دقیقاً همین موضوعات است که سردرگمی ایجاد می‌کند، چون استانداردهای دوگانه نهادها نمایان می‌شود.

مدیرعامل شرکت باران تلکام معتقد است باز کردن فضا باعث کاهش آمار کارهای قانونی هم می‌شود: اگر کسب‌و‌کار تسهیل شود، مردم به سمت کسب و کار قانونی می‌روند و پیرو آن کمتر شاهد بی‌قانونی در حوزه اشتغال خواهیم بود. اگر دریافت مجوزها تسهیل شود و خطوط قرمز عقب‌تر برود، افراد بیشتری به جامعه هدف اضافه می‌شوند و کسب و کارها راحت‌تر پا می‌گیرند.

حافظی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: فضای مجازی یک قدرت بزرگ و مزیت دارد آن هم وجود فضای گسترده تعامل است. در این فضا وقتی کاری شکل می‌گیرد، توان بیشتری برای آنالیز داده و وضعیت موجود در اشتغال وجود دارد. پس با رونق این فضا، قوی‌ کردن کسب‌ و‌ کار آنلاین و در نتیجه‌ افزایش ارزش افزوده محتوای تولید، می‌توان امیدوار بود به ذائقه مخاطب و فرهنگ اجتماعی مردم هم بیشتر احترام گذاشته شود و هم آن را رو به بهبود برد.

نمی‌توان با ابزار قدیمی دنیای مدرن را مدیریت کرد

محمد ابوالحسنی مدیرعامل شرکت دیرین دیرین در ادامه این نشست همچون دیگر سخنران برنامه به مساله مجوز و اهمیت آن در اشتغال جوانان در حوزه کسب‌ و‌ کار آنلاین اشاره کرد: گرفتن مجوز برای جوان‌ها دست‌وپاگیر است و زمان‌بر بودن آن باعث از بین رفتن ایده و امید جوانان می‌شود. برای گرفتن ساده‌ترین مجوزها یک سال از عمر جوانان هدر می‌رود. به همین دلیل است که من معتقدم بهترین کار این است که جوان‌ها ایده‌های خود را پیاده کنند و دنبال مجوز نباشند. اگر جلوی کار گرفته شد، بعد به دنبال مجوز بروند. در واقع برنامه خود را بریزند و کارشان را استارت بزنند و در صورت بروز مشکل سراغ مجوز و دردسرهایش بروند.

مدیرعامل شرکت دیرین دیرین در ادامه عنوان کرد: از سوی دیگر سیستم مجوزها قدیمی و از پیشرفت کسب‌وکارها عقب است. ابزار سنتی و قدیمی برای کشورداری در دنیای مدرن جواب نمی‌دهد. همه باید دست از سیاسی‌کاری بردارند و کار جوانان را راه بیندازند و قوانین کسب مجوز را تسهیل کنند.

ابوالحسنی در پایان گفت: بازار تبلیغات و اطلاع‌رسانی در کشور 6 میلیارد تومان است و دیرین دیرین طی چهار سال یک درصد این بازار را به دست آورد و سهم بازار انیمیشن را در این حوزه افزایش داد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها