کد خبر: 370774
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۳:۰۷:۴۶
| |

رضوان حکیم‌زاده، معاون وزیر آموزش و پرورش:

مهارت‌آموزی رویکرد اصلی سند تحول بنیادین در آموزش ابتدایی است

رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، کودکان و دانش‌آموزان نباید بر اساس توان هوشی و طبقات اجتماعی و اقتصادی جداسازی شوند، گفت: مهارت آموزی رویکرد اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حوزه آموزش ابتدایی است.

مهارت‌آموزی رویکرد اصلی سند تحول بنیادین در آموزش ابتدایی است
کد خبر: 370774
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۳:۰۷:۴۶

اعتمادآنلاین| رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز چهارشنبه 27 آذرماه در جریان سفر خود به یزد با حضور در همایش تخصصی مدیران دوره ابتدایی این استان با اشاره به دستاوردهای مطلوب آموزش و پرورش یزد در سطح ملی، گفت:‌ استان یزد از نظر شاخص‌های ارتقا، نرخ تکرار پایه، پایه اول و میانگین‌ها وضعیت برتر کشوری دارد.

وی با طرح این سئوال که چرا سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش تدوین شده است، ‌افزود: تحول بنیادین به معنای تغییر همه جانبه است و باید جواب آن بین تمام کادر آموزشی و اجرایی فراگیر شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان این‌که در سند تحول بنیادین چرخش اساسی اتفاق می‌افتد، گفت:‌ در این سند تربیت از آموزش به مهارت آموزی تمام ساحتی تبدیل می‌شود.

حکیم‌زاده تربیت متوازن را تنها راه مهارت محوری در آموزش و پرورش دانست و بیان کرد:‌ در این نوع تربیت دانش آموزان در ساحت‌های مختلف علمی، اخلاقی، دینی و اجتماعی رشد پیدا می‌کنند.

این مسئول با بیان این‌که در سند تحول بنیادین نقش معلمان به مربیان تمام ساحتی تغییر می‌کند،‌ تصریح کرد: تربیت ایجاب می‌کند که مربیان آموزش و پرورش علاوه بر آموزش علوم مختلف،‌بحث تربیت مهارت افزایی را در اولویت اجرایی خود قرار دهند.

وی با بیان این که قرآن مهمترین و بزرگترین کتاب راهنمای افراد است،‌ خاطرنشان کرد:‌ نقش رسول در تبیین کتاب راهنما حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر است.

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: اگر واقعاً به دنبال تربیت پایدار هستیم، باید نگاه عدالت محور به تمام دانش‌آموزان را ملاک عمل قرار دهیم.

حکیم‌زاده با بیان این‌که کودکان و دانش‌آموزان با نگاه رحمانی مربیان مترقی‌تر و پویاتر می‌شوند،‌ اظهار کرد: کودکان صاحبان کرامت هستند و سند تحول بنیادین قصد دارد مانع از مخدوش شدن این مهم در نظام آموزشی شود.

این مسئول تغییر رویکرد حافظه محوری به مهارت محوری را مهمترین ملاک سند تحول بنیادین دانست و بیان کرد:‌ دانش باید به صورت عملی تمرین و اجرایی شود.

وی با اشاره به این که تحت هیچ شرایط و عنوانی اجازه ورود موسسات کمک آموزشی به دوره ابتدایی را نخواهیم داد، گفت:‌ کودکان و دانش‌آموزان نباید بر اساس توان هوشی و طبقات اجتماعی و اقتصادی جداسازی شوند.

معاون وزیر در پایان سخنان خود با بیان این که صدا و سیما با تبلیغات اشتباه در حال ترویج فرهنگ غلط استفاده از بسته‌های کمک آموزشی در مقاطع ابتدایی است،‌خاطرنشان کرد: یزد 24 سال در بحث آموزش سرآمد کشوری بوده و اینک انتظار داریم در بحث تربیت با محوریت سند تحول بنیادین نیز سرآمد باشد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها