مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی:
دولت بخشی از بدهی تامیناجتماعی را میپردازد/ واریز مطالبات دانشگاههای پزشکی از هفته آینده
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر 4000 میلیارد تومان بدهی به وزارت بهداشت داریم که 3200 میلیارد تومان از این مبلغ هفته آینده از دولت به صورت اسناد خزانه دریافت خواهد شد.
اعتمادآنلاین| مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، در مراسم آغاز بهره برداری از پایگاه برخط اطلاعات بیمه شدگان درمان کشور که با حضور وزیر بهداشت، وزیر ارتباطات و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت برگزار شد، ضمن ابراز آمادگی برای مشارکت هر چه بیشتر در پیشبرد اهداف این پایگاه گفت: در زمینه پرونده الکترونیک سلامت نیز زمانی که تامین اجتماعی کار را آغاز کرد پیشگام بود اما اکنون از وضعیت اطلاع ندارم.
وی افزود: مشارکت در این پایگاه منجر میشود تا تجویزهای نابجای برخی از پزشکان را مدیریت کنیم البته مشروط به آن که دستورالعملهای تدوین شده در نظام سلامت به درستی اجرا شود تا با صرفه جوییهای که از این طرح محقق میشود بتوانیم منابع را به سمتی ببریم که پوشش خدماتمان ناقص است. در این زمینه استحقاق سنجی کمک بسیار زیادی به بیمه شدگان و صرفه جویی در هزینهها میکند.
وی با بیان این که در قبال پرداختهای به موقع به جامعه درمانی تعهداتی متوجه این سازمان بیمه گر است گفت: در گذشته هم گفتهاند که ما میخواهیم بدهیهای خود را به موقع پرداخت کنیم تا به روز باشیم امروز خوشحال هستم که بخش عمده از تعهدات انجام شده و در حال حاضر حدود 4 هزار میلیارد تومان بدهی به وزارت بهداشت داریم که 3200 میلیارد تومان آن طی هفته آینده از دولت به صورت اسناد خزانه دریافت خواهد شد و دانشگاههای علوم پزشکی میتواند مطالبات خود را از هفته آینده دریافت کند. این موضوع در شرایط اقتصادی فعلی فراتر از تصور ما بوده است. البته امیدوار هستیم بتوانیم سال آینده را بدون بدهی به مراکز درمانی کشور آغاز کنیم.
سالاری ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آمادگی دارد در حوزه بهداشت نیز ورود کرده و اقداماتی انجام دهد، در این زمینه تفاهم نامهای با وزارت بهداشت منعقد کردهایم تا خدمات گستردهای به مردم ارائه دهیم زیرا این موضوع نقش پیشگیرانهای خواهد داشت.
وی در خاتمه سخنان خود به موضوع سطح بندی خدمات و مراکز درمانی اشاره کرد و اظهار کرد: امروز این آمادگی را داریم در صورتی که وزارت بهداشت آماده بود با علی الحسابها کار را آغاز کنیم به طور مثال اگر در حوزه درمان سرپایی و بستری شهرستانی که دارای 300 هزار نفر جمعیت است و اکنون به جای 300 تخت بیمارستانی 250 تخت دارد ما بتوانیم 50 تخت دیگر را به این مرکز اضافه کنیم تا بیمارستانهای کوچک و فاقد بازده ساخته نشود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید