کد خبر: 389647
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱ ۱۲:۲۵:۳۰
| |

اسماعیل قادری‌فر، رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد:

تولید انبوه کیت‌های بومی تشخیص کرونا در آینده نزدیک

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به آغاز تحقیق برای ساخت واکسن‌ کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران، از تولید انبوه کیت‌های بومی تشخیص کرونا در آینده‌ بسیار نزدیک خبر داد.

تولید انبوه کیت‌های بومی تشخیص کرونا در آینده نزدیک
کد خبر: 389647
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱ ۱۲:۲۵:۳۰

اعتمادآنلاین| اسماعیل قادری‌فر، رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره عملکرد و حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به پیک همه‌گیری ویروس کرونا، گفت: معاونت علمی هم‌پا با سایر ارکان کشور برای مقابله مؤثر با ویروس کرونا از طریق حمایت از توسعه فناوری‌های مرتبط، برنامه‌هایی را تدارک دیده است.

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم حمایت، تولید انواع کیت‌های تشخیصی بیماری کرونا است که خوشبختانه ستاد توسعه فناوری معاونت علمی سعی کرده در روزهای اخیر چند شرکت فناور و دانشجویانی که در این حوزه فعال هستند را شناسایی کند.

تولید انبوه کیت‌های آزمایشگاهی بزودی آغاز می‌شود

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: طبیعتاً چون این کیت‌ها نیاز به تأییدیه اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت دارند، همکاری و تعامل بسیار نزدیکی بین معاونت علمی و وزارت بهداشت صورت گرفته تا کیت‌هایی که طرح‌های اولیه پیشنهادی آن‌ها داده شده سریعاً در ستاد زیست فناوری مورد بررسی قرار گیرد و مراحل تولید انبوه کیت‌ها به زودی شروع شود.

تولید روزانه 20 هزار «ماسک نانویی» در یک شرکت‌ دانش‌بنیان ​

قادری‌فر درباره تولید انواع ماسک‌های نانویی گفت: ماسک نانویی یا فیلتردار یکی از حوزه‌های پرمصرف این روزهای کشور در شرایط خاص است. خوشبختانه یک شرکت دانش‌بنیان بسیار خوب که در سال‌های گذشته در حوزه تولید ماسک نانویی N95 و N99 با حمایت و کمک معاونت علمی فعالیت داشته توانسته ظرفیت تولید را به حداقل سه برابر افزایش دهد. این شرکت تقریباً روزی 20 هزار ماسک نانویی تولید می‌کند و با افزایش مقیاس تولید آن، بخشی از نیازهای کشور در این حوزه فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: معاونت علمی سعی کرده همه نوآوری‌ها و فناوری‌هایی که از سوی محققان، دانشمندان ایرانی و شرکت‌های استارتاپی پیشنهاد می‌شود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد تا بتوانیم در حوزه توسعه فناوری‌های مرتبط با ویروس کرونا به صورت جدی وارد عمل شویم.

تحقیق درباره ساخت واکسن‌های MRNA علیه ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزود: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال انجام تحقیق و پژوهش در حوزه ساخت واکسن‌های MRNA علیه ویروس کرونا است.

قادری‌فر یادآور شد: وزارت بهداشت در کنار تلاش‌های همه جانبه‌ای که در کادر پزشکی، پرستاری و خانواده جامعه وزارت بهداشت برای مقابله با شیوع و درمان بیماران مبتلا انجام می‌دهند، همکاری خوبی با معاونت علمی به عنوان توسعه‌دهنده فناوری‌های مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده است.

وی افزود: سعی می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن بحث ارزیابی‌های فنی را انجام دهیم و اگر کسی مدعی ساخت کیت، دارو، واکسن یا حتی سایر اقلام مورد نیاز برای مقابله با بیماری کرونا است را مورد حمایت جدی قرار دهیم تا ان‌شاءالله همپا با سایر ارگان‌های کشور با رویکرد و روحیه بالایی که مردم عزیزمان و اصحاب علم دارند، این بحران را با سربلندی طی کنیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شرکت‌های بسیاری به صورت سه شیفته و شبانه‌روزی و با تمام توان و ظرفیت خود در حال تولید ماسک، انواع شویندها، مواد ضدعفونی‌کننده‌ و لباس‌های مرتبط با اتاق‌های قرنطینه هستند و معاونت علمی نیز سعی می‌کند تمام حمایت‌های خود را برای توسعه فناوری‌های این حوزه به کار بگیرد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها