کد خبر: 370389
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۶ ۰۹:۲۵:۰۰
| |

هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران:

آلودگی هوای تهران افتضاح است/ آلودگی هوا، بوی نامطبوع و ازدحام مترو وقایع تکراری در تهران هستند/ مسئولان کرخت شدند

محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران، آلودگی هوا، بوی نامطبوع و ازدحام مترو را سه واقعه تکراری در تهران دانست و تاکید کرد: گویا مسئولان کرخت شدند.

آلودگی هوای تهران افتضاح است/ آلودگی هوا، بوی نامطبوع و ازدحام مترو وقایع تکراری در تهران هستند/ مسئولان کرخت شدند
کد خبر: 370389
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۶ ۰۹:۲۵:۰۰

اعتمادآنلاین| محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران، در آغاز جلسه امروز شورای هر تهران با اشاره به اینکه در هفته گذشته شاهد چند اتفاق تکراری از نظر مسئولان در سطح شهر تهران بودیم، گفت: انتشار مجدد بوی نامطبوع در فضای تهران افزایش آلودگی هوا و رسیدن به شرایط ناسالم برای همه گروهها و ازدحام شدید در برخی ایستگاهها و قطارهای مترو وقایع تکراری تهران هستند.


وی ادامه داد: درباره هیچ یک از این وقایع شاهد تحرک خاص، ابتکار یا فعالیت ویژه ای از سوی مسئولان اجرایی نیستیم و به همین دلیل احساس کردم شاید این وقایع از نظر مسئولان تکراری به نظر برسد، اگر مسئولان نگاهی متفاوت به این وقایع داشتند طبیعتا می توانستند با اقدامات اجرایی و پیگیری مستمر آنها را حل کنند اما بی تفاوتی و کرختی نسبت به مشکلات، بزرگترین آسیبی است که می تواند یک مدیریت را دچار خود کند.


رییس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در حوزه بوی نامطبوع شهر، حدود یکسال است که شاهد پاسکاری موضوع و فرافکنی آن به یکدیگر از سوی مسئولان مربوطه هستیم و تکلیف قطعی موضوع مشخص نمی شود، اظهار کرد: سه مساله پسماند، فاضلاب و نشت گازهای زیرزمینی بعنوان عوامل احتمالی بوی نامطبوع معرفی شده اند، که دست کم در حوزه پسماند مدیریت شهری مسئول است.


هاشمی ادامه داد: تاکنون با وجود همه شعارها و وعده هایی که در دهه های گذشته داده شده، مساله پسماند تهران بدون تفکیک و بصورتی غیربهداشتی جمع آوری و در کهریزک دفن می شود و معضل آلودگی هوا، روان آبها، آسیبهای اجتماعی ناشی از زباله گردی و مسایل دیگری را ایجاد می کند


به گفته هاشمی اگر یک طرح اصولی در حوزه پسماند اجرا می شد، مانند بسیاری از شهرهای توسعه یافته جهان، نه تنها هیچ یک از این مسایل بوجود نمی آمد بلکه درامد هنگفت چندهزار میلیارد تومانی نیز برای مدیریت شهری ایجاد می شد و مساله مافیای زباله و معضل زباله گردها نیز حل می گردید.

آلودگی هوای تهران افتضاح است


رییس شورای شهر تهران اعلام کرد که وضعیت هوای تهران افتضاح است.

محسن هاشمی همچنین پس از ترک جلسه علنی شورای شهر تهران و سپردن ریاست جلسه به امینی نایب رییس شورای شهر با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به آلودگی شدید هوای تهران هیچ یک از اعضاء تذکری ندادند، گفت: من به عنوان رییس شورا در ابتدای جلسه صحبت کردم و وقتی رییس شورا صحبت می‌کند یعنی همه اعضاء آن را گفته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که چه دستگاه هایی در رفع آلودگی هوای تهران موثر هستند، اظهار کرد: من در یک مصاحبه در شبکه افق معضلات حل آلودگی هوا را تشریح کردم و از شما می‌خواهم که قشنگ این حرف‌ها را گوش دهید و آن را منعکس کنید.

رییس شورای شهر تهران در واکنش به اصرار خبرنگاران گفت: منشاء آلودگی هوا متفاوت است و می‌توان گفت مصرف بالا و نوع سوخت در تولید آلودگی موثر است و این در حالی است که پدیده گرمایش دستگاه‌های حرارتی را نیز باید به فعالیت خودروها اضافه کرد.

هاشمی با بیان این‌که حل معضل آلودگی هوا یک مساله‌ی حاکمیتی و فرابخشی است، اظهار کرد: در خیلی از کشورها از برق به عنوان وسیله گرمایشی استفاده می‌کنند و اجازه تولید خودروهای نامرغوب را نمی‌دهند و از حمل و نقل عمومی نیز حمایت می‌کنند که همه این مسائل حاکمیتی است و دستگاه‌های مختلفی در این امر دخیل هستند.

رییس شورای شهر تهران با بیان این‌که ما از خدایمان است که 9000 اتوبوس و 3000 واگن مترو داشته باشیم، ادامه داد: اما از زمان گران شدن بنزین حتی یک ریال هم به توسعه حمل و نقل ندادند و می‌بینیم که الان آلودگی هوا وضعیت افتضاحی دارد.

وی درباره چرایی برگزاری نمایشگاه تلکام در تهران گفت: استانداری و دولت باید بگویند که چه انجام شود و چه انجام نشود.

هاشمی همچنین در واکنش به سخنان منتسب به حناچی در مورد تخلیه تهران در پی آلودگی هوا ادامه داد: حناچی این را گفته؟ گفته تعطیل یا تخلیه؟ بین تعطیلی و تخلیه فرق است! من روز گذشته به طور کامل شاخص‌ها را چک کردم و عدد از 187 بالاتر نرفت هرچند که امیدوارم این سخنان را درست منعکس کنید، چرا که من هفته گذشته گفتم مترو در زمانی که استفاده کردم خلوت بود و سخنان من بر این موضوع تخطی شد و مردم مرا مسخره کردند و من از این موضوع گلایه دارم.

وی در مورد امضای تفاهم‌نامه میان بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران و اظهار بی‌اطلاعی اعضای شورا از این مهم گفت: اتفاقا حناچی در مورد این موضوع در جلسه هم‌اندیشی صحبت کرد؛ اما برخی از اعضای شورا مخالفت کردند، چرا که ساختمان‌ها و امکانات آنجا مناسب نیست و در عوض باید بخشی از املاک مناسب‌مان را بدهیم و من فکر می‌کنم حناچی به دنبال یکپارچه‌سازی اراضی عباس‌آباد است، چرا که این اراضی در مجاورت مصلی و فضای سبز است و اجازه ساخت‌وساز در آن وجود ندارد، هرچند که در طرح قبل از انقلاب که به طرح داریوش معروف است قرار بود در این اراضی سه برج 30 طبقه و یک برج گرد ساخته شود که بعد از انقلاب اسلامی این موضوع منتفی شد و حالا باید دلیل علاقه حناچی را دید.

رییس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که اگر شهرداری پول دارد که ساختمان‌های بنیاد را بخرد چرا واگن مترو و اتوبوس نمی‌خرد؟ اظهار کرد: پول نمی‌دهند بلکه بحث تعویض و تهاتر املاک مطرح است.

وی در پاسخ به این سوال که متن این تفاهم‌نامه را اعضای شورای شهر نمی‌دانند، ادامه داد: نباید تفاهم‌نامه را شورا ببیند و از شما خواهش می‌کنم که اختلاف نیندازید.

منبع: مهر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها