اخوان، سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت خبر داد:
افزایش چند برابری تقاضای ورود دانشجویان به دانشگاههای داخل کشور
سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از افزایش چندین برابری تقاضا برای ورود دانشجویان به دانشگاههای علوم پزشکی داخل کشور به دلیل نوسانات ارزی خبر داد و گفت: در حال حاضر 7000 دانشجوی ما در دانشگاههای خارجی مشغول تحصیل هستند که حدود نیمی از آنها درخواست ادامه تحصیل در دانشگاههای داخل را دارند.

اعتمادآنلاین| امیراحمد اخوان، سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت به مهمترین خدمات مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این مرکز کلیه امور آموزشی مربوط به دانشجویان داخل و خارج از کشور، ارزشیابی مدارک و برخی خدمات مربوط به دانشجویی را انجام میدهد و پُر مراجعه کننده ترین مرکز در وزارت بهداشت است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بیش از 7000 دانشجو در خارج از کشور مشغول تحصیل هستند که کمتر از نیمی از این دانشجویان درخواست مراجعت به دانشگاههای ایران را دارند گفت: کسانی که قبل از سال 2019 شروع به تحصیل کرده باشند و شرایط ورود به دانشگاه داخل را داشته باشند میتوانند به کشور برگردند و این دانشجویان میتوانند در سامانههای وزارت خارجه و وزارت بهداشت درخواست انتقال به دانشگاه داخل را ثبت کنند.
سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: از زمانی که دانشجویان متقاضی ورود به دانشگاههای داخل درخواست انتقال خود را ثبت میکنند در یک پروسه زمانی مشخص پرونده آنها مورد بررسی قرار میگیرد. تعدادی از این افراد برای ورود به کشور تایید میشوند و هر هفته پرونده 80 متقاضی برای مصاحبه به وزارت بهداشت ارجاع میشود و این افرد اگر در مصاحبه حداقل شایستگی لازم را داشته باشند به دانشگاهها معرفی میشوند و دانشگاه میتواند از آنها مجدد مصاحبه بگیرد و در صورتیکه پذیرفته شدند اسامی آنها به وزارت بهداشت اعلام میشود.
اخوان گفت: درخواست ادامه تحصیل دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه های داخل کشور در مقایسه با سالهای گذشته افزایش یافته و نوسانات ارزی در این تقاضا خیلی موثر بوده است. در واقع این درخواستها نسبت به سالهای قبل چند برابر شده است و چون خانوادهها کشش پرداخت هزینههای تحصیل در خارج از کشور ندارند در نتیجه مایل هستند فرزندان آنها به دانشگاههای داخل برگردند.
سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: عمده تقاضاها برای بازگشت دانشجویان به دانشگاههای داخل در سه رشته پرمتقاضی یعنی "دندانپزشکی"، "داروسازی" و "پزشکی" است و با توجه به اینکه این افراد در دانشگاهها توزیع میشوند در نتیجه دانشگاهها در مورد ظرفیت پذیرش این دانشجویان چندان مشکلی ندارند و معضلی در مورد ظرفیت پذیرش دانشجویان نداریم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید